Ny jobb!

Hey cuties ♥

Må starte innlegget med å oppklare en ting, videoen jeg la ut på bloggen i går var en tullevideo. Noe en del av dere virkelig ikke skjønte. Jeg trodde det var veeeeeldig åpenbart, med tanke på at jeg aldri snakker sånn i videoer (med mindre det er tullevideoer). Men neida, er visst noen som liker å slenge dritt så fort de har mulighet. Hehe, haters gonna hate!

Men over til noe helt annet. Grunnen til at jeg oppdaterer veldig sent i dag, og ikke rakk å oppdatere mer enn èn gang i går, er fordi jeg har fått meg jobb. *Trommevirvel*…. på WOW Gulskogen! Har begynt der som ekstrahjelp, så denne uken er jeg på opplæring. I går var første dag på opplæring og siden jeg jobbet sent, og skulle til kjæresten, så ble det ikke noe oppdatering på bloggen. Så langt stortrives jeg veldig godt på WOW. Jeg elsker jo å jobbe med klær og mennesker, så det passer midt i blinken for meg! 

Men nå skal jeg til Roger, så får nesten oppdatere dere mer senere. Håper dere har hatt en fin uke så langt, og får en fin uke videre!

 

34 kommentarer

Siste innlegg