Shorts and coral colored heels

Hei dere! Nå skal kusinen min Eveline og jeg straks til Drammen og lunsje. Det er så fantastisk vær ute i dag, så vi bestemte oss for å lunsje litt ute i solen. Hadde egentlig tenkt til å spise sushi på Gulskogen. Men dette været her kan man bare ikke gå glipp av! Ah, det er så fantastisk at det endelig er sommervær. 


Belte – Gina Tricot   //   Shorts, topp og solbriller – Bik Bok   //   Klokke – Danielwellington.com   //   Sko – Nelly.com

 
 

Kjenner jeg ikke misunner de som er på jobb og skole i dag. Det er virkelig på dager som disse at jeg skjønner hvor heldig jeg er som kan leve av å være blogger og kan legge opp dagene mine akkurat som jeg vil. Men jeg hadde aldri vært her hvis det ikke var for dere. Setter så utrolig stor pris på at dere leser bloggen min hver eneste dag, det betyr virkelig alt for meg. Dere er fantastiske ♥ Siden dere er så fantastiske skal jeg ha en konkurranse senere på bloggen i dag, hvor en av dere kan vinne en utrolig bra premie. 

Noen som kan gjette hva det er? Jeg har en lik en, og har anbefalt den på bloggen mange ganger. Den som gjetter riktig linker jeg i konkurranse innlegget jeg legger ut senere i kveld 🙂 Lykke til! 

 

23 kommentarer

Siste innlegg