London dag 3

Da er jeg endelig tilbake i Norge! Selv om det er helt fantastisk å reise og oppleve masse nytt, så er det veldig godt å slenge seg ned på sofaen igjen og slappe helt av.

De siste tre dagene har jeg sett og opplevd så sykt mye! Jeg har vært på Madame Tussaud, London eye, en ekte engelsk brun pub, shoppet masse i Oxfordstreet, tatt undergrunden x antall ganger, sett slottet, spist på Hard Rock cafe og Planet Hollywood, shoppet på Victoria’s secret, gått helt bananas på Primark (shoppet rimelig mye!), drukket masse kaffe på Starbucks, vært på Westfield kjøpesenter, vært ved Big Ben og mye mer!

Har tenkt til å lage en London guide til dere med ting man bør oppleve når man er i London. Merket selv at det var veldig viktig å planlegge dagene veldig godt, hvis ikke gikk man bare og surret rundt! Hvis det er noe dere lurer på som jeg bør ha med i guiden kan dere gjerne spørre meg i dette innlegget, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!

I går startet vi mye roligere enn hva vi gjorde de første to dagene. Det eneste vi hadde planlagt i går var å ta London Eye. Så vi tok en rolig frokost på Subway og en kaffe på Starbucks før vi stakk bort på London eye.

London eye er europas største pariserhjul og det er hele 135 meter høyt. Utsikten derfra var helt vill! Vi så virkelig utover hele London! Det er ca. 25 personer som er i hver vogn, så man har god plass til å ta bilder. Siden det er ganske så tåkete på morgenen bør man ta pariserhjulet litt utpå dagen. Vi tok den i 2-tiden og da hadde det meste av tåken forsvunnet. Den er også veldig romantisk å ta på kvelden, for da ser man alle de fine lysene i London!

Sjekk den utsikten!

Vi har blitt anbefalt av mange å dra på Westfield London kjøpesenter, men jeg må helt ærlig talt si at jeg ble veldig skuffet. Hadde jeg hatt 10 millioner på bankkontoen hadde sikkert Westfield vært utrolig bra! Men når det kun var butikker som: Gucci, Dior, DKNY, Prada, osv blir det litt kjedelig i lengden. Fant ut først når vi var kommet på senteret at det lå et annet Westfield senter i Stratford (ca. 20 min unna London) som de hadde en del mer normale priser og fine butikker. Men klokken var dessverre litt for mye når vi fant det ut, så der rakk vi ikke å dra!

Når vi kom tilbake fra Westfield fant vi oss en ordentlig fin og brun pub i en sidegate fra Oxfordstreet. Der var det masse engelskmenn så da fikk vi endelig den litt engelske følelsen. Det meste av London er veldig fullt av turister, spesielt i helger og ferier. Men er man heldig finner man noen ordentlige engelske steder! 

Alt i alt syntes jeg at London var en helt fantastisk by, og et sted jeg absolutt kommer til å dra tilbake til! London er et sted med veldig mye unikt, så det er absolutt et sted som bør oppleves! Som sagt så kommer jeg til å skrive en London guide til dere, så hvis det er noe dere lurer på så spør i dette innlegget 🙂

 

30 kommentarer

Siste innlegg