Rundtur i London

I går tok vi en ordentlig rundtur i London. Etter at vi hadde vært på Madame Tussaud dro vi ned på Hard Rock Cafè. Mens vi ventet på bord stakk vi ned i hvelvet som ligger i sidebygningen. Der er det masse gitarerer og diverse utstyr fra forskjellige musikklegender. Min favoritt var bassen til Gene Simmons fra KISS. Er veldig KISS-fan så det var stort å få se bassen hans så nærme! Maten på Hard Rock var sykt god! Vi spiste “Hickory barbeque bacon cheeseburger”. Den var virkelig himmelsk god! 

Etter det tok vi oss en rundtur i London til blant annet Buckingham Palace. Der var det fint der! Ble helt sjokkert over hvor fint det faktisk var! Gullstatuer overalt og store flotte bygningen. Syns det er så fint at det er store flotte historiske og gammeldagse bygninger i hele London. Da føler man virkelig at man er så er herskapelig sted!  

Så så utrolig fint London er på våren!

På kvelden stakk vi ned til Big Ben og så den på nært hold. WOW, den er svær! Og så utrolig fin den var! Nydelige utskjæringen overalt og det fine grønne lyset fra Big Ben som lyste opp. Helt fantastisk å se på! 

Vi gikk hele turen fra Big Ben og ned til Planet Hollywood. Det var så utrolig mange flotte høye bygninger at jeg virkelig kan anbefale dere å gå litt rundt i denne byen, bare for å se de! 

Planet Hollywood er en skikkelig Hollywood restaurant med masse film rekvisitter overalt. Blant annet jakken som Arnold Schwarzneger brukte i Terminator, og håndavtrykkene til flere filmstjerner. 

 

14 kommentarer

Siste innlegg