7 Gode grunner til å elske vinteren

Nå som snøen daler ned er det lett å få litt panikk, og begynne å hate vinteren. Men fortvil ikke! Det finnes mange gode grunner til hvorfor vi skal elske vinteren, og denne årstiden! Selv har jeg aldri vært noe fan av vinteren, siden det er så kaldt ute. Men i år skal jeg se på de mange positive sidene med vinteren, og de skal jeg dele med dere nå! 

 

♥ Uteaktiviteter
I år skal jeg for første gang på mange år stå på ski. Det er jo helt genial treningsform! Man får trent samtidlig som man får frisk luft, og man får fine roser i kinnene. Jeg vet at mange av oss er altfor bindet til treningssentre. Men for å være ærlig: Jeg vil heller være ute i frisk luft på ski, enn å stå inne på et svett treningssenter i køer for å få stått litt på en steinhard tredemølle! Hvis du ikke liker å stå på ski er det andre ting du kan gjøre ute som: Snowboard, twintip, akebrett (denne kan jo gjøres nesten overalt, og ingen er for voksne!). 

 

♥ Snøen er vakker!
Det er så mye mer idyllisk og vakkert å se hvit fin snø ute, enn å se søle og regn. Er dere ikke enige? Også blir det så fine bilder ute! 

 

♥ Film- og peiskos
Når det er kaldt ute har du en god unnskyldning for å snike deg under teppet forran peisen, eller tven. Se masse filmer og serier nå, sånn at det ikke frister til sommeren igjen. Hvis dere ikke vet hvilke filmer dere skal se på kan jeg anbefale: Van Wilder freshman year, Burt Wonderstone, Revenge of the bridesmaids, Anchorman, Kick-Ass, 17 igjen, American Psycho. Ellers er det mange gode serier der ute: Breaking bad, Game of thrones, Dexter, Orange is the new black, The vampire diaries, New girl, The hard times of RJ Berger. 

 

♥ Kakao
Etter en lang dag ute i kulden er det få ting som smaker bedre enn varm kakao!

 

♥ Fjellturer
Enten om man har hytte eller leier rom på et høyfjellshotell er det alltid utrolig koselig å være på fjellet! I fjor var jeg på Highland Lodge på Geilo på presseevent, og det var så utrolig koselig! Riktignok stod ikke jeg på ski eller snowboard, men det ble veldig koselig fordet! Og ganske annerledes enn om man skulle vært nede i byene!

♥ Kvalitetstid med venner og familie
På sommeren er vi travelt opptatte, og alle er på ferie. Men på vinteren er de fleste hjemme, og man får endelig tid til å være med venner. Arranger et jentekveld, eller dra ut for å spise pizza eller gå på bowling sammen. 

 

♥ Vintermoten
Luer, votter, skjerf, støvletter, tykke jakker, vester og kåper! Her kan man virkelig legge lag på lag, og bruke alt det som er for varmt i sommermånedene!

Håper du får en fantastisk vinter! ♥ Fortell meg gjerne hva du liker best ved vinteren i kommentarfeltet!

15 kommentarer

Siste innlegg