Vinn en uke på Lapoint surfcamp Bali for 2 i sommer

I sommer skal jeg på surfecamp med Lapoint til Portugal, og i den forbindelse kan DU vinne en tur for to til vakre Bali på Lapoints surfecamp. Pakken har en verdi på hele 10’000 kroner, og dette er inkludert:

 

Full pakke level 1:

7 frokoster
5 middager
7 overnattinger
5 dager med surfeinstruksjon
Fri bruk av surfeutstyr
Transport til surfespots
Transfer fra flyplass
2 yoga pass
Fri disponering av campens fasiliteter som pool, wifi, stor hage, sol terasse mm.

 

 

For å delta må du: 

1. Skriv i kommentarfeltet hvorfor akkurat du og din venn fortjener å vinne denne fantastiske opplevelsen.
2. Svare på spørsmålet: Hvor på Bali Lapoint campen ligger, og sende svaret til [email protected] Tips! Svaret står på Lapoints Bali sider, som du kan sjekke ut HER
3. Lik www.facebook.com/lapointcamps på facebook, den 15 april kåres vinneren her.

 

Konkurransen er for alle men for de som er under 18 år så vinner du en uke på våres Ungdoms Surfsommerleir på Stad i Norge, som du kan lese mer om HER

 

125 kommentarer
  1. Hei!
   Jeg ønsker å vinne denne reisen til min venninne og meg fordi jeg synes hun fortjener denne reisen. Hun har ikke så stor mulighet for å reise så mye i sommer og betale så mye, så om vi hadde vunnet denne turen så tror jeg hun ville satt utrolig stor pris på dette. Hun har nå vært borte 1 år på utveksling så det ville vært super gøy for oss begge å få denne turen sammen.
   Håper på det beste! 🙂

  2. Hei Stina 🙂
   I april flytter jeg sammen med kjæresten min. Da er det et halvt år siden vi fikk øye til hverandre, og siden da har kjærligheten blomstret. Siden vinneren til konkurransen blir trukket i samme tidsrom hadde det vært helt perfekt å overraske han med en forfriskende reise som dette til vakre Bali.
   Portugal er et fantastisk sted, du kommer til å få det utrolig fint og behagelig der nede! Ønsker deg en fin tur!
   Har likt facebooksiden og sendt besvarelsen på mail. Lykke til med konkurransen, og ha en strålende kveld 😀

  3. Hei Stina!:-) Tidligere i dag googlet jeg “bedre selvtillitt”, da innlegget ditt fra oktober dukket opp. Jeg vil bare fortelle deg at jeg ble ordentlig gla av å lese tipsene! Jeg var klar over mye av dette fra før av, og det er litt vanskelig å forklare, men det føltes så mye bedre å høre dem fra deg! Jeg klikker innom bloggen din i ny og ne, og vil bare si at du er en stor inspirasjon for meg. Du er så vakker, med utstråling og gode verdier. Jeg liker innlegg der du skriver skjønnhetstips, og jeg syns “deres hemmeligheter” er utrolig bra! Jeg skriver dette for å glede, og takke deg for at du gjør noen av dagene mine litt bedre:) Jeg føler meg bedre selv av å glede andre, jeg blir glad inni meg av tanken på at jeg har gleder deg over denne kommentaren. Jeg vet du setter pris på snille lesere 🙂 Lykke til videre!
   I tillegg vil jeg delta i konkurransen sammen med min fantastiske bestevenninne. Hun betyr så utrolig mye for meg, og får meg til å føle meg god nok. Hun hadde blitt såå glad av å være med på dette! Du finner ikke bedre venninne, og jeg ville tatt henne med meg som et takk for alt hun gjør og er for meg. 🙂

  4. Hei! Jeg vil gjerne delta i konkurransen om surfecampen i Bali.
   Jeg og Julie Alise har vært venner i godt over 2 år nå og er virkelig to uadskillelige bestevenninner. Vi finner på så mye gøy sammen, men har ingen store opplevelser sammen enda. Vi har snakket om det en god stund og nå har vi lyst til å få noen uforglemmerlige minner sammen. Ingen av oss kan surfe, så dette hadde jo vært den perfekte mulighet til også å få krysset det av “må gjøre listen” vi har skrevet sammen. Hvor godt hadde det vel ikke vært å fått et avbrekk i sommer og kunne ha kost seg på Bali med sin bestevenninne! Vi er to eventyrlystende jenter som hadde blitt kjempeglade for en så stor opplevelse og selvfølgelig en ny ferdighet, nemlig å lære oss å surfe!

  5. Helt siden jeg var liten og så filmen “Lilo & Stitch” for første gang. har jeg alltid hatt et ønske om å en dag surfe på bølgene i et eksotisk fremmed land. I tillegg så har det siste året vært ganske tøft for meg, jeg har lenge fantasert om hvor deilig det ville være å bare for en liten stund kunne reise vekk fra Norge og det kalde klimaet her. Derfor ville denne turen faktisk være en drøm kommende i oppfyllelse for meg, og i tillegg kunne få ta med meg en venn på denne opplevelsen ville jo bare vært toppen på kransekaken!
   Jeg håper du koser deg masse på turen 🙂

  6. Hei, fine deg!
   Jeg har leenge drømt om å reise på surfe-ferie! Og i fjor bestemte jeg og noen venninner for å dra på utveksling til Australia, der surfing var et absolutt must. Desverre har flere av jentene droppet ut, så nå er det bare meg og Monika igjen, og utvekslingen ser mørk ut 🙁 Vi ville bokstavelig talt hoppet i taket om vi hadde vunnet! Krysser armer og bein!
   Mvh. Christel, 20 år

  7. jeg har lenge ønsket og lære og surfe, det er en drøm som både jeg og min bestevennine deler og å få levd den drømmen sammen hadde vært helt fantastisk. jeg får aldri reist pga jeg er under 18 og familien min har ikke den beste økonomien, jeg har ikke vært utenfor byen jeg bor i på flere år.

  8. Hei 🙂
   Jeg ønsker å vinne denne turen sammen med min kjæreste Mikael. Vi traff hverandre for snart tre år siden og er enda mer forelsket nå, enn det vi var når vi ble sammen. Dette har vært et veldig tungt år for oss, siden han har vært i militæret. I løpet av året som var og til fredag 7. så har vi sett hverandre i tre dager hver 2 mnd ca. Noe som har vært utrolig tøft for oss, siden vi var vandt til å se hverandre hver dag. Siden vi var samboere før han dro. Litt av en overgang! Vi har heller ikke vært på ferie sammen siden den første mnd vi ble sammen. da ble jeg invitert med på tur med hele familien hans. Noe som var utrolig koselig med tanke på at familien hans ikke kjente meg så godt enda.
   Og når han kommer hjem blir det rett i jobb på han, og jeg fortsetter og jobbe i mine utallige jobber. Vi flytter i ny leilighet og har planer om å spare masse, og virkelig investere i vår fremtid sammen. Så da blir det ikke akkurat overskudd til å dra på ferie eller gjøre noe vi virkelig ønsker før om noen år. Så vi trenger sårt en ferie i sommer, hadde også vært en god kombo i og med at vi har 3 års jubileum 22 mai. Kort oppsummert så ønsker jeg virkelig å gi noe verdifullt tilbake til min kjære. Han er verdens beste kjæreste og vi trenger begge å slappe av litt etter dette året. Vi er begge to veldig eventyr lystige og det hadde vært sykt kult å lært og surfe! Vi snakket faktisk om det når du hadde innlegg om at du skulle reise, høres virkelig ut som en fantastisk opplevelse 🙂
   Håper du får en fantastisk tur!
   Digger bloggen din, følger kun med på to blogger og du er den ene 😀
   Klem fra meg 🙂

  9. Hei! For en kjempe fin konkurranse som du har fikset her på bloggen, din for leserne dine. Jeg melder meg så klart på.
   Jeg håper at jeg kan vinne denne konkurransen her, sånn at jeg kan ta med meg bestevenninna mi. Både hun og jeg har slitt i en del år nå, og jeg unner henne alt godt. Vi har ikke så mye med penger til å få oppleve en slik ferie, noe som vi har hatt lyst til kjempe lenge nå. Bestevenninna mi fortjener kun det beste, og jeg hadde vært så glad om vi hadde fått den turen her. Hun og meg sammen. Der hvor vi får komme oss bort litt og få tankene på noe annet. Hadde blitt kjempe glad og hadde satt veldig stor pris på å få denne muligheten her i oppfyllelse. Vi får bare krysse både fingre og tær og håpe på det beste :).
   mvh.
   Lena Anie 20 år gammel

  10. Hei! 😀
   Tenkte jeg skulle prøve å vinne denne turen, er jo alltid ett lite håp. sant?
   Jeg hadde blitt så inderlig glad om jeg og kjæresten min Henrik kunne fått dra på denne reisen. Den 13. februar feiret vi 6 og ett halvt år som kjærester, og jeg har så lyst til å overraske han med noe som dette! Jeg studerer fysioterapi i Nederland, som har gjort kvalitetstiden knapp. Studentlån er heller ikke ideelt om man vil unne kjæresten noe ekstra, og som verdens beste og tolmodige mann fortjener han virkelig dette ! Tenk å starte vår hverdag sammen igjen med en tur til Bali. Etter ett langt studie, og tre år med flere landegrenser i mellom oss, kunne dette gitt mer liv i gnisten som var der da vi ble sammen som 13 åringer . Tvi tvi!
   Mvh.
   Ida Malene, 21 år gammel.

  11. Hei!
   En slik reise hadde vært fantastisk å få tatt min eldre søster med på. Kjæresten min gjennom 7 og et halvt år tok livet av seg 1. januar i år. Søsteren min er to år eldre enn meg, og har gått i klasse sammen med han siden barneskolen, så dette er en tøff periode for oss begge. Jeg tror vi hadde hatt godt av å komme oss bort sammen, men vi er begge studenter, og har derfor ikke så mye å rutte med. Har aldri vunnet en konkurranse før, men akkurat nå tenkte jeg at det var bedre å prøve, for nå vil jeg gjøre alt for å kunne se lysere på livet igjen.
   Jeg er 21 og hun er 23.
   [email protected]

  12. Jeg ønsker å vinne denne turen sammen med kjæresten min Erlend <3 vi har snart vært sammen i 3 år, og vi har enda ikke vært på ferie sammen - for økonomien strekker dessverre ikke til! Kjæresten min har det ikke så bra for tiden og jeg føler han fortjener en ferie sammen med meg, og for at jeg vil vise han for høyt jeg setter pris på han. Da kan vi komme bort fra alt av venner og familie og bare få være oss to sammen. Håper at denne mulighetern blir oppfylt!
   stor klem fra meg :
   Gunn Kristin , 22 år gammel!

  13. Vil selvfølgelig vinne denne konkurransen, fordi har ikke så mye penger, og har ikke råd til å bestille denne turen. Verken jeg eller kjæresten min har råd, og jeg trenger virkelig en pause fra hverdagen!
   Og det største ved denne turen blir jo å surfe! Når man bor i Norge er det ikke alltid man får en ferie der man lærer seg å surfe, og dette hadde vært noe for meg, siden jeg alltid har ønsket meg å lære det, og det skal jeg en eller annen dag i fremtiden. Kanskje jeg ikke vinner denne konkurransen, men jeg skal fortsatt dra dit en annen gang jeg har penger og kan dra med den personen jeg ønsker.

  14. Jeg ønsker å vinne for å dra på reise sammen med kjæresten min som jeg snart har vært sammen med i 3 og et halvt år. Han har tatt utdannelse i militæret og har vært der i 2 og et halvt år, han har nå pliktår og jobber flexitid på jobben der han jobber i militæret og kan jo da faktisk jobbe og spare opp dager til ferie, det hadde vært deilig og faktisk fått være med han i en uke og ikke bare en lang helg. Jeg har dessverre ikke pengekapasiteten til å betale for det selv, og han tjener ikke akkuratt fett, så hadde vært fantastisk 🙂
   Jeg er 18 og han 21. Ann-Michelle/ Michi Ristesund Hult på facebook amrh.blogg.no

  15. Jeg har veldig lyst til å vinne denne konkurransen fordi det virker helt sykt å lære å surfe skikkelig i Bali. Jeg har surfet en gang før, men det var i Norge og uten instruktør. Siden den gang har jeg tenkt at det hadde vært gøy å lære det skikkelig med en instruktør. Jeg er også veldig glad i å reise nye steder, oppleve nye kultur og jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. Jeg har som de fleste andre på min alder lite penger til ferie, og derfor hadde det vært ekstra kult om jeg hadde vunnet. Venninnen jeg vil ha med meg på denne turen er den jeg aller helst har lyst til å dele denne opplevelsen sammen med. Vi kjenner hverandre utrolig godt, og jeg er utrolig glad i henne.
   Den første bloggeren jeg leste om som har reist med Lapoint er Marthe Borge, og da var jeg inne på nettsidene deres og leste på alle destinasjonene de kunne tilby. Jeg digger konseptet med Lapoint og jeg synes at alle destinasjonene virker sykt bra. Bali er nok det stedet jeg helst ville reist til, i og med at det ligger i Asia og jeg lenge har hatt en drøm om å reise dit.
   I tillegg har jeg bursdag den 12.april, og fordi vinneren trekkes 15.april hadde det på en måte blitt en forsinket bursdagsgave!
   Mailen min er [email protected]
   Både jeg og venninnen min er 18 år og vi blir 19 i år.
   *Krysse fingrene.

