En “lifesaver”

For et par uker siden fikk jeg denne helt geniale almanakken i posten. Dere som har fulgt bloggen min en stund, har nok fått med dere hvor mye jeg elsker disse almanakkene. De er jo helt geniale! Jeg er helt avhengig av å skrive ned avtaler, ting jeg må gjøre og huske på, osv i denne boken for å ha oversikt. Jeg er jo tidenes surrehue så en bok som denne har reddet meg så utrolig mye!

Husker når jeg gikk på VGS for et par år siden. Da var denne min store lifesaver. Da husket jeg alltid å skrive ned prøver og lignende i boken. Så da var det bare å sjekke boka hver dag for å se om det var noen prøver eller innleveringer jeg måtte huske på. 

Nå bruker jeg den mest til å huske at jeg skal på eventer, negle timer, cafè avtaler med venninner, osv. Jeg har en egen almanakk til å skrive opp treninger i, og det kan virkelig anbefales. Det er så motiverende og gøy å se tilbake på hva jeg har trent tidligere, og hvor mye flinkere jeg har blitt! 

Boken min er fra personligalmanakk.no. Selv om jeg alltid har fått de sponset, har nødvendigheten for de vært like stor. Kommer nok aldri til å slutte med denne geniale boken! 

34 kommentarer

Siste innlegg