Video: 10 ting jeg hater!

I går lagde jeg en video til dere, med 10 ting jeg hater. Fikk endelig lastet den opp i dag! Var en del av dere som spurte om jeg kunne ha en slik video, og jeg syns jo selv at det er veldig morsomt med sånne videoer. Gjerne kom med flere forslag til videoer, for jeg hører på ønskene deres, virkelig!

EDIT: For dere som ikke skjønner det, så tuller jeg ganske mye med måten jeg snakker på i denne videoen 😉 

 Husk å stille kvaliteten til 1080p!!!

62 kommentarer
  1. Seriously, du virket som en diva gjennom hele videoen å du har aldri vært sånn før. Kjente jeg ble små irritert for hvordan du oppførte deg. Håper det bare er tull fordi jeg liker vanligvis hvordan du er å alle de andre videobloggene dine.

  2. Mye jeg var enig i her ser jeg! Litt vanskelig å komme på 10 ting jeg virkelig hater nå i farta, men her er i alle fall 5 ting jeg misliker:
   -Dårlige hår- og sminkedager. Denne er vel de aller fleste enige i. Litt barnslig kanskje, men for meg ødelegger det hele dagen, og jeg klarer kun å tenke på hvor ille jeg ser ut.
   -Når jeg skal steke ferdigpizza, og noen har kastet esken. Dette skjedde faktisk nå nettopp. Hallo, hvordan skal jeg vite hvor mange grader jeg skal ha på, hvor i ovnen den skal stå og hvor lenge den skal stå der når noen har kastet pakningen?! Jeg steker sjeldent ferdigpizzaer og lager sjeldent mat, og derfor er jeg avhengig av en bruksanvisning.
   -Den lalala-sangen. Jeg haaater den jeg også! Hatet den fra første stund, ble ikke noe bedre da jeg møtte opp på semesterets første dansetrening og fikk vite at vi har en dans til sangen. Nå er jeg nødt til å høre den hver mandag, det er ganske ille.
   -Regn. Altså å være ute mens det regner. Søkkvåt fra topp til tå. Trenger jeg å si noe mer?
   -Føtter, her også. Har hatt en opplevelse i høstferien på klassetur der vi møtte en annen klasse. En gutt fra den andre klassen hadde helt ærlig motbydelige føtter. Skal ikke gå inn på detaljer, men kan si såpass at jeg dekte hele hotellsengen min med håndklær da jeg skulle sove i den etter han hadde sittet der. Ugh..

  3. 10 ting
   1) Kø!.. Når folk kjører og lager stort mellomrom i trafikken, hallo!
   Eller når jeg skal inn på et senter at folk ikke kan flytte seg, som me prøver og gå forbi men har på en måte ikke sjans.
   2) Nå som eg er kokk og lager mat er jo kjekt, men når det gjelder og handle inn middag og ka det skal være og spise, det er heilt forferdelig, Rett og slett matlei.
   3) Når man er ute og ikke i sitt egent hjem,Toalettpapir jeg mener det kun er 1 rett vei å henge den, og det er “flippen” utover….
   Hvorfor henger folk den mot veggen?;) Offentlig toaletter, det er det verste eg vet..
   4) Ledninger. når det er masse ledninger i en hau. og skal ta det fra verandre og legge vær enkelt fint. uff ikke kjekt i det hele tatt.
   5) Se en film som på tv er jo kjekt det men alle pausene de har, glemmer jo hva eg så på før det begynner igjenn.
   6) Brette sokker er ikke min største side det er så mange forsjellige med små enkelt farger svart og grå svart og store kanter,
   Farget sokker er ingen problem.
   7) Skru korken på melkekatongen, koffer måtte den komme, er jo så vanskeligt og så den opp. Bruke en klut eller et honkle for og få den opp..min bestefar må bruke nøtteknekker for og åpne..
   8) Hater og ikke ha tellefonlader med meg når eg skal ut/ besøk.At eg aldri klarer og få den med meg vet jo aldri når strømmen går på tellefonen.
   9) Når dagen ikke går som planlagt, forsove deg, glemme ut en viktig avtale.
   10) Hater og ikke få inn penger på kostet når det skal inn..
   Dette kom eg på i farten:)
   Er stor fan av bloggen din.. 🙂
   Er inne vær eneste dag, opp til flere ganger om dagen..
   Marita:)

  4. Så Kul Video 😀
   Men jeg Elsker å Rydde og vaske, jeg klarer ikke rot! HATER ROT da må jeg bare rydde jeg altså….
   Vist jeg ser noen som ikke rydder etter seg blir jeg sykt Sinna… 😛 But Thats me

  5. Haha, du var så søt ^^’
   Selv hater jeg ikke så mye. Men noe er at folk ikke klarer å konsentrere seg! Hvis man skal jobbe med en oppgave eller noe, også gjør de det helt motsatte. Da flipper jeg ut….

