Et helt år siden

Det er helt merkelig å tenke på at det er et helt år siden jeg var russ. 17. mai i fjor hoppet og spratt jeg rundt i russetoget i Drammen, med mine klassekamerater.

Husker at helt fra jeg var liten hadde jeg gledet meg skikkelig til å bli russ. Da skulle jeg ta alle russeknutene! Var noe helt annerledes å være russ, enn det jeg hadde forestilt meg. Alle hadde snakket om hvor sykt bra det var på Tryvann, og at det var dems livs beste opplevelse. Jeg derimot hadde nok fått litt for mye smaken av utestedslivet, før russetiden. Så da russetiden kom syntes jeg festene hjemme hos Marius som gikk i klassen min, var mye bedre enn hva Tryvann var. Russeknuter var noe jeg også glemte bort. Så de tok jeg bare noen få av. 

Når jeg satt og så igjennom russearkivet her på bloggen, fikk jeg skikkelig mange flashbacks. Og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele minnene på nytt igjen med dere! 

 

Nettopp fått ny russedress og russekort.  Så glad!

 

Her tok jeg den første russeknuta. Sitt under en pult en hel skoletime!

 

Russeknute nr 2. Drive in på Mc Dondalds med handlevogn. Nesten hele klassen gjorde det sammen. Var så koselig ♥

 

Russedåpen! Her måtte vi styrte en øl på 15 sekunder. Det vi ikke klarte å styrte fikk vi i håret. Heldigvis elsker jeg øl, og klarte å styrte nesten hele. Men fikk selvfølgelig litt øl i håret. Hehe!

…og dåpsnavnet mitt ble Duckface. Haha, noen som hadde sett tullevideoen jeg la ut rett før russetiden. Har du ikke sett den kan du se den HER. 

Getting ready for russetoget. Litt alkohol måtte selvfølgelig til!

Hele klassen klare for russetoget. 

 

På photoshoot med Russedress. Dette var kjempe lenge før russetiden, så var gøy å få prøvd ut klærne. Og få litt følelsen av å ha de på!

24 kommentarer

Siste innlegg