Nytt fra IKEA

Nå har jeg nettopp vært og tatt  sol. Det er så deilig å bli litt brun, og der jeg tar sol blir jeg veldig fort brun. Får sykt skille etter bare 1 gang med 25 minutter solarium. Skal være litt flink til å ta sol nå frem til jeg skal til Portugal, så jeg har opparbeidet meg litt brunfarge innen da. Da slipper jeg forhåpentligvis å flasse bort hele brunfargen når jeg kommer hjem igjen fra Ios. 

Men over til overskriften på dette innlegget. Da jeg var på IKEA i dag kjøpte jeg meg noen småting i tillegg til speilet til garderoberommet. Har for første gang noensinne kjøpt levende blomster til rommet mitt (bortsett fra en kaktus som faktisk ble over 1 meter lang). Er så lei av å bare ha falske blomster. Selv om det er veldig fint! Men de lukter ikke like godt.. Så i dag har jeg gått til innkjøp av gule tulipaner og en nydelig tulipanvase. Syns tulipaner er så nydelige, og gleder meg til mine blomstrer! 

Kjøpte også to nye rosa skåler, som den på bildet. Syntes de var så søte, så da havnet de rett i handlekurven! Kjøpte også tre hvite vaniljelys. Gud, så godt de dufter! 

Kjøpte også en orkide med en liten blomsterpotte til å ha den i. Kan bli interessant å se hvor lenge den overlever på rommet mitt. Har det ikke akkurat så kjølig på rommet mitt for å si det sånn, og vanne er jeg heller ikke noe flink til å huske på. Men det hadde vært gøy å fått den til å leve i minst 1 måned. Da er jeg mer enn fornøyd. Hehe!

18 kommentarer

Siste innlegg