  16. Jeg fortjener det fordi jeg har virkelig hatt det tungt i det siste. I romjula var jeg utsatt for en fallulykke (les mer om det her: http://www.ht.no/incoming/article8868781.ece), hvor jeg fikk to brudd i ryggen, jeg knakk venstre armen og hadde minst 9 brudd i begge føtterne tilsammen (så og si knuste føtter). Jeg har vært gjennom 2 operasjoner, et rent smertehelvette, sittet i rullestol i over 2 mnd (er enda en stund til jeg kommer med på beina), har måtte utsatt utdanningen min ett år. Mange har lite tro på at jeg kan klare ting, så jeg vil bevise at jeg faktisk kan gjøre hva jeg vil, som å surfe (selv om jeg har knekt ryggen og hatt omfattende operasjon i begge beina). OM jeg vinner, så ønsker jeg å ta med meg kjæresten min på ferie! Vi har vært sammen i 2 år snart, og aldri hatt en skikkelig ferie sammen, pga jobb osv. I tillegg har han støtta meg utrolig mye gjennom det som har skjedd, så jeg syntes både jeg og han fortjener en ferie sammen, og da hadde dette vært perfekt. Jeg kan også komme med samme argument som sikkert mange kommer med, og det er at jeg er student og har dermed ikke så mye penger til å dra på en skikkelig ferie. Og pga ulykken kan jeg ikke jobbe, så jeg mottar usle 8000,- i mnd fra nav.

  17. Hei Stina. Jeg ønsker veldig gjerne å gjøre et lite forsøk på å vinne denne vidunderlige uken i Bali på Lapoints surfcamp.
   Å få dra til Bali på surfcamp har vært en stor drøm og et uendelig ønske de siste årene. Bali er så vakkert og Lapoints opplegg med alt fra måltider, overnattinger og reise, til yoga-timer og kurs i surfing, åhh bare tanken får sommerfuglene i magen til å flakse! De siste tre årene har jeg vært alvorlig syk og har derfor ikke klart å nyte tiden og øyeblikkene så mye som jeg gjerne skulle ha gjort, men en som på tross av sykdommen min aldri har gitt meg opp og fylt hjerte mitt med så mye håp, lys og glede er min nydelige kjæreste. Vi ble sammen kun et par måneder etter jeg ble syk og han fikk raskt oppleve hvor alvorlig situasjonen var. Han har både sett, opplevd og måttet takle så umåtelig mange tunge og vonde bekymringer og følelser, allikevel har han stått sammen med meg. Han gav meg aldri opp og har siden dag én kjempet med meg. Nylig fortalte han meg at jeg er den han vil ha, at jeg er den han elsker. Han sa at han gav meg noe helt spesielt den dagen han sa han elsket meg for første gang, noe han hadde villet spare helt til han møtte den jenta som ville få han til å innse at ventingen på den rette i tiden før vi møttes virkelig var verdt det. Nemlig hjertet sitt og alt som fulgte med det. Denne gutten kom inn i livet mitt og holdt meg oppe da alt rundt meg brøt sammen. Da jeg ble syk. Da jeg ikke lenger hadde krefter igjen, kjempet han for meg. Uansett hvor smertefulle dagene kunne være følte jeg meg alltid trygg og elsket med han i nærheten. Han holdt meg i live. Han har hjulpet meg og hjelper meg stadig i å se på livet og verden med nye og lysere øyne, og med det har han ført med seg så mye vidunderlig og så mye vakkert. Bare ved å tenke på alt han har gjort for meg og fremdeles gjør for at jeg skal ha det bra får tårene mine til å trille. Jeg ønsker så gjerne å vinne denne turen for kjæresten min. Ettersom jeg har vært syk har vi aldri fått reist på en ordentlig kjærestetur, og jeg kommer ikke på noe bedre jeg unner kjæresten min enn nettopp en tur til Bali for å surfe, for å få kunne nyte tiden sammen uten å trenge å tenke på sykdommer og gamle sår fra fortiden, men mest av alt for å se og oppleve hva livet virkelig handler om. Hvor vidt ord kan beskrive mine følelser for kjæresten min og min takknemlighet for alt han har gjort for meg er for sterke til at jeg klarer å utrykke meg ordrett. Jeg vet bare at jeg mer enn hva ord kan beskrive ønsker han alt det beste og så mye mer. Å kunne overraske han med en slik tur ville vært en drøm i oppfyllelse♥ Vi fyller begge 20 dette året.

  18. Hvor skal jeg begynne? Surfing er noe jeg har drømt om lenge, og har vurdert selv å dra av gårde til Bali om jeg får råd dette året. Kjæresten min elsker også alt som er spennende, lærerikt og nytt, og dette er en sjanse for meg å kunne overraske verdens snilleste gutt med en surfe tur for oss begge to! Hadde virkelig vært drømmeferien å få dratt av gårde til Bali med kjæresten for å surfe å kose oss. Har også bursdag 16 April, så dette hadde nok garantert kommet til å blitt verdens fineste å beste gave jeg noensinne kan få. Hadde virkelig kunne trengt denne opplevelsen! 😀
   Har også store ønsker om å kunne reise til Bali å ta utdanning innenfor personlig trener, og der er jo surfing inkludert, noe som er helt fantastisk. Det eneste som står i veien er pengene, og denne konkurransen er jo en perfekt mulighet for meg å få en smakebit på vakre Bali samtidig som jeg sikkert kommer til å reise tilbake med tanke på utdanning. Krysser virkelig fingrene, dette er en stor drøm!

  19. Hei skjønne Stina! 🙂
   Jeg og bestevenninnen min Renate har vært venner i snart 14 år. Vi har vært bestevenner i alle disse årene til tross for at jeg flyttet både til USA en liten periode og til andre steder i Norge. Vi har holdt kontakten til tross for avstanden og nå bor vi bare 10 minutter unna hverandre. Selvom vi bor såpass nær hverandre, så har vi ikke så god tid til å finne på ting. Hun jobber 2 ganger i uken og går på skole 2 timer unna. Og jeg går på skole og har Kronisk utmattelsesyndrom. Men når vi har tid prøver vi å finne på kjekke ting. Vi har lenge snakket om å reise vekk ett sted, og begge har faktisk lenge drømt om å lære å surfe. Det hadde virkelig vært en opplevelse vi aldri ville glemt å vunnet denne konkurransen.

  20. hei, jeg og kjæresten min har vært i lag i noen år nå, vi har begge slitt med Barnevernet og sviktende foreldre og fosterforeldre. De siste årene har vi også prøvd å skaffe oss ferie men hver gang vi har planlagt noe så har jeg blitt flyttet til en annen plass og fosterforeldre. Vi kunne trengt en ferie bare oss to i alt dette slitet med skole og sosial livet når vi begge sliter sosialt. Jeg selv har blitt innlagt pga. stress ettersom faren min kom i fengsel får miss handling av meg. Jeg er på dypt vann nå for tiden og går til psykolog og måtte få kjæresten min til å flytte inn til meg for at ting ikke skulle gå helt galt 🙁 som sagt så kunne vi begge trengt en liten ferie for å lette tankene å prøve få en ny start, prøve noe nytt som surfing, noe vi ikke har gjort før 🙂 få litt kjærestetid for oss selv 🙂

  21. Jeg har likt siden og alt det andre 🙂
   Jeg har ikke en spesiell grunn for at jeg skal vinne i forhold til alle de andre. Men jeg har alltid drømt om å dra på ferie til et varmt land og ikke minst sørfe! Jeg har aldri vært på syden ferie, jeg skulle egentlig det med kjæresten min til sommeren. Det som er er at vi skal flytte og har dermed ikke penger eller mulighet til å ta oss en ferie.. Jeg har aldri vært i syden for pappaen min har vært i fengsel i ganske mange år .. 🙁

  22. Jeg og bestrvennen min har vert bestevenner siden vi har 1år gamle og vi har alderi gjort noe sammen bare vi to, får ingen av oss har så masse penger, og jeg har alderi flydd eller reist til syden før for familien min har ikke så masse penger så vi kan dra til sydrn sammen. Så vist jeg vant denne turen hadde jeg blirr utroli glad og jeg kunne ha øverraska bestevennen min men en syden tur,det hadde betydd så masse for oss

  23. Hei! Jeg benytter meg av sjansen 😀
   Jeg og bestevenninnen min har kjent hverandre i snart 5 år, men har aldri fått til en ferie sammen. Dette hadde vært så utrolig morsomt og utrolig lærerikt for oss begge! Jeg aner ikke hvor mye hun har stilt opp for meg, men jeg føler aldri jeg får stilt opp nok for hun. En uke for oss selv hadde kanskje gitt oss en sjanse til å bli ENDA bedre kjent, om det i det hele tatt er mulig, og kanskje vi hadde hatt sjansen til å få noen ny venner! Hadde i hvert fall vært en utrolig opplevelse, som hadde blitt så utrolig mye bedre med en venninne ingen kan måles med. Syns også jeg fortjener en ferie fra bekymringer. Hadde virkelig ikke sagt nei takk til dette, og har alltid hatt lyst til å lære meg å surfe!! – 13 år
   Men skal jeg også sende mail om hvor den andre campen ligger?

  24. Hei!
   Jeg har veldig lyst til å vinne denne turen med kjæresten min Jeppe. Vi har vært sammen i over et halvt år. Om en knapp måned blir jeg 18 som betyr at jeg får frie tøyler og endelig kan utforske verden på egenhånd. Jeg har alltid drømt om å reise, men har desverre ikke vært så mye på ferie rundt om i verden siden det ikke var noe familien min prioriterte. Har lenge hatt en drøm om å reise til bali, og ikke minst lære meg å surfe! 🙂 men drømmen blir ikke så realistisk og litt uoppnåelig siden penger ikke strekker til. Jeg går på skole og jobber ikke for tiden. Etter vgs så skal jeg studere noe som gjør det enda vannskilgere å spare penger til ferie. Jeg håper virkelig jeg vinner slik at denne drømmen kan gå i oppsyllelse.

  25. Dette hadde vært en drøm for meg og sønnen min på 17 år. Det siste året har vært utrolig tøft for oss. Vi har opplevd å miste alt vi eide i brann, og noen måneder etter det hadde vi vannlekkasjer. På tross av alt dette har sønnen min vært utrolig flink på skolen og hjulpet meg når jeg trenger det. Dagen etter at han så rommet sitt brant opp, gikk han på skolen og fikk 6 på matte tentamen. Det står det respekt av. Vi har begge hatt en drøm om å surfe og det hadde vært så moro å fått prøve det. Nå kan vel mange si at jeg er for gammel til det, men det er vel helt feil. Da jeg så datoen dere skulle trekke, skjønte jeg at jeg måtte delta, for den dagen fyller jeg 40 år. Hadde vært verdens flotteste bursdags gave, og det hadde vært så utrolig moro å overraske sønnen min med dette. Mvh Gørill. Mail er:[email protected]

  26. Heisann! 🙂
   Vanskelig å begrunne hvorfor akkurat JEG skal vinne, siden det er så utrolig mange andre gode begrunnelser der ute. Men jeg prøver. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 2 år, og jeg kan helt ærlig si at vi aldri har vært på en eneste ferie sammen. Okei, joda, 3 dager på hytta med besteforeldrene, men ellers ingenting. Jeg har lenge hatt lyst til å dra til syden eller noe i den duren med han, men med en ussel vaskejobb og utgifter er det ikke lett å spare nok penger. Derfor prøver jeg lykken her, ikke bare er det en ypperlig mulighet å komme seg vekk fra mas og jag, men, det å få sjansen til å lære å surfe er jo dritfett! Har aldri tenkt at det kunne vært mulig for meg, ei bygdejente fra Mesnali, men nå ser jeg at det går ann.
   Krysser ihvertfall fingrene grossalt! 😀

  27. Jeg syns venninen min, og meg fortjener og vinne denne konkurransen fordi ho har, og fortsatt gjør, slete veldig mye dette året, og sist år. Hun har angst. Kjæresten/ex hennes var utro mot hun, å siden hun slet med sjølvskading, angst å deprisjoner fra før, ble det ikkje noe bedre då han var utro.. Han har funne seg en ny kjæreste, han skriver masse drit til ho, men ho elske han fortsatt lika mykje.. Eg trur ho hadde trengt denne ferien for å komme seg vekk fra alt å alle, å finne roen. *krysser fingrene*
   [email protected]

  28. Heia. På denne turen ville jeg tatt med meg “typen”. Vi er i et avstandsforhold hvor vi har kjent hverandre i over 3 år, og vært sammen i snart ett. Slik som ting er nå har vi mistet gnisten, og vi oppfører oss praktisk talt som venner. Er så utrolig redd for at han skal dumpe meg, så jeg vil ta med meg han på denne turen i håp om at vi skal kunne finne gnisten igjen. Selv er jeg 18 år og begynner som student neste år, og har derfor ikke den største inntekten – noe som gjør at vi ikke får dratt på “eksklusive turer”. Tror det hadde vært godt for forholdet å ha noe å se fram til sammen 🙂
   (Har skrevet e-posten i e-post feltet)

  29. Alltid drømt om å surfe, dessuten får jeg nesten ikke dratt på ferietur lenger fordi jeg er studnet og rett og slett ikke har penger til noe ferie.

