Nydelige vipper og negler!

Hei dere! I dag har jeg virkelig fått gjort masse! Jeg begynte dagen hos “A good feeling” klinikken i Drammen, der jeg fikk påfyll på vipper og negler. Tenk at det er allerede tre uker siden jeg var der sist. Tiden går så altfor fort! Ble like fornøyd (les: Sykt fornøyd) med både vipper og negler som sist gang. Både Cecilie (som fikser negler) og Vibeke (som fikser vipper) er utrolig dyktige innenfor sitt felt! Kan virkelig anbefale den klinikken til dere som ønsker å fikse på negler og vipper, som ønsker et vakkert resultat. 

Hvis du ønsker å lese mer om behandlingene som gjøres hos klinikken kan du sjekke ut agoodfeeling.no eller ringe de på tlf: 32 22 10 21 for å bestille time! PS: Ut februar er det tilbud på vippe extensions til kun 1200,- (1100,- hvis du nevner bloggen min når du bestiller time!), originalt koster det 1800,- Så her er det penger å spare! 

Etter at nelger og vipper var fikset dro jeg innom Gulskogen og fikset et par ting – Før jeg stakk på Buskerud Storsenter og fikset noen ting der. Fikk endelig tak i noen gode treningsbøker, så skal se om jeg finner noen gode tips til dere! Håper dere har hatt en fantastisk start på uken, det har i alle fall jeg! Føler meg så fresh når både vipper, negler og hair extensionet (fikset det på lørdag) er fikset. *Feeling fresh!*

15 kommentarer

Siste innlegg