Ukens spørsmål #35

Hvilke russeknuter tok du?

– Kongla! Hahaha, neida. Var snill jente 🙂 Men tok veldig få! Skulle gjerne tatt enda flere, men det ble helt glemt bort! Men noen av russeknutene jeg tok var:
Halve russekortet – Spise et halvt russekort (Anbefales ikke. Fikk sykt vondt i magen, og choka flere ganger. Hahaha). 
Happy meal leke – McDonalds drive-in med handlekurv
Bit av sitteunderlaget – Sitte under pulten en hel skoletime 

Går det ann å farge extensions? Tenkte hvis jeg kjøper i feil farge.
– Det går ann å farge det mørkere. Men da bør du ikke gjøre det med enn en gang. Bleking er fy fy! Det er mange extensions som blir ødelagt med en gang av bleking, og noen blir ødelagt etter et par uker. Så hvis du er usikker på hvilken farge du skal kjøpe i extensions bør du alltid gå for et hakk lysere enn ditt eget hår, og heller farge det mørkere.

 

Går det ann å bruke saltvannsspray istedenfor heat protector når du skal krølle/rette håret?
– Har absolutt null erfaring med saltvannsspray, så vet virkelig ikke. Men tror ikke det er noen av de som gir varmebeskyttelse. Det er vel mer et finishing produkt?

 

Hvor er ballkjolen fra?
– Regner med at du mener gardeballkjolen? Den er fra Floyd. Den var opprinnelig litt for lang, så måtte få en syerske til å legge den opp. *haha, livet som lav*

 

 

Kan du lage en video der du fimer en vanlig dag for deg?
– Hmm, kunne kanskje gjort det en dag. Høres jo litt morsomt ut egentlig! Da får dere kanskje blitt enda litt mer kjent med meg 🙂

 

Er det vanskelig å gå påbygg? Har hørt at halvparten ikke består eller stryker i mange fag. Lurer bare på hva din opplevelse av dette var?
– Jeg har sagt det mange ganger, og jeg sier det igjen, jeg hadde verdens mest fantastiske gjeng med medelever som støttet hverandre, så for meg ble det en veldig god “opplevelse”. Vi hadde aldri noe drama eller sånt piss, så vi fikk konsentrert oss ordentlig om skolearbeidet. Men det var veldig mye pensum som vi måtte gå igjennom veldig fort. Så det er selvfølgelig veldig vanskelig. Anbefaler dere som skal ta påbygg og ikke jobbe ved siden av. Så at veldig mange i klassen min gjorde det, og de ble veldig slitne og fikk karakterer deretter. Men alt i alt så tror jeg påbygg er veldig forskjellig fra klasse til klasse, og skole til skole. Noen klasser er heldige og får bra lærere og snille medelever, og noen er dessverre ikke like heldige!

Hvor er de fine hvite boksene fra?
– De er fra IKEA. Har faktisk 57 stk av de! Haha, måtte le litt av meg selv da jeg nettopp telte de. *boksedilla* Men jeg syns de er helt geniale! Jeg er veldig rotete av meg, så jeg må ha system i ting for at det ikke skal bli helt kaos. Sikkert noen av dere som tenker: Herregud, hva skal hu med 52 bokser? Men jeg bruker de til å sortere sminke, kameraer, bøker, ladere, beauty produkter, blader, kontorting og alt mulig rart! 

 

Hvor er den genseren du har på deg fra? Den var kjempe fin! 🙂
– Den er fra choies.com – direktelink HER. Jeg har den i strl Medium, så de er ganske små i størrelsen. Pleier alltid å ha XS i alle klær, så da kan dere tenke dere hvor liten den er i størrelsen! De har den også i lyserose og mørkerosa. Helt enig med at den er kjempe fin! Den er så søt og fin 🙂 Den er hverdagslig samtidlig som den er pyntet. Så man kan liksom bruke det til begge anledninger! En mørk jeans til vanlige, og hvis man tar på noen høye hæler og litt smykker blir den plutselig pyntet!

 

Så kult at du har vært i Mandal! Jeg bor der! Når var du der? Likte du deg der?
– Jeg var der i begynnelsen av august i 2009, da det var skalldyrsfestival. Likte meg kjempe godt der! Utrolig vakkert og idyllisk sted. Likte spesielt husene og at det var veldig sørlandsk-look. Var der når jeg var med i modellkonkurranse (hehe, dette var da jeg startet som modell!). Så hadde det masse gøy der!

 

Kan du si hvor den mørkeblå jeansen fra morgenrutine innlegget er fra?
– Den har jeg nettopp kjøpt på WOW. Den er sykt fin på, og sitter som et skudd! Det er ganske mye stretch i stoffet, så den er behagelig samtidlig som den sitter bra. Vi har nettopp fått de inn, så de er lette å få tak i! Genseren på bildet er forresten også fra WOW.

 

 Har du noen tatoveringer? Isåfall hvordan ser de ut?
– Nope! Jeg har ingen tatoveringer. Og jeg har egentlig ingen planer om å ta noen. Syns det kan være sykt kult på de som har masse tatoveringer på hele kroppen, spesielt i ansiktet, det er sexy det! Men hvis jeg skulle hatt en tatovering skulle tatt “Rave to the grave” i nakken, sånn at håret kan dette over den. Hehe, høres kanskje litt rart ut å ta en tatovering man skjuler over, og ikke kan se. Men jeg ville ikke tatt en tatovering for å vise den frem. Men heller for å huske hva som er skrevet. Det ordtaket har jeg hatt som favoritt i mange år, og betyr mye for meg. Fordi det handler mye om å alltid ha det gøy, og ikke la sitt eget liv være kjedelig og trist.

 

Hvor er toppen fra?
– Den er fra Gina Tricot. Kjøpte den i romjulen når jeg var på shopping med Roger. Så de har den sikkert i butikkene enda 🙂 

 

Når var første gangen du ble sponset? Og hvordan klarer du å holde bloggmotivasjonen oppe?
– Det husker jeg faktisk ikke! :O Men det begynner å bli ganske lenge siden. Jeg har blitt sponset av Locks and Bonds i 2,5 år, og Dermanor (bareMinerals) i snart 3 år. Så har hatt noen sponsorer veldig lenge! Har jo blogget i snart 4 år (herregud, det har gått fort!). Så det tok jo litt tid før jeg ble sponset med noe. Men man må jo regne med å bruke tid på å bli flink og få lesere. Det kommer ikke over natten! Og ikke over 3 måneder heller.. Så det å være blogger er ikke noe som er kjappe penger, sånn som så altfor mange tror. Det ligger mye hard (og gratis) jobbing bak en god blogg!

Når det kommer til bloggmotivasjonen så har jeg blitt så vant med det å blogge, at det bare har blitt en vane for meg å blogge. Jeg har jo gjort det nesten hver dag i snart 4 år. Også er det ikke å legge skjul på at dere er verdens mest fantastiske lesere, som gir meg så mye positiv feedback! Og da blir jeg motivert til å blogge enda mer og bedre! 

Fant et par bilder fra da jeg startet å blogge. Haha! Gikk på mela den gangen, så var dritbrun! Jævlig nice at jeg hadde hengt opp en smirnoff eske på døra mi. wtf?

 Noe du lurer på til neste uke?

29 kommentarer

Siste innlegg