  30. Grunn til at jeg melder oss på denne konkurranser er fordi jeg ønsker å gi kjæresten min en god opplevelse. Han har ikke vært i Syden før med sin familie, fordi familien hans har falt sammen. Han har opplevd mye vondt hjemme hos seg, og derfor vil jeg gi han noe som han kan se frem til, i denne litt vanskelige tiden.
   Vi har lenge snakket om en Sydentur med surfing, og denne konkurransen er verdt å prøve seg på. Han vet ikke at jeg prøver å melde oss på, så jeg håper det blir en fin overraskelse om det blir noe av. Dette er ikke noe jeg finner på for å “vinne” denne konkurransen, men fordi jeg virkelig ønsker å gi kjæresten min en opplevelse og minner som han liker å tenke tilbake på, siden det ikke er mange gode minner han har, fra verken barndommen eller den tidligere ungdomstiden.

  31. Campen ligger nord for Kuta og Legian, 45 min fra hovedstaden Denpasar.
   Det er nå ca. 15 år siden min samboer og jeg var på Bali. Vi bodde i Sanur. Det er en vidunderlig vakker høy med vakker arkitektur, variert natur – fra regnskog og jungel til rismarker og strand, og ikke minst en meget interessant historie og kultur. Dessverre ble vårt opphold ødelagt av sykdom. Jeg fikk en matforgiftning og ble meget syk. Jeg ble liggende syk mesteparten av tiden, med daglig legetilsyn, og min samboer våket over meg. Jeg gikk ned mange kilo og så ut som et levende skjelett, ser jeg på bildene. Min kjære samboer og jeg hadde sett slik frem til alt vi kunne oppleve på Bali, men måtte vende nokså hjem. Vidunderlige mennesker var det også der, som jeg aldri vil glemme. Når han har bursdag i april, ville det være min største glede å overraske ham med en tur til Bali, en reise jeg dessverre ikke har råd til nå. Denne gangen skal jeg ikke plukke med meg tvilsomme sjokolader fra flyplassen.
   Jeg vil se flamencoparken, lære å surfe, høre apekattene skrike i skogen igjen, jeg vil besøke martkedene i Denpasar, sølvbyen Celuk og kunsthåndverksbyene Mas og Ubud. Det kunne også vært en fin markering for våre 25 år sammen.

  32. Jeg synes min bestevenninne fortjener å vinne denne turen. Vi har tenkt på å dra på surfecamp sammen før, men som fattig student strekker ikke pengene til. Grunnen til at hun fortjener det er fordi hun har hatt det tøft veldig lenge, og trenger virkelig en pause fra hverdagen. Nå starter også ting å gå oppover for henne og denne turen hadde vært prikken over i’en. Jeg ville vært evig takknemmelige begge to om vi vant! 🙂 Vi skilles vei til høsten og jeg ønsker gjerne å tilbringe så mye tid med henne som overhode mulig. Så nå krysser jeg alt som krysses kan og ber til alle gode guder!

  33. Dette hadde vært den perfekte ferien til jeg og bestevenninna mi! Vi er begge veldig eventyrlystne, og deler mange av de samme drømmene når det gjelder reise. Dessverre går vi nå på skole, og kan så og si kalle oss “fattige studenter.” Det å få lov til å reise til Bali for å lære å surfe hadde vært supert! Krysser alt jeg har for at vi skal vinne! Dette hadde også passet oss veldig bra, ettersom vi begge går hver vår vei etter siste året på videregående. Vi er begge 19 år, og har lyst på en ferie sammen før vi skilles. Venninna mi har heller ikke hatt det så alt for lett det siste året, så om jeg kunne vært med å bidra til at hun kan få en ferie hun virkelig fortjener, blir jeg så uendelig glad!

  34. Både jeg og venninnen min elsker å reise, men har dessverre blitt lite av de to siste årene da jeg har vært syk. Siden 2012 har jeg gått igjennom mange nedturer. Jeg har vært gjennom forskjellige behandlinger, legebesøk rundt omkring i Norge og sluttet på vgs for andre gang. Jeg vet ikke når jeg blir frisk, og jeg vet heller ikke hva som er galt, men er endelig på riktig spor. Venninnen min har vært kjempegod mot meg, kommet på sykebesøk og bare vært der som en bestevenninne skal. Derfor håper jeg at vi vinner turen til Bali. Det føler jeg egentlig at begge fortjener.
   [email protected]

  35. Jeg har vært gift med en veldig snill og hardt arbeidende norsk mann . Vi har vært gift i mitt hjemland Filippinene og nå bor i Norge . Jeg har aldri vært mye til mange land, og jeg har drømt om å oppleve Lapoints Bali for å feire vårt ekteskap i to år snart . Vi har aldri hatt noen feiring liksom en slags grunn av finans begrenser og siden fødselen av vår prinsesse . Hennes helse og velvære er topp prioritet , og oss selv er det minste i listen . Å vinne ville være en stor sjanse for oss til å nyte livet og vitne og oppleve skjønnheten i Lapoints Bali . Og det ville være en sjanse for min mann og jeg å feire vårt ekteskap jubileum og et liv i lang tid sammen . Han er en veldig fin fyr, og jobber hardt 7 dager i uken bare for å sørge for oss . Å vinne ville være en stor overraskelse for ham, og han sikkert ville det være en start at han ville ta ting sakte og bare nyte livet . Denne kanskje et varmt i solen, men det er en risiko for at jeg er villig til å ta . Det er en drøm som forhåpentligvis kan bli gitt en sjanse til å gå i oppfyllelse . Jeg tror alltid at hvis du har tro så ingenting er umulig . Takk for at du tok deg tid til å lese det . Stor flaks for din blogg og mer suksess for deg !

  36. Hei Stina!
   Jeg vil gjerne ta med meg min fantastiske samboer dit. Vi har vært sammen i nesten 3 år, men aldri reist på ferie sammen enda. Det hadde vært herlig å overraska han med noe slikt, da han virkelig fortjener å få koble ordentlig av. Han har stått sammen med meg i tykt og tynt i nesten tre år, han har ikke vika en millimeter fra min side. Vi har pratet om ferie og sydentur tidligere, men det siste halvåret har vært ganske tøft økonomisk, etter at vi flytta sammen ifjor høst. Det hadde vært fantastisk å kunne dra, oppleve noe nytt og få litt “fri” fra hverdagen for en kort stund.
   Har både likt og sendt mail med riktig svar!

  37. Eksotisk miljø og mat? Hvem takker vel nei til det?? Jeg skal flytte til høsten til min kjære, og er derfor i sparemodus (innbiller jeg meg, *kremt* heheh). Jeg blir å jobbe hver eneste ledige dag i sommer for å kunne betale skolepengene, og tar meg derfor ikke tid til så mye annet enn en uke nordover med min kjære, og frivillig på Hove. Det hadde vært så herlig med sand og vann sammen med bestevenninnen min – jeg ønsker å kunne gi bort en opplevelse før jeg flytter. Jeg føler jeg ikke kan overgå noen andre sine begrunnelser annet enn at jeg ønsker meg en fin sommer og kvalitetstid med bestevenninnen min 🙂

  38. Jeg ville tatt med meg kjæresten min en uke hit, fordi han virkelig fortjener å få slappe av. Nå som han er lærling har han ikke hatt ferie siden skolestart(utenom ei lita uke i jula), og jeg vet at han synes det er utrolig kjipt nå som jeg og broren har ferie og kan sove gaanske mye lengre enn til 6 når han må stå opp for å rekke jobb klokken 7.
   Ville vært kjempekoselig om jeg hadde vunnet ei uke på Bali og kunne få tatt han med, fordi Bali er ett av reisemålene jeg absolutt har lyst til å besøke før jeg dør. Jeg elsker å reise og oppdage nye steder, og jeg vet at han hadde blitt overrasket om jeg kunne tatt han med helt til Bali!

  39. hei ja , jeg ville gjerne hatt med meg min kjæreste og sammboer på tur , vi er begge 27 år. vi er som regel travelt opptatt med 2 små barn en på 1 år og en i trassaleren 4 ( trodde denne trassen skulle være ferdig no!!!) vi har ikke hatt så mye annledning til å ta vare på bare oss to, da det ikke pleier å være en annledning for oss å reise vekk å ha barnefri. det hadde vært herligt å kommet seg vekk litt å pleie parforholdet og lære noe nytt og spennende sammtidig.
   surfing ser utroligt artig ut men, har ikke hatt annledning til å prøve det enda . det hadde vært en drøm å fått lært det i så nydelige omgivelser:)

  40. Hei! 🙂
   Jeg heter Frida Henriette og er 20 år! Jeg ville gjerne tatt med meg kjæresten min på en slik surfcamp! Vi har vært sammen i ett år denne mnd og dette hadde vært en fantastisk gave! 😀 Ikke minst får vi begge en helt fantastisk opplevelse! Og vi vil veldig gjerne reise sammen på noe en gang. <3
   Hadde virkelig vært en stor drøm!!

  41. Jeg vil vinne fordi jeg har aldri hatt så mye tid til venner eller meg eller familie i fritiden, og jeg vil ta med en søster som betyr utrolig utrolig my for meg hun bor i Trondheim og jeg bor i Ålesund, å vi får aldri tiden til å se hverandre så mye, skole skal jo komme først tier mange. Jeg vil også vinne fordi jeg vil komme meg bort til varmen litt. Søsteren min og jeg har aldri vært på surfing og har veldig lyst til å prøve det, det er ikke mange som reiser på ferie og planlegger å surfe. Jeg vil rett og slett i alt ha en meg og søster tur får å bli bedre venner og snakke sammen. Vi har alltid drømt om en ferie i lag med det har ikke blitt noe av fordi vi har ikke hatt så god råa 🙂
   .Linn

  42. Jeg vil gjerne ha tatt med meg eks kjæresten min. Selvom han har slått opp med meg, vil jeg gjerne vise han at jeg bryr meg om han. Han har alltid hatt lyst å lære å surfe, og dette hadde vært en fin måte å fått litt kontakt igjen.

  43. Hei 🙂
   Dersom jeg vinner denne turen, vil jeg gjerne ta med min gode venninne. Vi slutter på videregående skole i mai, etter da en hel måned med bare eksamener og avslutter skoleåret med bursdagen sin. Jeg vil derfor overraske henne med en tur, og dette hadde virkelig vært supert.
   Hun er virkelig en av de beste jeg vet, og fortjener dette helt og fult ut. Vi reiste sammen på skoletur ifjor, og hadde da supert. Jeg vil overraske henne med flere spennende minner og ha en super feiring på 13 års skolegang.

  44. For en fantastisk konkurranse!
   Fra den dagen kjæresten min og jeg ble sammen i fjor har han vært i militæret, og vi har derfor vært mye fra hverandre. Ikke nok med at han har hatt fulle nattevakter annen hver uke, men han har også hatt jobb ved siden av hvor han har jobbet på dagtid. Han har kjørt seg helt ut, for å spare opp penger. Jeg visste ikke til hva, men til jul overrasket han meg med billetter til Mexico til både han selv og meg. Nå sitter jeg her og har lyst å gi han en like fin gave tilbake. Som student er en reise noe jeg ikke har råd til å gi i gave, så denne muligheten hadde vært helt fantastisk.. Det morsomste er at vi den siste tiden har snakket mye både om surfeskole og Bali, så han hadde hoppet i taket om jeg hadde overrasket han med både Bali- reise og surfeskole!
   Jeg kjenner ingen som fortjener dette mer enn han, spesielt ikke etter dette året i forsvaret.
   Krysser fingre og tær 🙂

  45. Jeg ønsker så utrolig mye å vinne denne turen fordi jeg og bestevenninnen min har så utrolig lyst til å dra! vi begge ønsker oss og lære og surfe, og vi hadde tenkt å dra på denne turen sammen, men dessverre strakk ikke pengene helt til. Vi går siste året på vgs nå og etter sommeren skal vi begge studere i forskjellige byer/land så derfor hadde det vært så utrolig gøy å dratt på denne turen sammen før vi skilles. 🙂

  46. Jeg syns det hadde vært veldig gøy å vinne denne reisen. Jeg ville tatt med meg kjæresten min siden vi har vært sammen et år til sommeren og det hadde vært en helt fantastisk måte å kunne feire det på:) jeg har heller aldri vært der før, og det virker som et fantastisk fint sted! Jeg har å veldig lyst til å lære å surfe, så det ville nok blitt en stor opplevelse og et minne for livet 🙂

