*Hjerte-smelt*

God morgen ♥ 

Hadde helt glemt disse bildene som vi tok på lørdag da vi skulle ned på Ciao Bella og spise middag. Prøvde å ta litt bilder av gatene, så dere kunne se de. Alle gatene i sentrum av byen er så trange, og skikkelig greske! Man føler man er inne i en labyrint når man går der. For man husker nesten aldri hvor man kom fra, og i alle fall ikke hvor man skal gå. Heldigvis har Victoria og jeg fått oss noen kompiser som alltid husker veien. Så da dilter vi bare etter de! 


I Hellas er det utrolig mye løskatter – og Ios er intet unntak. Får lyst til å ta de med hjem og gi de mat! Stakkar pusekatter 🙁

I går kveld kom det en liten pus på døren. Se så nydelig og skjønn den er! Tror ikke den var mer enn noen måneder gammel, for den var så liten og søt. Satt og lekte med den i over en time. Den var helt utrolig kosen! Prøvde å gå inn for og legge med flere ganger, og hver gang jeg åpnet døren satt den der og ventet på meg *hjerte-smelt*.

Lekebiting. Tnawww ♥

Nå skal vi snart ned på stranden for å sole oss noen timer. Vi tar ferjen til Athen på onsdag allerede, og flyet hjem på torsdag. Så nå har vi ikke mange dagene igjen. Det har gått så utrolig fort! Syns ikke det er lenge siden vi gikk på flyet i Oslo. De siste dagene må vi virkelig utnytte til det fulle. Her skal det virkelig grilles! Nekter å komme hjem noe annet enn kjempebrun! 

6 kommentarer

Siste innlegg