Vinn hair extensions fra Locks and bonds! – AVSLUTTET

I samarbeid med locksandbonds.com skal jeg dele ut et gavekort på 250 dollar (ca 1500,- norske kroner)! Den heldige vinneren kan velge mellom alle extension typene som finnes hos L&B. De har clip on, micro ringer og tape hair. Jeg har brukt hår fra L&B i over 2 år, og kunne ikke vært mer fornøyd med håret. Kvaliteten er utrolig bra, og håret holder seg glatt veldig lenge. I løpet av disse to årene har jeg prøvd ut alle de forskjellige extensions typene som L&B har å tilby, og alle er veldig bra å bruke.

Hvis man er veldig nybegynner innen extensions er clip on å anbefale, mens vi som har mer erfaring med extensions og som vil ha det i hele tiden er tape hair og micro ringer absolutt best. Selv bruker jeg tape hair og det har jeg brukt det siste året. Det ser og kjennes utrolig naturlig ut, og er bare helt fantastisk! 

 

For å vinne et gavekort på 1500,- kr må du:

♥ Gå inn på locksandbonds.com og velg ut hvilke type extensions du vil vinne (micro ringer, tape, clip on) og hvilken farge du ønsker. Skriv ønsket i kommentarfeltet her, og på bildet av meg som er postet på locks and bonds sin facebookside.

♥ Lik facebooksiden til Locks and Bonds HER

♥ Lik min facebookside HER.

Husk å legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg!

Trekker vinneren mandag 14. oktober!

180 kommentarer

Siste innlegg