  47. Jeg har utrolig lyst å vinne slik at jeg kan overraske kjæresten min og ta han med på en slik tur! Vi har et avstandsforhold, og det har vi hatt helt siden vi ble kjærester. Først var han ett år i militæret og nå har han flyttet for å studere. Vi ser ikke hverandre ofte ettersom vi bor 6-8 timer unna hverandre. Det å kunne få dratt på en slik tur og tilbringt en uke sammen mens vi lærer oss å surfe og bli kjent med både en ny kultur og mennesker hadde vært helt fantastisk koselig. Vi er begge utrolig glad i å reise, og begge er veldig opptatt av trening og sport. Surfing ser så morsomt ut, og det hadde vært dødskult å få lære å surfe på selveste Bali. Jeg synes vi fortjener en slik ferie sammen der vi kan slappe av, kose oss, surfe og ikke minst tilbringe en hel uke sammen i sommerferien, for det er ikke akkuratt noe vi får gjort til daglig. Til høsten skal jeg også flytte for å studere og da hadde det vært veldig kjekt å ha denne turen å mimre tilbake til, både til surfingen, de fine omgivelsene og ikke minst kjæresten. Jeg er helt sikker på at minnene man sitter igjen med etter en slik tur aldri vil glemmes, og det å kunne dele de med den personen som betyr mest for meg hadde vært helt herlig.
   [email protected]

  48. 2013 var et år med mye sykdom for meg. Depresjonen og anoreksien tok nesten livet mitt, i dag er det faktisk et under at jeg lever. Likevell sitter det enda i meg, og den stressende hverdagen sliter på. Sykdommen har ødelagt vennskap, skolegang og livsglede. Jeg ønsker derfor så inderlig å vinne denne reisen til et fantastisk område med “rolig tempo”. Noe motiverende og fristende å se frem til. I tillegg vil jeg ta med en venninne og pleie vennskapet vårt, som ikke er like enkelt i den Norske hverdagen. Siden jeg har vært syk har ikke inntekten min vært god nok til at jeg kan reise bort og ta meg en liten “pause” fra alt.
   Jeg og min venn er 18 år (95-modell)
   [email protected]

  49. Hei! Facebooksiden deres er likt og svaret er sendt på mail 😉
   Så til begrunnelsen:
   Jeg ønsker å ta med meg samboeren min hit i sommer. Det har vært et ganske tøfft år for oss begge, da ingen av oss kom inn på det studie vi ville begynne på forrige høst, noe vi hadde sett frem til lenge. Derfor ble begges liv satt på vent et helt år, som var ganske demotiverende og slitsomt for oss begge.
   Vi er begge litt oppe i tyveårene så å vente med å endelig starte på en bachelor føles ganske tungt ut da mange jevnaldrene allerede er ferdige og ute i jobb. Alle planene vi hadde lagt for det kommende året ble forandret..
   Men tross den store nedsturen har vi prøvd å se fremover og tatt flere fag dette året for å prøve å komme inn på studiet neste år igjen.
   Hadde vi vunnet denne turen hadde det blitt en stor opptur for oss da vi har hatt mye motgang. Vi har begge alltid hatt lyst til å lære å surfe så det hadde vært flott å få muligheten til å gjøre det sammen. Følelsen av å mestre en slik sport tror jeg vil gi en styrke og selvtilitt på flere plan, både fysisk og mentalt. Det ville bli noe vi virkelig hadde hatt glede av og kunne sett tilbake på som en minnerikopplevelse resten av livet.
   Håper virkelig jeg får muligheten til å ta med meg kjæresten min på dette.
   Mvh
   Jenny

  50. Hei!
   Jeg hadde virkelig satt pris på å få muligheten til å reise til Bali på surfcamp. Skulle jeg være så heldig ønsker jeg å dele opplevelsen med den personen som betyr mest i mitt liv, min fantastiske samboer. Vi er begge veldig glad i å reise, men det er dessverre ikke så lett å få gjennomført når økonomien ikke strekker til. Inntekten går hver måned ut igjen av konto til å leve for og lite er igjen til sparing. Vi skal begge studere flere år fremover fra høsten av så det ser ikke så lyst ut for oss i forhold til å kunne bruke penger på reising, noe som er veldig synd siden det er noe som gir oss tid sammen til bare oss to med nye opplevelser og minner. Og ikke minst at det er noe man kan se frem til i en ellers så ensformig hverdag. Så helt klart, det hadde vært fantastisk å vunnet en reise for oss.
   Begge har lenge ønsket å lære å surfe, så å få lære dette på vakre Bali hadde vært noe vi ellers bare hadde drømt om.
   Håper virkelig jeg har flaksen med meg i denne konkurransen og svar er sendt på e-post og jeg har også likt facebook-siden.
   Mvh Roger

  51. Jeg har så utrolig lyst til å vinne denne konkurransen, og kunne ta med samboeren min på en ordentlig kjærestetur! Vi har vært sammen snart 4 år, men siden vi begge har vært studenter de siste årene har vi ikke hatt noe særlig med penger til å dra på ferier sammen. Vi begge er ferdig utdannet om 3 måneder, og kunne tenke oss å vinne denne turen for å feire det og kose oss sammen! Vi har begge snakket om Bali veldig lenge, men aldri hatt pengene til å reise dit. Det ville virkelig vært en drøm for oss å komme dit, lære oss å surfe, spise god mat og kunne slappe av! Det tror jeg vi begge hadde hatt utrolig godt av i den stressende hverdagen. 🙂 Jeg vinner aldri noen konkurranser, så håper jeg endelig har litt flaks snart! 🙂

  52. Hei. Jeg har veldig lyst til å dra på en slik ferie fordi jeg utrolig lenge har hatt lyst til å lære å Sørfe! etter jeg har sett på videoen klarte jeg ikke å forestille meg gleden jeg hadde fått av en slik ferie. Jeg vet dette vil bli en unik opplevelse og noe jeg aldeles aldri vil glemme! Jeg håper virkelig å vinne denne unike og fantastiske opplevelsen. Utifra denne kan jeg få mer tid med meg selv og min nærmeste. Jeg ville blitt utrolig takknemlig. Bare tanken av en slik tur gjør meg overlykkelig. Jeg vet den kan forandre ting i live mitt helt på en utrolig positiv måte. Jeg får lært meg mye nytt og oppfylt en stor drøm, ved å lære meg å sørfe.
   Lykke til alle dere andre som deltar!
   Håper på det aller beste.

  53. Hei Stina:-)
   Jeg har likt facebook siden og sendt mail, fra [email protected].
   Begrunnelsen for at jeg har lyst til å dra er vell fordi det høres ut som en super mulighet til å møte nye folk, oppleve et nytt land, ha det artig og lære å surfe, noe jeg har veldig lyst til! Jeg vil ta med meg bestevenninnen min, grunnen til det er at jeg og hun bor veldig langt i fra hverandre og det er ikke alltid like lett og holde kontakten. I dette året har det skjedd mye i livet mitt som jeg er heldig at jeg har klart og kommet meg i gjennom, og det pga hun. Hadde ikke vært her jeg er i dag uten henne. Derfor vil jeg gi noe tilbake ved å ta henne med på denne turen til bali og kan tilbringe tid sammen med henne og bare legge i fra oss livet her i norge en uke. Vi har hatt mange planer om og reise sammen til ett sted og bare nyte det, men så er vi kunn 16år og det er ikke alltid like lett og tilstrekkelig med penger. Også er det også vanskelig å få foreldrene våre til å sende oss ut i ett annet land uten noen som kan se etter oss osv. Derfor tenker jeg at dette er en super mulighet for oss til å gjøre det vi har villet gjøre lenge, men aldri har blitt noe av og det høres utrolig gøy og organisert ut, noe foreldrene våre blir glad for;)
   Både synne (bestevenninnen min) og jeg elsker og bli kjent med nye folk, og har utrolig lyst og lære å surfe!
   mvh Kristine Dalsbø

  54. Hei, jeg ønsker veldig veldig gjerne å vinne denne konkuransen fordi, det å lære å surfe har alltid vært en stor drøm for både meg og vennen min. Jeg elsker å oppelve nye steder, møte nye mennesker og lære nye ting og ville tatt med meg denne turen som et minne for resten av livet. Jeg og venninen min har dette året vært på utveksling og derfor ikke sett hverandre på et helt år, denne ferien ville vært den perfekte reunionen for oss. Bestevennen min er en av de snilleste menneskene som finns på denne jord, og det er ingen som fortjener å bli tatt med på en sånn ferie mer enn hun, det finns ikke vondt i jenta og jeg vil virkelig gjøre noe for hun som gjør hun like glad som hennes vennskap har gjort meg. Vi har begge lært å sette pris på alt vi har og får pågrunn av året som har vært og jeg føler ingen ville satt mer pris på å vinne denne konkuransen mer enn oss. Canggu virker jo også som et helt fantastisk paradis og vil definitivt være det mest eksotiske stedet jeg noen gang vil komme til å reise til. Jeg håper virkelig du vil vurdere meg og min venn (Susanne:):)) til denne reisen, vi ville vært evig takknemlige
   Mvh Terese Eldholm

  55. Jeg vil vinne fordi jeg vil gi venninen min en fantastisk bursdagsgave som ingen kan toppe, er også en stor drøm å dra til bali! Jeg har selv aldri sørfet før og det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre siden jeg var liten, men har aldri fått muligheten til det!
   Håper jeg vinner : )

  56. Jeg har alltid ønsket å kunne surfe, men å kunne dra til Bali å lært det hadde vært helt sinnsykt! Jeg simpelten elsker å reise, men lommeboken har stoppet meg i å reise så mye. Dette hadde vært utrolig fantastisk å vunnet, og det hadde nok blitt verdens beste bursdagsgave til min kjære samboer:) Jeg syns selv jeg fortjener å vinne, siden jeg ikke har reist så mye som jeg gjerne vil, vil oppleve hele verden, og dette hadde vært en fantastisk start! <3
   Ha en fortreffelig uke:)
   Mvh. Susanne Bråtane, 24.

  57. Jeg kunne tenkt meg denne turen da det er nøyaktig to år siden jeg traff kjæresten min på nettopp Bali.
   Vi begge var PT-studenter, og holdt til på treningssenteret på canggu. Det ville vært en fantastisk opplevelse å fått reist
   tilbake og feiret et lite “jubileum” og truffet alle de fantastiske menneskene vi ble kjent med der nede. Vi begge er heltidsstudenter og har derfor ikke råd tl noe stor sommerferie, så dette hadde truffet midt i blinken.
   Mvh,
   Caroline Trondsen, 22
   mail: [email protected]

  58. Hei! Hvis jeg skulle tatt med meg en venninne på en slik reise, så hadde det vært besteveninnen min Lisa. Hun er en helt fantastisk person, som ikke er som veldig mange andre jenter. Hun lager ikke problemer ut av ingenting, og hun er veldig flink til å ha tid til alle. En slik reise hadde vært fantastisk å få oppleve, da vi begge har pratet om det, men pengene ikke strekker til. Jeg føler at vi har veldig mange felles interesser, og ingen av oss er redde for å prøve noe nytt. Derfor hadde nettopp surfing passet perfekt for Lisa og meg. Hvorfor vi burde vinne sammenlignet med de andre er veldig vanskelig å svare på. Men vi har begge lyst til å reise mer, og siden vi bor i nord-norge blir alle reiser mye dyrere for oss, enn for andre som bor på sørlandet.

  59. Hei stina! jeg ønsker og vinne denne konkuransen til meg og kjærsten.
   vi skal starte lærlingtiden vår etter sommeren, og vi vil gjærne oppleve litt før all tiden vår går til utdanning osv.
   vi vil gjærne oppleve ting før tiden er ute.

  60. Hei Stina! Jeg vil veldig gjerne være med på denne fantastiske konkurransen! <3
   Fyysøren! Dette er den beste konkurransen jeg har sett! Wææ! Det hadde vært en opplevelse for livet å kunne få en mulighet som denne! Jeg og min venninne har aldri reist alene Sammen før.. Og har alltid hatt lyst til å gjøre det. Det å kunne få en mulighet til å oppfylle ønsket ditt, er ufattelig morro. Jeg og min venninne har helt siden vi var små, hatt lyst til å lære å surfe, det ser jo vanvittig morro ut. Vi kunne blitt kjent med mange andre mennesker, kost oss myye, lært nye ting, sett mye spennende, og oppleve annerledes ting, og ikke minst er det spennende! Vi elsker å reise, men er ikke alltid så lett, fordi du må ha penger til det, og ferier er dyrt! og kunne reise sammen med venninnen min, ååh! Ord kan ikke beskrive.. og dette hadde vært en perfekt bursdagsgave som jeg tror ingen andre hadde kunnet slått. Vi hadde fått en mulighet til å lære nye sport, andre kjente sporter, slappet av etterpå, Heheh.. Nyte hvert eneste sekund, klemme, le og ha det supermorro! Dette er ikke noe jeg går rundt å sier til alle, men jeg har gjennom barneskolen ikke hatt det så greIt, blitt holdt utenfor, ingen ville være med meg når det gjaldt samarbeid, og ble alltid alene på ting.. Fulgte også etter de andre jentene som jeg liksom trodde var mine venner! men neida, de baksnakket meg, og fortalte ting rundt til folk som jeg aldri i verden ville funnet på å verken si eller skrevet.. Dette såret meg myye, så det endte med mange tårer, og at jeg byttet skole, det er vanskelig å sitte å skrive dette, men kan ikke alltid holde det inni meg. Etter å ha byttet skole, var jeg utrolig sjenert, og torde ikke svare igjen om noen sa noe, for da var jeg redd de ville være frekke igjen. Men nå har jeg mange helt fantastiske venner som bar hjulpet meg gjennom den tiden, så det hadde vært ubeskrivelig fantastisk å få oppleve dette med en venn, du kan gjøre som du vil, være litt "crazy" og bare ha det morro, uten at noen andre skal si noe om det. Jeg tror vi hadde hatt godt av denne venneturen <3 men det er jo mange mennesker som fortjener dette like mye! Så lykke til alle sammen 🙂
   M.v.h Cindy Lillebø, 16 år. Min epost er: [email protected]
   Krysser fingrer, tær, hårtupper og alt som kan krysses! <3

