Back in Norway

Hei dere!

Da var jeg endelig tilbake i Norge igjen! Har veldig blandede følelser om å være tilbake. Den ene delen av meg vil hoppe på neste fly ned til Tenerife igjen, mens en del av meg vil komme tilbake i rutiner og være i Norge igjen. Men men, nå er det knappe 3 måneder til jeg reiser til Portugal med Victoria på surfecamp med lapoint.no og uken etter vi har kommet hjem igjen drar vi rett til Ios for å feste i 12 dager med life is a beach party. Gud som jeg gleder meg! Dette kommer til å bli en helt fantastisk sommer! 

Men back to reality igjen. I dag har jeg fått trent litt styrke. Har laget et nytt styrkeprogram, så i dag testet jeg ut øvelsene osv. Kjenner det er siste, og da mener jeg siste gang jeg noensinne trener så tidlig på dagen igjen. Når man nesten sovner på treningsstudioet, da er det ille! Jeg er vel tidenes nattemenneske, så fremover blir det kun trening på kveldene. 

Nå skal jeg på kino med Roger og broren hans og se på “Anchorman the legend continues”. Så den første filmen for et par måneder siden, og lo meg halvt ihjel. Så gleder meg skikkelig til å se denne! Kanskje noen av dere som har rukket å se den enda, eller skal se den snart?

9 kommentarer

Siste innlegg