Fantastisk besøk i dyreparken

Happy valentinesday ♥

Nå er vi endelig tilbake på hotellet etter en lang, men utrolig fantastisk dag i dyrehagen. Vi har sett så mange forskjellige dyr; papegøyer, krokodiller, haier, jaguarer, gorillaer, delfiner, surrikatter og mange flere! Syns det er så morsomt å se hvor mange forskjellige dyr som faktisk finnes. Og mange av de er så annerledes i virkeligheten enn hva de er på bilder og videoer! Vi fikk også sett på delfin, spekkhogger og sjøløveshow. Det var sykt morsomt, og helt fantastisk fascinerende å se dyrene i showene.

De hadde skikkelig god kontakt med trenerne sine, og i sjøløveshowet kysset den ene sjøløven treneren sin! Har også filmet masse fra showene, så kan lage en video når jeg kommer hjem og legge den ut 🙂 Hvis dere skal besøke Tenerife i sommer, bør dere absolutt stikke innom dyreparken “Loro parque” en tur. Det anbefales virkelig! 


Se den lille søte surrikatten! Hjertet mitt smeltet helt! Og de var så mye mindre og søtere i virkeligheten, enn hva jeg hadde sett på tv!  *all i want for christmas…*


Jaguar ♥ Herregud så fine!


Har hatt skikkelig lyst på berlinerbolle med jordbærsyltetøy i flere dager nå, og gjett om jeg ble overlykkelig når jeg endelig fant en a? Nam!


Dere som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg er livredd, og da mener jeg livredd for fugler. Så følte meg ekstremt tøff når jeg turte å gå så nærme de!

Nå skal vi ned i innebassengene og ta oss en dukkert, før vi gjør oss klare for å spise middag. Det er jo valentinesdag i dag, så det er sikkert mange av dere som skal på date? Hele den reisen her har jo vært en lang valentinsdag, men vi skal selvfølgelig spise på restaurant i kveld. På hotellet er det skikkelig valentine pyntet med blomsterkranser på flere av statuene. Og når vi kom tilbake fra dyrehagen nå var det roseblader formet som et hjerte på sengen vår. *romantisk*

 

26 kommentarer

Siste innlegg