  61. For det første – for en utrolig konkurranse! Helt vilt at du har fått til dette! I fjor høst var jeg ferdig på videregående, og var så klar for å ta et friår og spare penger, reise og oppleve verden og rett og slett bare leve livet! Det første jeg hadde planlagt etter endt skolegang var å reise til Namibia for å jobbe med ville dyr og på barnehjem. Men ting ble vanskelig hjemme og jeg bestemte meg derfor for å flytte til oslo med søsteren min, 100 mil hjemmefra. Jeg skulle starte på nytt, få meg jobb og fortsatt bruke et år på å reise. Dette viste seg å være umulig, da jeg ikke fikk jobb noen plass, og enda ikke har fått det. Så for tiden lever jeg omtrent på vann og brød.. -og uten jobb eller skole ble det også vanskelig å få seg venner. Så det hadde absolutt vært en drøm å få tatt med seg bestevenninna hjemmefra på en ferie og slippe stress og jobb, økonomi, venner og rett og slett glemme livet hjemme for bare ei uke! Det hadde absolutt vært en drøm å fått lært seg å surfe i fantastiske omgivelser på nyyydelige Bali!
   Håper uansett noen som fortjener dette vinner! 🙂
   Klem Camilla, [email protected]

  62. Åh, endelig en konkurranse det ikke går an å gå glipp av!! En ferie på Bali hadde passet perfekt som en bursdagsgave til venninna mi. Hadde vært utrolig morsomt å lære og surfe og få en pause fra hverdagen på Bali. Pengene strekker jo ikke alltid til, så å vinne denne konkurransen hadde vært en drøm. Har alltid ønsket og tatt en sydentur sammen med ei venninne, og kanskje møte mange nye mennesker der og bli kjent med kulturen deres. Det hadde vært en opplevelse for livet, som jeg aldri kommer til å glemme!
   Hadde vært så morsomt å vinne!

  63. Eg ønsker å vinne for å kunne dra til Bali med den fantastiske kjæresten min <3 Han er ein person som VIRKELIG fortjener ei ferie. Han jobber så hardt for å kunne betale alle rekningane, og har knapt råd til mat sjølv - likavel kommer han på besøk med sjokolade til meg <3 Han reiser aldri på ferie, og får aldri tid til å slappa skikkelig av. Men ein ting han elsker er vatn! Han elsker å bade og dukke, og surfcamp hadde vore ein fantastisk opplevelse for oss begge! Krysser fingrane!
   [email protected]

  64. Jeg ønsker å vinne denne konkurransen fordi jeg skal flytte i høst, og ønsker gjerne at jeg og min venninne får et fint minne fra sommeren! Jeg skal flytte ganske langt unna henne, og det blir vanskelig å besøke henne ofte. Hun er en av de herligste personene jeg kjenner, og synes hun fortjener en slik tur! Det er viktig for meg å vise henne hva hun betyr for meg, og nettopp en slik tur vil være toppen over i-en! Jeg og hun har alltid ønsket å lære å surfe, og det er en av planene vi har tenkt til å utføre iløpet av livet, uansett hva! Så det ville ha vært veldig kjekt og SUPERT om jeg og min venninne vinner denne konkurransen. Et slik minne vil både styrke båndet mellom meg og henne, og ikke minst gi oss noe fint å tenke tilbake på når vi kommer til å bli langt unna hverandre etter sommeren.
   Krysser fingrene!
   Hilsen meg 😀

  65. Jeg har kjempelyst til å vinne denne ferien, ikke for meg, men min beste venn og ektemann Daniel. Han har alltid elsket å surfe og dratt flere ganger til Cornwall i England med kompiser. Jeg synes han fortjener en ordentlig ferie som HAN kommer til elske, ikke bare slikke sol og shopping som det bruker å bli på ferie i varmere strøk.
   Grunnen til at jeg ønsker å glede han med akkurat denne turen er for å få et lite avbrekk fra det siste året. Vår datter kom til verden på et veldig traumatisk vis i febuar 2013. Det går nå bra med oss begge, men det var en hard start på livet for vår lille prinsesse og mange operasjoner på meg. Dette har gått veldig inn på mannen min og han er meget engstelig av seg. Uroer seg og bekymrer seg over hver minste lille ting, Tenker tilbake på det som hendte og lukker seg inne. I tillegg til dette har han nå flyttet til Norge med meg og datteren vår. Det syns jeg er sterkt gjort av en mann som ikke liker forandring. Han er britisk og som briter flest, er han meget hjemkjær. Han flyttet for min del, da jeg hadde hjemlengsel og mente vår datter ville få en bedre oppvekst her i Norge.
   Som småbarnsforeldre er det heller ikke lett å finne tid til kjærligheten. Med begge nå ut i fulltidsjobb og ei datter som krever oppfølging strekker ikke alltid tiden til. Å få reise bort fra alt det man burde, måtte, skulle ha gjort for evigheter siden, villle gjort det så mye enlkere å få bruke tiden på bare hverandre.
   Daniel har stått ved meg gjennom tykt og tynt og jobber og strever for at alle rundt han skal ha det bra, så nå er det han som fortjenr å bli gjort stas på. Jeg har aldri villet prøvd surfing sånn egentlig, men for å se han smile og kose seg gjør jeg alt!!!
   Krysser fingre og tær for at Dan’s drøm går i oppfyllelse <3

  66. Meg og min venninne Lisbeth fortjener å vinne denne reisen fordi vi trenger det. Vi var nærmest som naboer før. Nå bor vi
   2 timer unna hverandre og har begge kjærester. Vi jobber også en del, ved siden av skole og div andre ting og har nesten ikke tid til å være med hverandre lenger. Men en ting har vi planlagt, og det er akkurat en tur som dette! Vi har begge drømt om å reise på surfecamp hos Lapoint. Planen var Bali eller Portugal. Pga lån som vi begge må betale tilbake ser dette ganske mørkt ut i nærmeste fremtid.. Om vi kunne fått reist på en slik tur, kunne vi begge død lykkelig. Og etter en litt mørk og trist periode for oss begge hadde dette virkelig fått opp livsgleden. Det finnes ikke noe jeg ikke kunne gjort for henne, og etter alt hun har gjort for meg synes jeg virkelig hun fortjener dette. Begge to. Hadde vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse 🙂
   [email protected]

  67. Jeg har verdens beste venninne som virkelig fortjener dette. Hun er det absolutt beste jeg har, hun er den personen som alltid er der for meg, uansett hva det gjelder. Vi er venner, søstre, treningskamerater og støttespillere. Jeg kunne gjort hva som helst for henne. Dette er absolutt den perfekte opplevelsen for meg å dele bestevenninnen min. Hun har vært gjennom utrolig mye opp gjennom årene, så noe så fantastisk som dette fortjener hun virkelig. Det å kunne gi noe tilbake til henne hadde vært fantastisk. Noe som dette er noe vi begge har drømt om lenge. Vi er to treningsglade jenter så det er midt i blinken for oss. Hadde vært ubeskrivelig å kunne på en slik opplevelse sammen før vi etter dette skoleåret flytter hvert til vårt.

  68. Jeg vil gjerne dele denne opplevelsen med min aller beste venn. Hun er en fantastisk person som setter alle andre før hun selv. Jeg synes virkelig hun fortjener en slik reise og det hadde vært supergøy å overraske henne med dette. I tillegg har hun snart bursdag, så dette ville vært tidenes bursdagsgave. Vi begge er veldig glad i å reise, og har lenge drømt om å dra å surfe. Ettersom vi begge går på skole, og begynner på studier til høsten, strekker dessverre ikke pengene helt til. Hun reiser til Oslo for å studere, og det å dra å surfe sammen før hun “forlater” meg i 5 år, hadde vært noe av det beste som kunne skjedd. Det og kunne gi dette til henne hadde vært en utrolig bra gave til å vise min takknemlighet overfor henne. Jeg har vært mye syk i det siste, og hun er den eneste jeg åpner meg til, så å ta henne med på denne reisen vil være min takk til henne, noe hun fortjener. Dette hadde vært en opplevelse for livet!

  69. Jeg vil gjerne dele denne opplevelsen med min aller beste venn. Hun er en fantastisk person som setter alle andre før hun selv. Jeg synes virkelig hun fortjener en slik reise og det hadde vært supergøy å overraske henne med dette. I tillegg har hun snart bursdag, så dette ville vært tidenes bursdagsgave. Vi begge er veldig glad i å reise, og har lenge drømt om å dra å surfe. Ettersom vi begge går på skole, og begynner på studier til høsten, strekker dessverre ikke pengene helt til. Hun reiser til Oslo for å studere, og det å dra å surfe sammen før hun “forlater” meg i 5 år, hadde vært noe av det beste som kunne skjedd. Det og kunne gi dette til henne hadde vært en utrolig bra gave til å vise min takknemlighet overfor henne. Jeg har vært mye syk i det siste, og hun er den eneste jeg åpner meg til, så å ta henne med på denne reisen vil være min takk til henne, noe hun fortjener. Dette hadde vært en opplevelse for livet!
   Mail: [email protected]
   Vi begge er 18 år 🙂

  70. Jeg ønsker å vinne denne konkurransen, for etter å ha gått på skole forskjellige steder i norge og utland, så har jeg fått venner fra over alt som jeg ikke ser så ofte. Og hva er vel bedre enn en reunion med en av mine beste venner jeg fikk i studietiden i karibien, enn på Bali? Da blir det masse catchup, fliring og avslapping på begge etter ett år med mye jobbing, sparing og leilighetskjøp på begge..Det er ikke så mye til overs etter det.. 🙂
   Kos deg på camp i portugal, der er det fantastisk!

  71. Jeg og min kjære venninne fortjener denne turen fordi vi ikke har fått sett hverandre på snart 1 år og vi fortjener det rett og slett “because we’re worth it” ! 🙂

  72. Jeg og min venninne Carmina Strand har vært venner i godt over 2 år nå, og er virkelig to uadskillelige bestevenninner. Jeg vil gjerne dele denne opplevelsen med min aller beste venn.Vi finner på så mye gøy sammen, men har ingen store opplevelser sammen enda. Vi har snakket om det en god stund og nå har vi lyst til å dra på ferie sammen, men ingen av oss har samlet inn nok penger til å dra på ferie. Vi kan ikke surfe, så dette hadde jo vært den perfekte mulighet til også å få gjort det sammen. Jeg synes virkelig hun fortjener en slik reise og det hadde vært supergøy å overraske henne med dette. Vi begge er veldig glad i å reise, og det hadde vært supert å kunne lære å surfe i tillegg. Dette er en ferie som jeg er ganske sikker på vi kunne stor kost oss sammen og snakket om det i mange år etter. Ettersom vi begge går på skole så har vi dessverre ikke pengene helt til. Hun har fått seg kjæreste, og derfor hadde det vært fint at det bare hadde vært oss to på tur. Dette hadde virkelig vært en opplevelse for livet!
   mail: [email protected]

  73. Heipådeg! Tusen takk for muligheten til å delta i denne konkurransen! <3
   Bali er en destinasjon venninnen min og jeg lenge har drømt om å få besøke. Den lille prikken på det store verdenskartet som henger over sengen min betyr veldig mye for meg, selv om hverken venninnen min eller jeg aldri har vært der. For meg symboliserer den de mange drømmene om å få oppleve verden, bli kjent med andre kulturer og møte nye mennesker. Vi drømmer om å hoppe i fallskjerm fra fly høyt oppe i lufta, lære å dykke med alle de fargerike fiskene som finnes i havet og sist, men ikke minst lære å surfe. Dette er en begivenhetsrik mulighet til å få lov til å lære å surfe, og selv om vi så godt ikke engang har rørt et surfebrett, så vet jeg at vi kommer til å digggge det! Jeg tenker at det må være en av verdens herligste følelser å føle at man er en del av bølgen, og jeg ønsker å kunne overraske min beste venninne med en slik utrolig og spenningsfylt opplevelse. Å få oppleve Bali, sammen, tror jeg ville vært en stor opplevelse. Helt siden vi satt klistret til tv-skjermen, og så på filmen "Eat, pray, love" med Julia Roberts har vi reist verden rundt i våre drømmer. Gid og vi skulle få oppleve dette sammen! Vi har tilogmed vært på ett par yoga-timer for å bringe oss nærmere en del av verden vi vi se med våre egne øyne, om jeg kan si det.
   Vi er friske som fisker og med LYST PÅ LIVET! Jeg syns venninnen min fortjener det, og jeg syns faktisk at jeg fortjener det. Vi er bestevenninner, men samtidig veldig ulike. Jeg liker det, for det er spennende og vi utfyller hverandre (skikkelig klisjé, men slik er det). FOR en mulighet, og FOR en opplevelse! Mange takk for muligheten for å oppfylle drømmene våre!
   Vi er begge 18 år. Hang loose! ✌️
   (Epostadressen ligger i feltet)

  74. En gang hadde jeg en drøm,
   Jeg møtte endelig min beste venninne, etter et år fra hverandre. Jeg hadde bodd i USA et år og det var så godt å endelig se henne igjen. En blogger hadde hatt en konkurranse på bloggen, og blant mange andre deltagerne hadde jeg tatt sjangsen. Jeg hadde ikke turt å håpe, men jeg tok sjangsen fordi tanken på å kunne overaske min beste vennine med en tur til Bali, et sted fult av en spennende kultur og natur, og et sted vi kunne bruke hele dagen på å være aktive, lære å surfe, ta opp fra det ene kurset jeg en gang tok og leve i nuet. Bare tanken på å få overraske min beste venninne etter en vanskelig start på året var for fantastisk
   Takk for at du gir oss muligheten til dette!

