En god start på morgenen

God helg! I går badet jeg ute for første gang i år. Teller ikke akkurat med å surfe i våtdrakt som bading. Når klokken nærmet seg 18 dro Roger og jeg på et sted i Vestfossen som heter Sundhaugen en liten tur og badet. Det var så varmt og deilig ute helt til langt på kveld. Jeg klarte faktisk å løpe uti med en gang, og være uti litt. Vannet i Norge er sjokkerende mye varmere enn vannet i Portugal!

Er skikkelig spent på hvor varmt det er i Ios, Hellas nå. Jeg reiser dit med Victoria i morgen tidlig og blir borte i 11 dager. Bloggen blir selvfølgelig med på turen. Så ikke noe å bekymre seg over! Har også lagd opp masse innlegg om andre ting enn bare syden også. Så det ikke bare blir fest og soling  på bloggen mens jeg er der nede. Nå må jeg kjappe meg og starte på pakkingen. Er som alltid ute i siste liten og har nesten ikke pakket noe som helst. Heldigvis er det ikke mer enn 3 uker siden jeg pakket kofferten sist. Så dette burde gå fort! Det er så utrolig fint vær ute i dag, så har lyst til å dra ut og bade i dag også! 

 

I dag startet jeg morgenen med en deilig smoothie. Det har jeg virkelig savnet mens jeg har vært i Portugal. De er så sunne og friske, og gir en virkelig god start på morgenen. I dag lagde jeg mine av:

♥ 3 Mandariner

♥ 1 stor spiseskje mager vanilje kesam

♥ 200 gram frosne jordbær

15 kommentarer

Siste innlegg