Oppskrift: Havrepannekaker

Hvis man vil lage seg en kjapp, men veldig sunn og god frokost/lunsj kan havrepannekaker passe midt i blinken. De er gode både varme og kalde, så det er ikke noe problem å ha de med som nistepakke på skolen/jobben. Jeg syns det var veldig godt med brunost og druer oppå. Men hvis man vil ha det litt sunnere passer cottage cheese med bær/frukt oppå veldig godt! 

Oppskriften er enkel: 
♥ 3 dl havregryn. Jeg brukte lettkokte, men tror andre typer passer like godt!
♥ 3 egg
♥ Melk – Hell i litt melk dersom røren blir for tykk
♥ 0,5 ts Sukker (kan sløyfes).  

 

Bland alt sammen og stek på middels varme i en stekepanne. 

På bildet under kan dere så hvordan jeg formet de. Havrepannekaken til venstre er nettopp lagt oppi, men den til høyre er nettopp snudd. 

20 kommentarer

Siste innlegg