  75. Hvem drømmer ikke om Bali? Jo jeg tror alle gjør det. Jeg elsker å reise, men må dessverre reise med en som er over 18 år. Jeg blir alltid knyttet til at jeg må reise med noen siden jeg er mindreårig, og det stopper meg litt når det kommer til reising, for da må den personen jeg reiser med ha penger og tid. Men NÅÅ får vi jo opphold på selveste drømmeplassen Bali en hel uke. Jeg tror mamma hadde blitt urolig glad hvis jeg plutselig kommer hjem en dag og sier at jeg har vunnet et opphold på Bali. Ting hjemme er litt kaos for tiden, derfor hadde det vært utrolig deilig å tatt en uke fri fra det som kalles hverdag og jobb. Det er jo en grunn til at jeg faktisk orker å sette meg ned å skrive dette, og det er rett og slett fordi jeg finner en glede i meg selv når jeg reiser. Jeg elsker også å oppleve nye ting, og altså surfing? Det er jo alles drøm.
   [email protected]

  76. Hei Stina.
   Jeg er en person som elsker reiselivet, og skulle gjerne vært innom hver eneste by i verden for å oppleve kulturen deres. Dessverre så strekker ikke alltid lommeboka til, og jeg har fortsatt en hel haug med byer og land på lista mi. Elsker konseptet med en aktivitetsferie istedet for å ligge å late seg på stranda. Komme seg ut og delta i lokallivet! Tror jeg og en venn hadde fått en utrolig fin reise dit med mye latter og ikke minst ett minne vi aldri glemmer. Håper på det beste 🙂
   Hilsen Tanja 🙂

  77. Jeg var på surfcamp i Lisboa i Portugal i fjord i slutten av sommeren i September. Det er noe av det feteste jeg har vært med på, hadde vært så gøy å fått opplevd dette igjen! Å at det er i Bali hadde bare vært så mye sykere. Broren min har vært å surfet i Bali tidliger å seier det var kjempe kult. Hadde vært så kult hvis jeg hadde vunnet denne turen til meg og kjæresten min. Mvh Sandra

  78. Surfecamp på bali må være på toppen av ”must do’s” i livet. Kjæresten min har vært i militæret dette året (noe han er frem til sommeren), så å kunne reise på en slik drømmeferie med han (når han endelig er ferdig) ville vært helt utrolig! Vi har faktisk pratet på både surfing og studere ett-eller-annet sammen, så surfeskole ville vært perfekt! Vi er begge ordenlige livsnytere, sporty og eventyrlystne, så dette ville vi begge elsket. Det hadde vært veldig gøy å dele dette med kjæresten min og kunne gi han dette.
   Håper vi vinner, og krysser fingrene fram til 15.april!
   (vi er forresten begge 20år)
   [email protected]

  79. Det hadde vært en drøm å fått muligheten til å dra til Bali på surfecamp. Det er noe jeg alltid har drømt om, og jeg ønsker å ta med meg min gode venninne, Oda. Vi er snart ferdig med videregående, og til høsten drar vi hver vår vei. Hun flytter til Guatemala og jeg skal jobbe her hjemme. Jeg har utrolig lyst til å reise på tur med Oda en siste gang før vi forsvinner ut i verden for å studere/jobbe. Det ser helt fantastisk ut på Bali, og det å lære å surfe er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre. Og det vil jeg gjøre sammen med min venninne. Jeg krysser fingrene for at drømmen går i oppfyllelse. Mvh. Vilde Johannessen

  80. Jeg ønsker å vinne denne ferien fordi jeg har alltid drømt om å lære meg å surfe. Jeg fylte 18 år i desember, så i fjor sommer da alle vennene mine reiste alene til syden, kunne jeg ikke være med i og med at jeg kun var 17 år. I tillegg ser det ut til at jeg ikke kan reise alene denne sommeren heller fordi jeg ikke har råd til det. Plassen jeg bor på gjør det umulig for meg å få meg jobb fordi jeg har ikke lappen, og i tillegg pendler jeg ganske langt til og fra skolen, så jeg ville ikke fått tid. Den eneste muligheten til at jeg får reist alene i sommer blir da at jeg vinner en konkurranse 🙂 Venninnen min som jeg kommer til å ta med meg dersom jeg vinner er i samme situasjon som meg; har ikke råd til å reise. Så jeg ønsker virkelig å vinne dette 🙂
   Mvh Ida.

  81. Jeg kunne gjort hva som helst for å vinne denne konkurransen, det hadde vært en drøm å få reise til Bali og på surfecamp med Lapoint!! Jeg har alltid hatt lysst til å lære å surfe, og å få gjøre det på paradisøya Bali hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse! Dersom jeg hadde vært så heldig å vinne denne konkurransen, så hadde jeg tatt med meg kjæresten min <3 Long story short: Han har sagt opp jobben, solgt leiligheten sin og flytta 4 timer bort fra vennene og familien sin for å bo med meg på et helt ukjent sted der han ikke kjenner noen. Han har rett og slett ofret alt dette for forholdet vårt, for meg, for oss! For det er jeg evig takknemmelig, og om jeg hadde vunnet denne reisen er det ingen tvil hvem som skulle fått bli med! Det fortjener han 🙂 Krysser fingrene for at jeg har lykken på min side!! 🙂

  82. Vil ta med meg min aller beste vennine, min søster!
   hun har veldig haiskrekk og har endelig begynt å ta tak i problemet sitt.
   Jeg som er en badenymfe og elsker å tilbringe tid i vannet vil også gjerne at min søster skal kunne dele denne opplevelsen med meg. Så jeg vil hjelpe henne med å komme over frykten!
   Da vet jeg hennes livskvalitet og hun har fådd en opplevelse for livet, som både jeg og henne vil huske for evig!
   [email protected]

  83. Hei! 🙂
   Jeg syntes det hadde vært utrolig artig å vinne surfecamp opphold i Bali! Kjæresten min og jeg har nå i April vært sammen i 2år og er begge kjempe eventyrlystne men med en studentøkonomi som ikke matcher helt opp med de store utfluktene. Vi har ofte snakket om drømmereiser og det å prøve nye ting, og et het tema har da ofte vært å prøve ut surfing. Hadde derfor vært kjempe artig å kunne overrasket han med en skikkelig Balitur, og delt en opplevelse som garantert aldri vil glemmes 😀
   Hilsen Pernille

  84. La meg spørre deg personlig: Hvordan reagerer man når man finner ut at favorittbloggeneren din dukker opp med en konkurranse som du har søkt på for å drømme deg bort de to siste månedene? Som du sist nevnte for to timer siden, mens du omtrent sprakk av ivrighet ovenfor kjæresten din på Skype? Jeg sitter her å roer ned de trippende benene mine mens jeg prøver å samle tankene mine for å skrive de ned på en noenlunde fornuftig måte.
   Jeg skal innrømme at jeg heldigvis verken er syk eller en lusefattig student som akkurat har flyttet hjemmefra. Jeg er en rent gjennomsnittlig og heldig jente som fortjener denne muligheten akkurat like mye som alle de 285 andre menneskene som har kommentert ovenfor. Hvem hadde ikke fortjent dette?
   Jeg har nemlig lært en veldig viktig ting om meg selv de siste 194 dagene. Jeg er ett menneske som kan overleve lenge på tre ting. Reising, uforglemmelige øyeblikk og kjærlighet.
   Natt til 6. September 2013 forlot jeg norsk jord til fordel for ett år i fattige og uoppdagede Panama i Sentral Amerika for å lære å snakke spansk. Det var den siste natten jeg skimtet blikket av min fantastiske kjæreste, siste natt jeg så det sjarmerende smilet og siste natt jeg hadde en armkrok og noen store og varme hender og holde i når jeg var redd. Og det var akkurat det jeg var den natten. Det eneste jeg visste var at jeg om få timer dro til et ukjent land, med en enda mer ukjent kultur og et språk jeg ikke kjente til. Bare 16 år gammel.
   Mens året mitt her nede viser seg å være den beste beslutningen jeg har tatt i hele mitt liv, sitter han igjen hjemme i en liten og kjedelig studentby uten noe forandringer, sett bort ifra at kjæresten hans er på andre siden av jorden en god stund til.
   Bare det faktumet at han mener jeg er verdt å vente på i et helt år, at han er det unike mennesket han er og at han klarer å gjøre de savnede tårene mine om til latter via Skype syntes jeg sier sitt. Han sitter oppe natten lang for å høre meg fortelle om alt jeg opplever, grunnet tidsforskjellen og fortjener et eventyr, en utfordring og at drømmen hans om både Bali og å håndtere et surfebrett går i oppfyllelse mer enn noen andre jeg kjenner på denne jord.
   Jeg har vært så heldig å få muligheten til å se hvor mye glede surfing gir meg som menneske. Hvor fantastisk det er å få et avbrekk fra den sosiale galskapen, presset fra alle kanter og ikke minst maset som gir deg hodepine hver dag. Å utfordre meg selv med noe jeg ikke kan, men jeg så inderlig vil kunne og å bare ligge der ute i vannet og plaske med tankene dine, bølger skapt av vinden og den lille platen du flyter på.
   Nå gjenstår det bare å krysse alle fingre, tær og hårstrå mens jeg håper at karmaen min er ekstra god.
   Kunne du bare sett hvor mye jeg smiler når jeg forestiller meg å feire 2 års dagen med gutten jeg savner mer enn melkesjokolade og et surfebrett på vidunderlige Bali.
   Ps! Kjæresten min er 18, og jeg fyller straks.
   Håper du har en kjempe fin dag.
   Stor klem fra Oda

  85. Hei Stina:-)
   Eg har eit sterkt ønske om å vinne denne turen fordi dette er min siste sommar før eg skal begynne i fast arbeid, veninna mi har hatt det veldig vanskeleg i det siste, og kunne verkeleg trengt ein oppmuntring, ho hadde nok blitt veldig glad og overraska om eg kunne fortslt ho at me skal til Bali for å surfe!:-) eg håpar eg vinn, det hadde vore heilt fantastisk!

  86. Denne opplevelsen ønsker jeg å vinne! Jeg ønsker å reise alene og dele denne opplevelsen med en gruppe ukejnte mennesker. Jeg har venner, men det blir feil å ta med bare ei venninne , og det å reise sammen med en gutt venn vet jeg ikke om vil fungere.Jeg skulle gjerne hatt en slik tur for å få bedre selvtillitt, lære meg å sette pris på livet.

  87. Takk for en super konkurranse, Stina 😀
   Jeg har UTROLIG lyst til å vinne opphold på surfecampen for meg og bestevenninna mi. Vi reiste til Australia sammen, men jeg ble dessverre syk, og vi fikk ikke gjort hele surfepakken vi hadde betalt for der nede, fikk bare tatt første dagen. Derfor vet jeg at bestevenninna mi hadde blitt ubeskrivelig glad dersom jeg hadde vunnet dette for oss, for hun elsket den første dagen vi fikk med surfing og var kjempelei seg da vi ikke fikk vært med på resten. Så nr 1. Vi syns begge at surfing er utrolig KULT, og har kjempelyst å lære oss det! 2. Vi er begge studenter, og ingen av oss har råd til noen ordentlig sommerferie denne sommeren (men er klar over at man må betale flybilletten selv, det skal vi klare) 3. Campen i Bali ser helt fantastisk ut, og det hadde vært magisk å få tilbragt en uke der! iiiiiiik, blir supergira når jeg ser alle de flotte bildene derfra!
   Nå krysser jeg ALT jeg har, for at du kanskje leser min kommentar og får lyst til å velge oss 🙂

  88. Jag en surfing resa till Bali vill vinna,
   Så vi kan till värmen försvinna.
   Jag skulle bjudit med min kära man,
   Så vi fick lite extra tid för varann.
   Jag tror denna resa skulle göra honom lugn,
   För det är ganska mycket som just nu känns tungt.
   Han jobbar och sliter och bygger vårat hus,
   Så nu är han verkligen värd lite solljus.
   Så ja vardagen känns ganska grå,
   Jag hoppas det inte förblir så.
   Om jag vann skulle jag bli jätte glad,
   Och det skulle bli mycket sol och bad.
   Jag vill hellre stå på en bräda,
   Än att gå runt hemma och städa.
   Denna resa skulle bli våran första att åka på,
   Jag längtar tills att bada i vattnet blå.
   Så snälla Stina ge oss denna chansen,
   Så lovar jag att bjuda med dig till skansen.
   Gillat sidan på facebook med mitt namn “Sanna Anneli Linnea Hyvärinen”
   och även min kompis “Sandra Andersson”
   Skickat svaret på frågan på mailen också!
   / Kramar från Sverige

  89. Jeg synes alle fortjener å vinne en slik premie…for en lykke. Hvis jeg hadde hatt muligheten, slik du har, ville jeg gledet meg stort over å kunne gi en slik opplevelse videre til noen andre. Det finnes så mye glede i å gi videre. Jeg føler meg heldig på så mange måter, jeg har det godt med meg selv til tross for langvarig sykdom, jeg har verdens beste mann som flyttet fra Kanada og hit pga kjærlighet til meg, hvor heldig kan man være. Til tross for min manns gode utdannelse og bakgrunn, er det en utfordring å komme til Norge. Han vil jo så gjerne jobbe, at han har lært seg flytende norsk på under to år, han forsøker alle vinkler, men det er allikevel ikke så lett når Norge ikke vet å verdsette det han har å tilby. Han vil jo så gjerne være mannen i forholdet, som tar vare på familien, økonomisk så vel som på alle måter, og jeg synes at han er fantastisk tålmodig, og vi lever i sparsommelighet. Jeg hadde følt meg enda heldigere dersom jeg kunne overraske ham med en ferie, varme og mulighet til å gjøre noe nytt og spennende. Det fortjener han!

