Madame Tussaud – London

God morgen ♥ I går var vi på Madame Tussaud. Har sett utallige bilder av folk som har vært der før, så vi måtte jo ta turen innom! Vi har vært utrolig heldige hele turen når det kommer til køer, fordi vi har stått maks 10 min i hver kø. Når vi skulle inn på Madame Tussaud kunne vi bare gå rett inn. Så anbefaler dere som skal til London å dra “off-peak”, altså ikke i helger og ferie. For da er det visstnok helt kaos her!

Men tilbake til Madame Tussaud. Det var faktisk utrolig morsomt å se alle figurene og ta bilde med de. Ble sjokkert over hvordan mange av kjendisene så ut i “virkeligheten”. Når man kom inn var det først en etasje med masse forskjellige Hollywoodstjerner. Blant annet Victoria og David Beckham (mitt favorittpar i verden!), Jim Carrey, Orlando Bloom og Johnny Depp.

Deretter kom man videre til “film” som det var blant annet; Shrek, Terminator, James Bond, Breakfast at Tiffanys, Sherlock Holmes, osv. Mye morsomt å se på!

Så kom man til Sport, Kongelige og Kultur. Med hele den engelske kongefamilien, Albert Einstein og mange idrettsfolk. 

Etter det kom man til artister med blant annet: Lady Gaga, Britney Spears, Michael Jackson, Bob Marley, Rihanna og Madonna. 

I helt nederste etasje ligger “scream”. Det var en ganske så skummel tur igjennom et fengsel med masse levende seriemordere. De kom helt opp i ansiktet ditt, og skremte deg! Utrolig creepy! Var masse voksfigurer av mordere og drepte mennesker der, ganske ekkelt egentlig. Men interessant å se på! 

Deretter tok vi små taxier rundt bygget for å se Londons historie. Filmet en del derfra, så det kommer nok på bloggen etterhvert! 

Helt på slutten av turen var Marvel Super Heroes. Det var sykt kult! Der fikk man se en 4D film med alle Marvel Super heltene. 4D var utrolig bra, man fikk vann i ansiktet, man ble blåst i nakken, det kom knyttnever i ryggen, osv.

 

Anbefaler virkelig å gå innom alle tingene som var på hele Madame Tussaud. Det var en utrolig flott tur som jeg aldri kommer til å glemme!

13 kommentarer

Siste innlegg