Ukens spørsmål #45

Synes du ikke selv at du er med på å skape et kroppspress når du ukentlig poster bilder av den flate, fine magen din?
– Jeg syns personlig ikke det. Jeg har en sunn kropp, sunne idealer, sunt kosthold og trener regelmessig. Hvis jeg hadde for eksempel hadde oppfordret alle til å gå på syke slankekurer, så hadde jeg syntes at det var med på å skape et kroppspress. Men jeg syns personlig at alle skal være stolte av kroppen sin, og vise den frem så mye de vil! Uansett om du veier 40 kg eller 200 kg 🙂 Vær stolt av den du er!

Har du tenkt noe mer på hva du vil studere?
– Ja og nei. Jeg kjenner veldig godt at jeg ikke er klar for skolebenken ennå. Så jeg tar det egentlig bare med ro og nå har jeg kun lyst til å holde på med blogging. Vi får se hva som skjer etterhvert 🙂

 

Er påbygging en linje alle klarer så lenge man har motivasjon til å klare det? Eller må man være veldig skoleflink for å klare året på påbygg?
– Jeg syntes påbygg var veldig hardt. Det er ekstremt mye pensum som man går igjennom på veldig kort tid. Det er dessverre sånn at man må være ganske flink på skolen for å få gode karakterer. Å rekke opp hånda i timen og følge med har ingenting å si. Lærerne ser kun på resultatet man får på prøver.. Dessverre. Jeg gikk ut fra påbygg med et ganske greit snitt. Husker faktisk ikke helt hva snittet mitt ble. Men husker det var ekstremt mange som strøk, og som måtte ta opp fag på egenhånd i ettertid. 

 

Får du aldri skikkelig søtsug og bare må ha godteri?
– Selvfølgelig! Jeg spiser godteri en gang iblant. Men da passer jeg på å ikke spise så store mengder. Det er ikke noe farlig å spise litt godteri iblant, men det er hvis man spiser kjempe store mengder at det fort kan bli usunt. Men som regel hvis jeg får søtsug (som er nesten hver eneste kveld), så spiser jeg litt frozen yoghurt med frukt oppå. Eller så har jeg fått en ny favoritt frukt is, som jeg lager selv. Den passer perfekt når søtsuget er som verst!

 

Har du lyst på tatovering?
– Nei så absolutt ikke! Jeg tror jeg hadde fått helt panikk hvis jeg hadde tatt en tatovering på kroppen min. Det merket måtte vært der resten av livet mitt. Tenk om jeg ikke synes den stjerna eller sleeven ikke er så kul når jeg er 35 og prøver å lage en seriøs karriere? 

 

Så fin jumpsuit! Lenge siden du kjøpte den?
– Den kjøpte jeg på H&M rett før jeg dro til Portugal. Så det begynner å bli en liten stund siden. Kjøpte den i begynnelsen av mai hvis jeg husker rett. 

Hva er ditt favoritt produkt av alt du har?
– Mitt favoritt produkt er nok bareMinerals foundation pudderet mitt. Det har jeg brukt fast i over 3 år, og jeg sverger til det. Det er helt fantastisk bra!

 

Har du fått noen av egenskapene til Roger? (som han vanligvis gjør som du ikke pleide å gjøre før dere ble sammen)
– Hmm. Kanskje ikke noen spesielle egenskaper. Men jeg har lært veldig mye om trening og kosthold av Roger. Han har holdt på med trening i over 10 år, så han kan jo ganske mye.

 

Hvor er extensionene dine fra?
– De er fra locksandbonds.com. Har brukt hår derfra i 3 år og er storfornøyd! Bruker tape extensions derfra. Dere kan lese mer om håret mitt på kategorien “hair extensions”.  

Jogger du kun for utseendets skyld for å bli tynn eller noe annet?
– Jeg jogger mest fordi jeg vil ha en god helse, og fordi det er litt terapi for meg. Når jeg jogger kobler jeg helt ut av alt som heter teknologi, jobb og mas. Da er det kun løpingen som står i fokus. Det er virkelig verdens mest herlige følelse. Når det kommer til utseendet har jeg alltid vært veldig heldig og hatt en slank kropp. Men selvfølgelig skal jeg ikke legge skjul på at jeg trener for å se fit ut. Det gjør jo alle som trener!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

27 kommentarer

Siste innlegg