  90. Hei! For det første, så liker jeg bloggen din utrolig godt og du virker som ei helskjønn jente.
   Jeg fortjener ikke denne konkurransen mere enn noen andre, men det virker selvfølgelig helt fantastisk å tilbringe noen dager i Bali med sin bestevenninne. Det å få muligheten til å lære seg å surfe, hvor fantastisk er ikke det da? Min bestevenn er en fantastisk person som alltid setter alle andre foran seg selv. Jeg synes virkelig hun fortjener en slik reise, og det hadde vært supergøy å overraske henne med dette. I tillegg har hun snart bursdag, så dette ville blitt tidenes bursdagsgave. Vi begge elsker å reise, og har lenge drømt om å dra og surfe. Ettersom vi begge går på skole, og begynner på studier til høsten, strekker dessverre ikke pengene helt til. Hun reiser til Oslo for å studere jus, mens jeg blir hjemme i Kristiansand og tar sykepleien. Det å dra på ferie med henne før hun «forlater» meg i fem år, hadde vært det beste som kunne skjedd. Jeg er en veldig innelukket person, og den eneste jeg kan betro meg til er min bestevenn. Hun sprer så mye glede rundt seg, og er utrolig god å snakke med. Det å gi henne denne reisen med meg hadde vært en fantastisk gave for å vise min takknemlighet overfor henne. Dette hadde virkelig vært en opplevelse for livet!
   Mail: [email protected]
   Vi begge er 18 år 🙂

  91. Fordi det kunne vært en fantastisk opplevelse å tatt med min tvillingssøster til Bali på surfecamp! Er så vitkig å tilbringe tid med de en gjerne tar litt for gitt i hverdagen, så dette hadde vært en super mulighet til akkurat det.

  92. Det hadde vært utrolig kjekt å dele denne gleden med min beste venn. Vi hadde bestilt sydentur sammen i sommer, men når vi bestilte så ble vi svindlet. Nå må vi betale masse penger for noe vi ikke kan dra på og det er utrolig kjipt. Det blir litt for dyrt å bestille en ny reise. Derfor hadde dette passet oss perfekt, og vi har alltid hatt lyst å prøve å surfe.
   har likt siden og sendt mail 🙂
   [email protected]

  93. Hei, jeg har super lyst til å vinne da min kollega har reist me lapoint surfcamp 3 ganger og det ser helt fantastisk ut!! Jeg blir så fristet når jeg ser bildene hennes å hører olm alle opplevelsene hun har hatt! Jegønsker å få oppleve dette med min kjære da jeg vet han hadde hoppet i taket 16 ganger av glede!! Vi ønsker oss en ferie tur men opplevelser og dette må jeg si ser og høres helt fantastisk ut! Krysser fingrene for at jeg kan overraske han med dette 🙂
   Hilsen Janne

  94. Hei! For en konkurranse og premie, fy søren 🙂
   Jeg må si at jeg kjente det krible i hele magen da jeg så dette innlegget. Jeg var nemlig i Bali med Gateway i 3,5 mnd for ett år siden. Etter bare 2 uker tryna jeg og en av mine beste venner på scooter, vi fikk begge masse sårskader, heldigvis var venninna mi veldig heldig! Hele benet mitt var skrapet opp – det fantes ikke hud igjen, og i tillegg fikk jeg en stor stein langt inn i kneet. Jeg måtte på sykehus, lå i seks timer før jeg fikk operasjon (dette fordi sykehuset måtte ha tillatelse fra foreldrene mine om operasjon før de kunne gjøre inngrepet). Deretter opererte jeg og lå der i 4 dager. Jeg gikk idrett, noe som innebar at surfing var en del av studiet. Jeg hadde gledet meg ufattelig lenge, men dessverre ødela ulykken litt av opplevelsen for meg. Jeg fikk prøvd meg litt, men pga skadene i kneet turte jeg ikke å dra den ordentlig ut. Kneet var på en måte helt “stivt” og jeg visste ikke om belastningene fra surfingen kunne ødelegge noe. Jeg fikk surfet noe, men jeg måtte gi meg mye tidligere enn jeg ville, nettopp fordi jeg var bekymret for å få skader. Det var ganske kjedelig, i og med at jeg hadde gledet meg masse til å prøve det ut.
   Men så må det jo sies at vi begge hadde ufattelig flaks og englevakt. I Bali er trafikken helt sinnsyk, alle kjører i 60-80 km/t i en vanlig “gate”, og helst så tett oppi hverandre som mulig. At vi ikke ble påkjørt eller fikk værre skader er et under!
   Ser det er mange gode grunner her, og jeg vil bare si at jeg virkelig har lyst på denne muligheten! Ja, jeg har vært i Bali før, men jeg føler jeg ikke fikk utnyttet mulighetene jeg hadde der så godt som jeg skulle ønske. Alt pga noen småsteiner som lå i veien og som vi dessverre skled på. Jeg har kjempelyst til å reise med kjæresten min, i og med at det var i Bali vi møttes, og at det tragisk nok var ulykken som førte oss sammen. Han støttet meg hele veien og var på sykehuset hver dag med meg 🙂 I tillegg var det her om dagen 2 år siden faren hans døde. Han er en helt fantastisk gutt og han takler det sinnsykt bra, men det hadde vært hyggelig å kunne overraske han med denne turen og lysne opp dagene hans litt. Hadde også vært veldig fint å kunne dra tilbake sammen og få noen litt andre minner fra Bali enn en ulykke og sykehusopphold 🙂
   [email protected]

  95. Hei 🙂 Jeg har siklet etter surfecamp på Bali i evigheter, som du sikkert også kan se på bloggen min (skrev et innlegg om det). Startet opp med skikkelig trening igjen for noen uker siden, og det å lære å surfe er da en av de tingene jeg har kjempe lyst å drive med! Får ikke sett min lillesøster så mye pga enkelte omstendigheter, så hadde vært helt supert å kunne tatt henne med til Bali og hatt litt alene tid vi to utenom alt stresset av hverdagen 🙂 Hadde jeg hatt råd til det så hadde jeg bare bestilt og reist for lenge siden, men da det ikke er tilfellet så får jeg bare prøve å vinne en konkurranse 😛
   Da avslutter jeg bare med: Kjempe fin blogg 😉 Ha en fin dag videre 😉

  96. For en kjekk konkurranse! Jeg har super lyst å vinne for meg og kjæresten min ettersom jeg er student og han er lærling i to forskjellige byer.. Får derfor ikke mye tid til hverandre, og ingen av oss har råd til en slik ferie.. Hadde vert helt utrolig å få muligheten til å oppleve dette!!

  97. Denne sommen skulle egentlig jeg og bestevennen min reise sammen til Lisboa på Lapoint sin surfcamp, men på grunn av at venninen min ikke har råd så blir det dessverre ikke noe av. Bali er jo kjent for sine idylliske strender og mange surfemuligheter, og det er virkelig midt i blinken for oss som alltid har ønsket å lære oss å surfe! Vi er to positive, sosiale jenter som liker å oppleve nye kulturer og mennesker. Derfor hadde det vert en helt utrolig mulighet å kunne oppleve Bali sammen med andre reisende mennesker.
   Vi blir begge 18 år til sommeren, så det hadde vert en helt fantastisk gave å kunne overraske henne med på bursdagen hennes!

  98. Wooow… For en konkurranse!!!
   Denne sommen skulle egentlig jeg og bestevennen min reise sammen til Lisboa på Lapoint sin surfcamp, men på grunn av at venninen min ikke har råd så blir det dessverre ikke noe av. Bali er jo kjent for sine idylliske strender og mange surfemuligheter, og det er virkelig midt i blinken for oss som alltid har ønsket å lære oss å surfe! Vi er to positive, sosiale jenter som liker å oppleve nye kulturer og mennesker. Derfor hadde det vert en helt utrolig mulighet å kunne oppleve Bali sammen med andre reisende mennesker.
   Vi blir begge 18 år til sommeren, så det hadde vert en helt fantastisk gave å kunne overraske henne med på bursdagen hennes!

  99. Jag har mailat mitt svar till er 🙂 Jag har även gillat facebook sidan i Emil Strok.
   Jag ska vinna för jag länge velat lära mig att surfa, jag har aldrig stått på en bräda men det är verkligen en dröm som skulle gå i uppfyllelse om jag vann denna tävling. Att surfa har alltid varit något jag velat kunna göra, men aldrig fått chansen att testa. För många kanske det är själva resan som lockar, att få slappa och lata sig – men för mig så är det att få surfa i en paradis miljö och lära känna nya vänner. Jag ska vinna för jag kommer att uppskatta den vinst mest och ta vara på varje ögonblick! Jag skulle bjuda med min bror, han är lika sugen på att lära sig surfa som mig!

  100. Heisann Stina!
   Hvor skal jeg begynne? Jeg er sikker på at alle fortjener en slik tur fordi det er en fantastisk fin mulighet, jeg og bestevenninnen min inkludert. Jeg synes hun er verdens beste jente og jeg vil gjerne oppleve hele verden med henne. Bare synd pengene stopper oss. Vi fortjener virkelig en fin ferie sammen. Vi er reiseglade og eventyrlystne jenter, så en surfeferie på Bali hadde vært en utrolig opplevelse og et fantastisk minne.
   Det hadde vært superdeilig med en tur til Bali hvor vi både kan lære oss å surfe (noe jeg har drømt om å lære etter å ha sett på litt for mange filmer), samtidig som vi lader opp til et siste år på vgs. Vi hadde hvert fall blitt utrolig glad om vi hadde vunnet!

  101. Først må jeg si herregud for en herlig premie! Jeg har alltid hatt drømmer om å reise til Bali (studie),men det ble til at jeg dro til Mexico i stedet. Jeg har sett utallige fine bilder fra venninner og andre studenter som har surfet på Bali,og det har bare styrket mitt ønske om å dra dit. Hvem har ikke drømt om å få muligheten til å surfe på et sted som Bali?
   Personen jeg ville tatt med meg er bestevenninnen min Ingvild. Vi har kjent hverandre siden hun gikk i 1.klasse og jeg 3.klasse, og det er jo faktisk 15 år siden nå! Vi har vært bestevenner fra dag 1, og jeg må si at hun er en helt fantastisk person som jeg ikke ville vært foruten i mitt liv. De siste årene har vi bodd i ulike byer pga studie, og det har ikke vært like mange anledninger å treffes. Penger og tid strekker ikke alltid til. Jeg vil vinne denne premien til oss for å vise at jeg fremdeles bryr meg utrolig mye om henne og at hun alltid vil være bestevennen min uansett om vi ikke kan treffes like ofte. Denne turen ville vært en perfekt anledning for oss å bare hygge oss sammen, slippe unna stresset med høyskole, og ikke minst lære oss å surfe! 🙂
   [email protected]

  102. Dette må være tidenes premie! <3
   Hvis jeg vinner, vil jeg ta med søsteren min på surfecamp! Jeg er 21 år og søsteren min er 24. Vi begge har en drøm om å lære å surfe og Bali er definitivt en drømmedestinasjon. Vi er studenter begge to, så finansiering av en slik tur er ikke bare enkelt. Hun studerer i Tromsø og har jobbet kjempehardt med masteroppgaven sin og jeg synes ihvertall at hun fortjener en herlig premie. Jeg studerer i Trondheim, altså bor vi ganske langt fra hverandre, så det hadde vært gøy å dratt på en sånn tur sammen og fått litt søster-kvalitetstid sammen! Surfing på Bali står ganske høyt på ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør!
   Har sendt svar på oppgaven til lapoint, så nå krysser jeg fingrene og håper!
   [email protected]

  103. Jeg ville tatt med meg kjæresten min på turen hvis jeg vant. Vi har så utrolig lyst til å reise på ferie, og helst sydentur sammen, men ingen av oss har råd til det i år. Han fyller også 20 i sommer, så det hadde vært en perfekt bursdagstur! Jeg tror vi ville storkost oss og hatt det så gøy med å lære oss å surfe. Han har heller aldri vært syden, og hvor perfekt hadde ikke denne turen vært for en første sydentur?! Det hadde vært en fantastisk kjærestetur 🙂
   [email protected]

