3 Favoritter til håret

Nå har vi nettopp kommet opp fra stranda etter noen timer i solen. Det var helt fantastisk fin sandstrand her. Og det var veldig deilig at det ikke var så mange på den. For da fikk vi god plass, og litt den følelsen av at vi var alene på stranden. Var innom stranden i Athen, og der måtte vi nesten tråkke på folk for å komme oss frem. Så dette var en stor forbedring! Tenkte å ta med meg kameraet ned på stranda i morgen, så jeg kan ta masse bilder og vise dere. 


Men over til noe helt annet. Jeg vil gjerne tipse dere om noen hårprodukter som har blitt helt “must” for meg. Disse produktene er helt fantastiske, og jeg kommer nok til å bruke de i lang tid fremover! 


♥ Tigi catwalk sleek mystique 

Dette er en varmebeskyttende spray med nærende oljer som beskytter og pleier håret. Sprayen gjør også at man får mykt og blankt hår. Jeg som har teip extensions pleier ofte å få litt fluffy hår, men denne sprayen roer ned håret. Den beskytter håret fra varmetenger, hårfønere og krølltenger i opptil 230 grader. Kan kjøpes på frisørsalonger.


♥ Batiste dry shampoo

Siden jeg vasker håret mitt annenhver dag er denne en stor redning de dagene jeg ikke vasker håret mitt. Tørrshampoen gjør at håret ikke blir fett, uten å bli tørt. Den smelter veldig godt inn i håret og siden de har forskjellige farger til forskjellige hårfarger blir det ikke bare et hvitt pulver i toppen av hodet. Jeg bruker “medium & brunette“, og den passer veldig godt til mitt hår. De har også fargene “light & blonde” og “dark & deep brown“.  (affiliatelinks)

 


♥ Wella stay styled.

Denne hårsprayen har jeg brukt i flere år, og jeg elsker den! Jeg bruker den alltid når jeg krøller håret mitt, og da sitter krøllene i flere dager. Den gir mye hold uten at håret blir stivt. Bruker den også når jeg tupperer håret for å få volum, og da holder den seg veldig lenge! Har sett rundt på nettet etter denne lenge, men finner den kun i vanlige frisørsalonger. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg