Mine morgenrutiner

Hei søtinger ♥ For en stund siden fikk jeg spørsmål av en leser om jeg kunne lage et innlegg med mine morgenrutiner, og nå som jeg endelig er tilbake i gode gamle rutiner, kan jeg fortelle de til dere. Setter utrolig stor pris på det når jeg får inn sånne forslag fra dere, da blir bloggjobben min enda enklere 🙂 Så bare å fortsette å sende inn forslag!

♥ 9:30 – Alarmen ringer og det er på tide å våkne opp! Jeg sjekker igjennom mailen, bloggen og instagrammen min. Før jeg sjekker bloglovin og ser om det er noen nye innlegg fra mine favorittbloggere. Viktig med en dose inspirasjon på morgenen! 

♥ 9:45 – Hopper inn i dusjen. Annenhver dag vasker jeg håret mitt og da er det med mine kjære Redken produkter, som jeg elsker! Har brukt de en stund nå, og kan absolutt anbefale de til dere! Jeg får så fint og bløtt hår av de, i tillegg blir håret lett å style etterpå.


shampo – her // balsam – her // hårkur – her

Mens jeg er i dusjen renser jeg også ansiktet mitt. Dette gjør jeg hver morgen og kveld – Superviktig! Jeg renser alltid ansiktet to ganger, sånn at jeg vasker det en gang for å få vekk sminke o.l. Og en gang til for å virkelig rense huden. Så avslutter jeg med Clean-Ac kremen. Disse produktene bruker jeg for å forebygge kviser. Jeg har veldig tørr og uren hud, og da er disse produktene helt geniale! Har brukt de i et par måneder nå (dette er det andre setter jeg kjøper), og jeg har fått så mye mindre kviser etter at jeg begynte med de! Har forresten kjøpt produktene på Boots apotek. 

♥ 10:15 – Inn i pysjen, og på tide å finne frem dagens antrekk. Når jeg sminker meg pleier jeg alltid å søle masse sminke på klærne mine *Hehe, kløna!*. Så da er det best å ha på pysjen, og kle på seg når sminken er ferdig! 

♥ 10:30 – Lage frokost. Nesten hver morgen lager jeg meg smoothie og havregrøt. Havregrøten lager jeg alltid på samme måte: 3 dl melk + 1 dl lettkokte havregryn, toppet med kanel og sukrin. Smoothien lager jeg litt forskjellig, og i dag lagde jeg den av: 300 gram frosne jordbær, 1 appelsin og 1,5 dl tropisk juice. Nam! Dette gir meg en skikkelig booster på morgenen! 

♥ 10:45 – Time for make-up and hair. De morgenene jeg vasker håret pleier jeg alltid å enten krølle eller rette det ut. Mens de morgenene jeg ikke vasker håret bruker jeg Batiste sin tørrshampo, for brunetter. Jeg er helt avhengig av den tørrshampoen, og kjøper gjerne inn flere av gangen! (tørrshampoen kan kjøpes HER).  Pleier også alltid å se på programmer på iPaden mens jeg fikser meg. I det siste har det gått masse i “Cake boss”. Gjett om jeg får lyst på kaker når jeg ser på det a? Hehe! 

♥12:00 – Endelig ferdig med sminke og hår, og er klar for å gjøre unna dagens blogging! 

 

28 kommentarer

Siste innlegg