  104. Hei! 🙂
   Jeg har så utrolig lyst til å reise med min bestevenninne med lapoint. Vi har begge stått å siklet på disse reisene før, men siden ingen av oss…desverre har nok penger enda, så har vi bare måttet vente. Vi begge er veldig sportye jenter som elsker sport og utfordringer. Vi er også veldig reiselystne begge to og hvor flott hadde det ikke vært å få reise til idylle Bali for å surfe?. Så dette ville ha vært helt fantastisk å være med på. Begge vi har begynt på forskjellige skoler og hun er så opptatt med trening og skole så får vi ikke møttes så ofte, noe som er utrolig trist. Derfor har det vært så utrolig artig å ha vunnet dette som en bursdagsgave til min fantastiske flotte venninne som blir 18 i sommer.
   Takk for denne unike muligheten. Jeg krysser fingrene!!!
   [email protected]

  105. Jeg ønsker å vinne denne reisen til meg og min beste venninne, som har vært en fantastisk støttespiller og hjelper for meg gjennom de siste årene hvor jeg har kjempet en hard kamp mot den revmatiske sykdommen min Beckterev, som gjorde at jeg ble sengeliggende i over et år med kroppen full av betennelse, og lite håp om en bedre fremtid. Hun har aldri gitt opp håpet, og aldri godtatt at jeg skulle gi opp selv, og det er mye av grunnen til at jeg aldri har stoppet å kjempe om en bedre helse og en lettere hverdag heller. I fjor sommer snudde det for meg, etter åtte år med smertehelvete da jeg fant en medisin som fjernet mye av betennelsene i kroppen slik at jeg kunne komme tilbake i trening og sakte men sikkert bygge meg opp igjen. I fjor sommer var også første gangen på lenge jeg følte på det å leve igjen. Sammen dro jeg og min beste venninne på Øyafestivalen, noe som ble en av de beste minnene for sommeren 2013. Vi fleipet om at den dagen en av oss ble rike skulle den som vant spandere surfetur til Bali, noe jeg tidligere kun har turt å drømme om. En av mine aller største drømmer etter det å bli smertefri, er å kunne lære å surfe ordentlig. En av mine største lidenskaper gjennom livet har vært å stå på snowboard, noe jeg heller ikke har fått lov til på mange år. I påsken skal jeg prøve meg igjen, noe jeg gleder meg masse til. En surfetur til Bali med min venninne hadde betydd alt for meg. Bare det å komme bort, gjøre noe annet og få tankene over på noe annet enn sykdommen som preger mye av mitt liv. Jeg føler meg sterk nok til å kunne fullføre en slik tur og derfor melder jeg meg på 😀 Krysser fingre og tær!

  106. Jeg er med!
   Fordi jeg og min ikke-eksisterende venn er såpass awesome at vi fortjener en såpass awesome ferie! c:

  107. Jeg har kjempelyst til å dra på ferie med kjæresten min. Jeg er fulltidsstudent utenbys og har derfor hverken tid eller økonomi til å kunne reise noe sted. Jeg og kjæresten min Erik ser hverandre sjelden fordi jeg bor 3 timer unna, og det er ikke barebare å ta tog med NSB hele tiden heller, og han er i full jobb så har ikke mye tid han heller. Å vinne denne turen hadde virkelig vært det beste som kunne skjedd meg nå. Har så sinnsykt fantastisk lyst til å vinne denne turen og overraske ham med den.
   Bali er drømme-reisemålet mitt. Jeg har heller ikke reist så mye før. Jeg har bare vært i noen få land, og jeg har aldri reist utenfor Europa før. Å vinne dette hadde betydd alt for meg!
   Lapoint campen ligger i Canggu.
   Hilsen Irini 🙂

  108. Eg har veldig lyst å vinne den reisen her for eg kunne trengt å komme meg vekk med en venninne eller kjæresten min , for to mnd siden avsluttet eg 6 mnd på cellegift etter brystkreft som er BORTE nå! Så hadde vert kjempe kjekt å hatt noke å glede seg til før eg blir friskmeldt til å begynne i jobb igjen ! Det hadde betydd masse masse for meg.
   Lapoint campen ligger i canggu 😉
   Hilsen Marte=)

  109. Hei!
   Jeg har såå utrolig lyst til å vinne surfcamp med en veninne til Bali i sommer!
   Denne sommeren er jeg ferdig på videregående og har et stort ønske om en fantastisk sommer med masse opplevelser og gode minner før jeg begynner å studere til høsten. Surfing står på min “Bucketlist” over ting jeg vil lære meg og oppleve i løpet av livet og hadde satt så stor pris på å få muligheten til surfcamp med dere i Lapoint! 🙂 🙂 Jeg håperhåperhåper jeg vinner denne opplevelsen, det hadde gjort hele sommeren min !! <3 Krysser fingre og tær

  110. Jeg ønsker å vinne dette fordi jeg har hatt noen vanskelige år, fordi jeg sliter med en sykdom som ikke alltid har vert like lett og takle, som gjør at jeg ikke er i stand til å jobbe og da må få penger fra nav til å kunne leve. Noe som gjør at det er vanskelig å kunne unde seg noe, når det meste går til å kunne ha mat og det nødvendige. At sykdommen min har hindret meg i ting, har vert ubeskrivelig tungt for meg, og føle at man ikke kan gjøre like mye morro lenger og miste mange rundt deg fordi du ikke alltid er frisk nok til å kunne tilbringe tid med dem. Og jeg har en kjæreste som det har vert litt fram og tilbake med i snart 2 år, og jeg føler at nå at vi skal prøve å gjøre litt sammen, oppleve nye ting og styrke forholdet. Men så blir det vanskelig når pengene ikke strekker til. Og noe av det jeg virkelig kunne ønske er å kunne dra en flott sted med han og kunne tilbringe tid sammen. Hadde vert utrolig koselig å vinne noe sånt. Lykke til alle sammen, blir nok en vinner som fortjener det veldig uansett hvem det blir. 🙂

  111. Mannen er gal etter å lære seg å surfe! Her hjemme har det vært århundrets dårligste vinter med null snø så snowboardet har ikke blitt brukt, men ikke kunne han bruke longboardet heller pga regnet! Hadde vært så sinnsykt morro å kunne gledet ham med noe han ønsker seg så mye!

  112. Min venninne har vært(og er fremdeles) på utveksling, og vi har ikke sett hverandre på typ snart et år. Til sommeren kommer hun hjem, og en ukes surfecamp hadde vært en utrolig boozt og noe å se frem til for oss begge! Det hadde vært midt i blinken å kunne suprise hun med det når hun kommer hjem, altså!:)
   Lappoint campen ligger i Canggu, og jeg har likt facebooksiden:)

  113. Okei, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte! Det har seg sånn at min bestevenn skal flytte etter sommeren til faren sin som bor i Oslo, og nå bor vi i Bergen som vil si at det er ganske langt vekke. Det er nesten det verste som kunne skjedd at bestevennen min skal flytte for hun betyr så mye for meg og er den eneste jeg kan stole 100% på. Vi skal selvfølgelig holde kontakten og jeg håper på å besøke hun så ofte som mulig. Jeg kommer til å savne henne utrolig mye og det blir kjempe trist når hun skal flytte. Hun er så god og er virkelig en venn som er verdt å ta vare på, en venn som henne skal du leite lenge etter. I mange år så har vi snakket om å reise en plass alene bare vi to når vi fylte 18 år! Hun har ett så stort ønske om å reise til syden siden hun aldri har vert i syden før. Vi har snakket så mye om plasser vi vil reise, men så er det så dyrt alle plasser. Jeg har akkurat blitt 18 og hun blir i begynnelsen av mai, så det hadde vert så utrolig gøy om vi hadde vunnet og jeg kunne meddele til henne at hun skal få oppleve drømmen sin fordi den siste tiden jeg har snakket med henne har hun mast så mye om hvor lyst hun har å reise på akkurat denne turen, men så er det pengene igjen då. Drømmen hennes er å lære å surfe, så denne turen er jo rett og slett perfekt for henne! Hun får lære å surfe, hun får reise til syden og ikke minst får vi tilbringe tid sammen som bestevenner. Då jeg så du hadde denne konkurransen bare måtte jeg melde oss på selv om at jeg aldri noen gang har vunnet en konkurranse før, håper lykken er med oss! Etter som alt hun har vert igjennom så unner jeg henne virkelig denne turen. Hun hadde sittet så utrolig stor pris på en tur som dette og om vi hadde vunnet konkurransen er jeg sikker på at hun begynner å grine(av glede selvfølgelig), samme med meg. Hadde blitt den beste turen noen sinne og ett stort minne vi kan ha med oss resten av livet! Jeg syntes virkelig vi fortjener denne turen her sammen før hun flytter, som en skikkelig avslutning før hun flytter så langt vekk. Jeg krysser fingrer og tær og alt som går ann å krysse for at vi vinner denne fantastiske konkurransen. Hadde blitt den beste opplevelsen noen sinne spesielt når vi får tilbringe og oppleve det sammen.
   epost: [email protected]
   Jeg er 18 og venninnen min blir 18 den 8. mai dette året

  114. Mer enn noe annet ønsker jeg en reise til Bali med min kjæreste og samboer. Vi møttes for første gang på Bali og jeg vil tørre å påstå at Balis fantastiske natur og atmosfære var en stor bidragsyter til at vi fallt så for hverandre. Bali er det stedet i hele verden hvor jeg har noen av mine beste minner fra sammen med min kjære. Om vi kunne få muligheten til å reise tilbake å gjennoppleve noen av disse minnene hadde vi begge blitt så utrolig glade og kanskje også fått litt ro inni oss da vi nå i 3 år har snakket om hvor mye vi ønsker å dra tilbake. Da vi begge er studenter er dessverre en slik tur noe vi ikke har råd til, så en slik reise sammen er sterkt ønsket. Vi får heller ikke sett hverandre gjennom hele sommeren da han må jobbe på vestlandet mens jeg må jobbe på østlandet slik at vi begge kan fortesette våre studier. Håper virkelig å bli tatt med i betraktning da en reise til Bali en en dyp drøm!
   Også ligger Lappoint campen i Canggu:)

  115. Jeg melder meg på denne konkurransen i håp om at jeg kan gi noe fint til bestevenninnen min Thea Sofie før vi splittes i sommer. Vi vet at etter vgs så går alle til hver sin kant og starter hver sin karriere. Thea er min bestevenninne som virkelig fortjener en opptur nå etter mange nedturer i livet. Hun var nylig i syden, men endte opp sengeliggene med spysyke noe jeg virkelig ikke unner henne. Jeg og Thea har det alltid utrolig gøy sammen, og har tidligere snakket om å ta en siste tur sammen før vi splittes. Nå som du har denne konkurransen så tenkte jeg at jeg kunne gjøre et forsøk her. Jeg har tidligere prøvd å melde meg på andre konkurranser der man kan vinne tur, men har ikke hatt noe flaks enda. Så nå håper jeg at jeg kanskje kan ha en mulighet her. Jeg har lest kommentarene og ser at det er flere andre som vil vinne, og jeg har nok ingen bedre grunn en dem, men likevel så synes jeg det at jeg og bestevenninnen min skal få en siste tur også er en god grunn til å vinne denne konkurransen 🙂 Ingen av oss har tidliger prøvd å surfe, så jeg ble skikkelig stoked når jeg så at vi kan vinne det her. Det ser jo så gøy ut, og Bali ser ut som et helt fantastisk land!!! Jeg håper så inderlig at det er min tur til å vinne nå, så jeg kan glede Thea med noe fint <3
   [email protected]

  116. Hei!
   For en fantastisk fin konkurranse, hadde virkelig vært deilig med en slik opplevelse. Spesielt nå etter 5 tunge måneder med kjærlighetssorg som virkelig har satt spor. Har vært en tung tid, og mye å takle, speisielt psykisk. Under denne perioden skled jeg og min bestevenn litt fra hverandre i og med at hun også hadde sitt å tenke på. Men jeg hadde ikke krefter til å være der for henne og stille opp. Jeg klarte så vidt å ta vare på meg selv. Dette gnager veldig i hjertet mitt nå i ettertid, og skulle virkelig ønske jeg kunne gjort noe som hadde fått oss tilbake på skinnene der vi en gang var. Hadde vært fantastisk å overraske med en slik tur, hvor vi kan pleie vennskapet vårt igjen, legge alt bak oss og bare nyte fantastiske Bali, surfing og det det har å by på. Så håper dette er min sjangse til å kunne gjøre noe godt for min bestevenn.. !! 🙂 Får bare krysse fingrene, så får iallefall du ha en kjempe fin tur i sommer når du reiser!!:) varm klem fra Sandra

  117. Eg har aldri surfa og har litt vannskrekk, hadde vert så gøy å prøvde å overvinne den og på den måten og gleda min kjære som hadde blitt super glad for om eg kunne delt hans interesse for vannaktivitetar!

  118. Elsker å vere i aktivitet, har aldri surfa, men kunne gjerne tenke meg å prøve. Vinner aldri desse konkurransene, men det skader vel ikke å prøve. Dette hadde vært et minne for livet.
   Krysser fingrene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg