Vi har flyttet til Oslo!

Husker dere den hemmeligheten jeg snakket om for et par uker siden? Den der Roger og jeg måtte en del inn til Oslo. Det var nemlig for å se på leilighet! Etter at vi hadde vært på x antall visninger fant vi til slutt den perfekt leiligheten, med den perfekte beliggenheten. Vi bor i Oslo sentrum, akkurat hvor kan jo være det samme. Vil ikke ha noen creepy stalkers luskende utenfor vinduet! Neida, joda, neida, hehe..

Vi flyttet inn i forrige uke og har allerede rukket å få alt på plass. Syns det har blitt kjempe koselig her! Selv om vi ikke har fått opp så mye pynteting enda. Men det er sånt som kommer etterhvert. Det er så deilig å endelig bo sentralt. Hvor det yrer av liv og mennesker. Her er det bokstavelig talt maks 2 minutter til cafèer, matbutikker, shopping, sushi, masse restauranter, osv. Helt fantastisk! Merket på morgenen i dag hvor deilig det var å kunne bare sette seg på trikken når jeg skulle på pressefrokost bare 15 minutter før det startet. Fremfor 1,5 time som det hadde vært fra Hokksund. *lykke*

 

Her bor vi ♥

Siden leiligheten er litt liten, har jeg ikke tatt med så mange klær hjemmefra. Blir kanskje mer etterhvert, men det tar jeg som det kommer!

80 kommentarer

Siste innlegg