15 Days Challenge: Day 2

  Day 2: 10 fakta ingen vet om deg 

Siden jeg har blogget så lenge jeg har, så er det vanskelig å komme på ting som ingen vet. Men jeg har kommet på 10 ting dere kanskje ikke vet! 

 Jeg er sinnsykt skvetten. En gang skvatt jeg faktisk av at noen gjespet.. 

Jeg hører aldri etter hva folk sier. Spesielt hvis folk forklarer veianvisninger. Da havner tankene på et helt annet sted, og alt annet blir interessant. Tror jeg har litt av det genet gutter har når jenter begynner å snakke om jenteting. 

♥ Jeg foretrekker action fremfor romantiske filmer. Dette er problem nr 1 med meg og venninner. Jeg har alltid lyst til å se på filmer med mye skyting og gjerne litt skumle, men de fleste jenter vil jo alltid se på filmer som Pretty Woman. 

♥ Jeg snakker i søvne. Dette var jeg faktisk ikke klar over før jeg ble sammen med Roger. Siden jeg sover hos han hver natt som han er hjemme fra offshore, så ser man hverandres vaner ganske godt. Og snakking i søvne er visst en ting jeg gjør! Haha, kleint om man sier noe slemt! 

♥ Jeg spiller Farm Heroes Saga på Facebook. Sånn typ: Alttfor mye. Blir nesten litt oppgitt av meg selv. Bruker altfor mye tid på det hver dag. 

♥ Jeg må alltid se askepott og spise julestrømpe hver julaften. 

♥ Jeg hater å vaske av sminken mens andre er der. Så når jeg sover over hos Roger blir han pent jagd ut av badet mens jeg tar av meg sminken.

♥ Jeg har aldri smakt tran. Når man vet at noe smaker dritt, hvorfor smake på det da?

♥ Jeg liker ikke sjokoladesmak på noe annet enn sjokolade. Så sjokolademelk, sjokoladeis, sjokoladekjeks, milkshake, osv er æsj æsj! Men jeg elsker vanlig sjokolade, helst med nøtter i!

♥ Jeg er virkelig ikke et nachspiel menneske. Når jeg er på byen pleier jeg alltid å danse og bruke opp absolutt all energien min. Så innen jeg kommer hjem er jeg så trøtt at jeg sovner asap! 

 

Hva syns dere forresten om den nye headeren og profilbildet? Gjorde litt endringer i går med designet. Syns headeren ble mye finere nå som det var litt enklere skrift på den, og ikke så mye dill-dall! I tillegg har jeg endret headermenyen så nå kan dere lettere følge meg på facebooksiden til bloggen min, bloglovin og instagram 

33 kommentarer

Siste innlegg