Tur til nydelig vingård

Hei dere! 

I dag har jeg endelig fått surfet masse. Vi prøvde oss helt på egenhånd, men litt tips og råd fra surfelærer som var ute i vannet. Og jeg klarte meg veldig bra! Jeg fikk til å stå helt på egenhånd flere ganger. Så jeg er ganske så stolt av meg selv siden dette var andre gang jeg noensinne har surfet. I morgen er det fridag fra surfeleksjonene, men det er meldt veldig bra vær. Så tror vi kanskje tar oss en tur uti! Må prøve å få tatt litt bilder så jeg kan vise dere litt. Det er så gøy når man først får det til!

Men over til overskriften. Etter surfingen i dag dro vi på en vingård som ligger en liten halvtime unna campen. Det var helt utrolig nydelig der! Ble så forelsket i stedet at jeg sendte melding til Roger med streng beskjed om at der skal vi gifte oss. Hehe! Vingården er tidligere eid av den portugisiske kongelige familien, og det var en veldig spesiell historie bak hele stedet. Det hadde også blitt eid av en tysk familie i flere år, før det ble lagt ned i 30 år. Men på 90’tallet ble vingården åpnet igjen, og nå lager de helt fantastisk vin der! 

Vi fikk smake på 5 forskjellige vintyper. Jeg falt virkelig for rosèvinen, og kjøpte den med meg hjem. Det var veldig billig for vin der, det kostet bare 5 euro for en rosèvin. Vi fikk også nydelig ost og kjeks ved siden av vinen. Jeg er vanligvis ikke den type jente som liker vin med kjeks og ost. Men tror jeg nettopp har blitt det! For dette var veldig godt! 

De hadde til og med et eget lite kapell på vingården. Ingen tvil om at det er kongefamilien som har eid det, når det er så fint!

Her må jeg bare gite meg! Se så nydelig. *drømme seg bort*

9 kommentarer

Siste innlegg