  6. Hei. Har du eit tisp mot eletrisk hår? Noke man kan gjer nor man har fettete hår og har ikkje tida til og dysje? Takk!♥

  7. ER SÅÅÅ JÆVLIG ENIG i det med ting som kun er laget for høyrehendte! Høyrehendte kommer aldri til å skjønne hvor vondt det noen ganger er å klippe noen ting med høyrehendt saks… Det er helt jævlig.

  8. Enig i mye av det du sier 🙂
   En ting jeg hater er når det er gamle mennesker som ikke klarer å stå og ingen gidder å gi plassen sin til henne når bussen er full.

  9. Sååå eni i det du sa om den sangen (ikke at du sa så mye om den da, heehehaha..), jeg skrur av radioen med en gang jeg hører ÉN tone av den sangen, hahaha!

  10. Når folk sier at de ikke liker å lese bøker, sier jeg alltid “Du har ikke funnet den rette boka”.

  11. Haha morsom video! Vi har mange ting til felles osm vi hater, men jeg elsker fugler haha ( alle dyr generelt). Vi har ikke duer og sånt her, så første jeg gjorde da jeg var i Oslo i sommer var å kjøpe en pakke pommefrites å mate duene i gata. Gjett om mange så rart på meg da haha 😛

  12. Wow Stina! Håper virkelig du ter deg mer modent enn dette, og krysser fingrene for at denne vidoen skal tas med en dose humor. 🙂

  13. Haha, e åsså eni i nåenting av det du sei, førutenom det me fugla.. eg elske fugla. :’)
   Men eg hate ælga, klovna, dyremishandling, å ta fly og å stresse.

  14. Har lyst på festsminkevideo 🙂 Gjerne julebordsminke, julebordene begynner nå i november 🙂
   Jeg hater også homofober, og å gå tom for strøm på ting (mobilen, ipod, data), hvertfall når jeg ikke har lader tilgjengelig. Også hater jeg å glemme høreklokker når jeg skal ta buss eller noe annet kjedelig.

  15. Fugler, køer, dansker, føtter, fjortiser.. haha, du må bli ofte irritert i hverdagen x)
   Det eneste jeg kan forstå er homofober, fordi de er faktisk bare trangsynte.

  16. Hahahah! Synes det var sykt gøy å høre på 😀
   Livet er for kjedelig om man alltid skal være seriøs 😉
   Helt enig i det med føtter, sinnssykt ekkelt… Og hater folk som smatter når de spiser… æsj

  17. Kjære deg Tone! “du hadde stygg stemme” ?! Jeg skal være helt ærlig med deg, jeg syns SYND på deg! Du er sikkert en liten jente på Stinas alder, og tydeligvis så har du det ikke lett med deg selv! Men en ting skal jeg si deg, du kommer INGEN vei i denne verden med den holdningen du har! Det lukter sjalusi laaaaaaangt vei! Jeg kjenner jeg blir så provosert av slike nedlatende kommentarer, men jeg skal ikke synke ned på ditt nivå! Jeg håper for din egen del at du tar deg sammen å tenker mer positivt om de rundt deg, deg selv og livet! I stedet for å slenge ut slike negative kommentarer så utfordrer jeg deg til å kun si/skrive/tenke positivt en hel dag… Prøv, å merk forskjellen selv 🙂 jeg heier på deg, Tone! Du er bedre enn dette!!’

  18. altså nå er ikke dette ment som hat eller noen ting, men skjønner at folk ikke tok at dette var tull for å si det sånn… du var liksom deg selv, bare litt mer “seriously, amagad, heidi alexandra” osv.. haha, men morsomt var det iallefall 🙂

  19. Yesman! Jeg er livredd fugler, jeg hater å lese, (samme her) tre bøker, jeg kommer bare ikke igjennom! 20+++ som baksnakker som en liten fjortenåring—- de som ikke klarer å bli voksne før … 40+++ … Takk Stina! 😀 (Ikke bare meg her)

  20. omg er så enig med venstrehendt greia, er selv venstrehendt…argh! Og det med baksnakking. Seriøst… det er sååå irriterende. Liker ikke når jenter sitter og nærmest diskuterer andre som ikke er tilstede. Da er det mye bedre å ta det face to face og hvis de lurer på noe, hvorfor ikke bare spørre? :S

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg