Black short hair

Hei dere! ♥

Nå har jeg endelig blitt ferdig med å farge håret mitt. Har farget alt extensionet også. Det ble faktisk veldig fint og jevnt, til tross for at det var 3 forskjellige farger pga ombre’en. For dere som måtte lure på om det går ann å farge hair extensions. Så er det er null problem å farge det. Jeg har gjort det på flere av hair extesionene jeg har hatt fåt L&B og det har aldri vært noe problem! Jeg bruker alltid Garnier Fructise når jeg farger håret. Den er billig og faktisk veldig bra! 

Men når det kommer til bleking av extensions ville jeg helst unngått det til enhver pris. Håret kan se veldig fint ut rett etterpå, og gjerne i et par uker etter det også. Men kvaliteten på det blir mye dårligere, og man får ikke har håret like lenge. Hvis dere er usikre på hvilken farge dere bør bestille når dere bestiller hair extensions, så er det bedre å bestille litt for lyst og heller farge det mørkere, enn omvendt. 

I morgen skal jeg sette på håret igjen *gleder meg*. Skal se om søsteren min får hjulpet meg med å ta litt bilder av hvordan det ser ut når jeg setter det på også. Er jo mange av dere som har lurt så nysgjerrig på det! Husker jeg var like nysgjerrig før jeg selv begynte med tape håret. 

20 kommentarer

Siste innlegg