Afterparty med Eric Saade

I går var jeg på en utrolig bra Eric Saade konsert med Nora. Vi startet kvelden på TGI Friday’s og spiste seriøst den beste hamburgeren som finnes, Jack Daniel’s burger. Det er ikke ofte jeg elsker junkfood så høyt, men Friday’s kan det å lage mat! Er ikke rart folk i USA er glad i junkfood, når det smaker så godt! 

Etter Friday’s dro vi bort til sentrum scene, hvor det var verdens lengste kø. Aner ikke hvor mange som sto i køen, men gud så lang den var! Heldigvis skulle jeg hente billettene våre i billetluken, og vi hadde fått billetter til over ID18 på galleriet, så vi slapp å stå i den lange køen. Thank god! Så vi slappet heller av med litt øl og vin mens vi ventet! 

Selve konserten var utrolig bra. Eric Saade var veldig flink til å synge live, hadde faktisk ikke forventet at han skulle være så flink som han var! Den gutten må jo ha verdens beste kondis. Å danse så mye som han gjorde, i tillegg til å synge krever virkelig sitt! 

Etter konserten dro jeg og Nora på afterpartyet på Stratos. Der ble vi spandert Champagne så vi nesten stupte! Hehe. Men veldig hyggelig da. Har ikke vært på Stratos før. Men likte selve stedet og folkene. Men gud så sykt dårlig musikk. Når klokken er rundt 1-2 er det på tide å sette på nye annet enn lounge musikk. Det var jo helt umulig å danse til det! Så jeg og Nora dro heller på et sted jeg visste at det kom til å være sykt bra liv, noe det visste seg å være også. Vi dro nemlig på Elsker, som er en homsebar.

Der var det vannvittig bra liv. Blir alltid så glad når jeg er på sånne steder. Er det et sted man ikke blir dømt eller sett stygt på om man danser og har det gøy, så er det på homsebarer. Der er de helt fantastiske! Har sagt det før, og sier det igjen siden dere sikkert kommer til å spørre, nei jeg er ikke skeiv. Men jeg elsker homsemiljøet, fordi de er så open minded på alt! 

Så det var en liten oppsummering av kvelden i går. Lenge siden jeg har hatt det så morsomt med Nora! Flere av dere som var ute i går? Kanskje til og med på konserten til Eric Saade?

 

19 kommentarer

Siste innlegg