Shopping i Oxfordstreet

God morgen fra London ♥ Nå er vi nettopp ferdige med å fikse oss, og er klare for å dra på Madame Tussaud. Har alltid sett så mye bilder fra det stedet, så dit må vi jo dra! 

I går var vi på shopping i Oxfordstreet. Det var faktisk ikke så kaotisk der. Vi har valgt en veldig smart tid å reise på, siden det hverken er ferie eller salg. Så da florerer det ikke av like mye turister her som de vanligvis gjør. Fikk vært innom veldig mange av butikkene. Blant annet: Primark, Topshop, New Look, River island og mange flere. Den eneste butikken jeg virkelig handlet i var Primark. Der var det sykt mye fine klær! Og helt latterlig billig! Kjøpte 3 highwaist shortser, 1 bikini, 1 topp, 2 kjeder, 1 sminkepung, 2 par sko og litt småting til for bare 700,- kr. Det er billig det! 

Etter vi var ferdige med shoppingen stakk vi på en italiensk restaurant “Bella Italia” som lå i en sidegate i Oxfordstreet. Der var det skikkelig god mat! Vi bestilte oss pasta bolognese begge to, og det smakte veldig godt! Restauranten var veldig koselig, og kan absolutt anbefales! 

London at night  ♥

Vi har allerede tatt masse tube (t-bane) i London. Der var faktisk mye lettere å finne frem enn det jeg hadde trodd. Tenkte at det kom til å bli utrolig vanskelig. Men så fort man skjønte litt av systemet var det null problem!

46 kommentarer

Siste innlegg