Tequila and selfie

Hey skjønninger! ♥ Håper dere har hatt en fin helg, og en fin søndag så langt. 

I går rakk jeg ikke å blogge siden jeg kom hjem fra Roger så sent på dagen. Når jeg kom hjem måtte jeg skifte dekk på bilen, ned på butikker 3 ganger, rydde rommet mitt, og dusje og sminke meg. Så bloggen ble helt bortglemt i går! Men da får jeg heller blogge litt ekstra i dag!

I går var første gang på veldig lenge at jeg dro ut med Vicky. Siden hun ikke har fylt 20 år enda, så får ikke hun vært med på byen dessverre. Men i går var det ID18 på Onkel Thor, så da ble det ut der en tur. Vi startet å vorse hos meg, mens vi sminket oss og shottet Tequila (ikke en bra kombinasjon, hehe!). Så dro vi videre til leiligheten til Roger og vorset der, siden jeg hadde nøkkelen til leiligheten hans. Så da ble det enda mer alkohol og drikkeleker, og mye morro! 

Standard på jentevors – Seeeeelfie

// Vicky og Benedicte

Når klokken ble altfor mye dro vi på Onkel Thor, siden det var ID18 så var det selvfølgelig tidenes lengste kø. Gud som jeg hater køer, takler det virkelig ikke. Ikke fordi jeg tror at jeg er noe diva eller noe, men føler bare at det å stå i kø er så bortkastet tid. Men etter en stund kom vi inn og der var det fullstappet med masse kjentfolk. Utrolig hyggelig og gøy å møte igjen folk fra nærmiljøet! 

 

 

– Flere som var ute i går?

 

//Svarer på ukens spørsmål etterpå. Så hvis dere lurer på noe, så må dere huske å spørre i kommentarfeltet nå!

12 kommentarer

Siste innlegg