Få nydelige hvite tenner nå!

Jeg får stadig vekk spørsmål fra lesere om hvordan jeg får så hvite tenner, og nå skal jeg fortelle dere hemmeligheten! Helt fra jeg var liten drakk jeg aldri melk eller vann. Jeg drakk masse brus, saft og juice. Jeg spiste også veldig mye godteri. Noe som til slutt resulterte i veldig gule tenner. Før bloggen min ble noe som helst kjent tenkte jeg ikke over at jeg hadde gule tenner. Jeg var jo så vandt med å ha det. Men etter at bloggen min ble mer og mer kjent, fikk jeg stadig vekk kommentarer på at jeg hadde veldig gule tenner. 

Jeg prøvde ut forskjellige tannblekinger. Men ingen gjorde jobben! Helt til jeg prøvde ut et merke som heter “smilelab”. Det gjorde tennene mine hvitere med en gang, og etter en hel behandling var tennene mine veldig hvite og fine. Det er snart 2 år siden jeg startet å bruke smilelab, og jeg elsker det! Nå er tennene mine så hvite at jeg kun ta en pakke med strips i ny og ne, for å vedlikeholde. 

Jeg vet at det er mange der ute som sliter med gule tenner, fordi de har røyket, snust, drukket mye brus, osv. Sånne ting som det her kan være en knekk på selvtilliten. Men husk at det finnes en løsning! Nemlig smilelab. Det fungerer! 

Smilelab er en hjemmebleking med strips. Det er enkelt og veldig effektivt! I hver pakke er det 14 sett med strips. Man kan velge om man vil ta to behandlinger hver dag i syv dager, eller en behandling hver dag i 14 dager. Stripsene er veldig lette å ta på, og man kan sminke seg, sitte i bilen eller snakke i telefonen mens man har de på. Har prøvd ut tannbleking der man må ha på store skinner, og da sikler man som en gris, og får ikke gjort noe som helst mens man bleker tennene. Men sånn er det heldigvis ikke med smilelab!

Når jeg bleker tennene med smilelab pleier jeg å pusse tennene godt, før jeg legger den lange stripsen inntil de øverste tennene, og den korte stripsen inntil de nederste tennene. Tannblekingen hverken lukter eller smaker noe. Så man slipper alt ubehag! 

Jeg kjøper alltid tannblekingen min hos blivakker.no (HER). De har rask og gratis frakt! Så man fort kan sette igang tannblekingen, og få hvite tenner i sommer 🙂

innlegget inneholder affiliatelink

24 kommentarer

Siste innlegg