Herlig hjemmespa

Nå føler jeg meg så utrolig fresh! I kveld har jeg hatt et skikkelig hjemmespa, og det har virkelig vært etterlengtet. I kveld har jeg pleid huden og håret mitt skikkelig godt. Ah, så deilig det var! Den følelsen når man har hatt hjemmespa og legger seg ned i sengen med grønnsaker og dip mens man leser favorittbloggene sine, i nyvasket sengetøy, den er helt magisk! Livet har mange små og fantastiske gleder, og dette er virkelig en av de! 


Har prøvd ut den nye body lotionen og dusjsåpen fra Victoria Secret som jeg kjøpte i London. Virkelig å anbefale! Huden blir silkemyk og lukter frisk og godt!


Har tatt en ordentlig skrubb på hele huden. Skal prøve å få tatt sol i morgen, og da er en kroppsskrubb genialt i forkant! Håret har blitt kuret ordentlig godt med Redken hårkuren min. Den er så fantastisk. Hair extensionet mitt holder seg så fint takket være denne hårkuren!


Ansiktet har fått en ordentlig god ansiktsmaske. Syns faktisk maskene fra H&M er utrolig gode. Nå er det sikkert mange “skjønnhets-eksperter” som kommer til å si imot, siden det er H&M og ikke en maske til 67890 kr. Men jeg har virkelig falt for disse maskene. De etterlater huden helt frisk og fin. Jeg får en helt annen glød i ansiktet etter jeg har brukt denne. 

Føttene har også blitt stelt med, så nå er de myke som babyføtter. Pleier å bruke en fot fil som denne mens jeg står i dusjen, for da er huden varm og lett å jobbe med. 

 

♥ Anbefaler alle jenter og kvinner der ute å ha en fast dag i uken der man tar et hjemmespa. Det trenger ikke være mer fancy og vanskelig enn jeg har gjort. Jeg brukte i underkant av en time på alt sammen. Og det har alle tid til en gang i uken!

20 kommentarer

Siste innlegg