Endelig langt hår igjen!

God morgen! Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo. I dag skal jeg på et event. Kan ikke fortelle dere noe om det enda! Men tror jeg kan fortelle dere om det i morgen. Gleder meg skikkelig til resultatet av eventet! Hehe, føler meg så hemmelighetsfull nå. Men vil jo ikke røpe noe som kan hende at må være hemmelig! 

Men over til noe helt annet. I går satt søsteren min på meg hair extensionet mitt. Syns det ble så utrolig fint! Mørkt, langt og tykt hår *lykke*. Syns selv jeg kler helt mørkt hår mye bedre enn lysebrunt. Er bare et eller annet med øynene mine og brynene mine som gjør det. Tror jeg.. Hva tenker dere? Glemte helt bort å ta bilder når vi satt det på. Men kan lage en liten video eller ta noen bilder som viser og forklarer hvordan festene sitter, hvis dere vil det! Dette er forresten det samme håret som ombre håret, jeg har kun farget alt håret en gang med Garnier Fructise hårfarge i fargen “dark brown”. 

Hvis det er noe som helst dere lurer på om håret mitt så kan dere lese innleggene som ligger i kategorien “hair extensions”. Der står alt fra hvordan jeg vasker håret mitt, hvor mye hair extensions jeg bruker, hvordan man behandler håret, hvor det er fra, osv. 

36 kommentarer

Siste innlegg