Hvorfor ta imot dritt?

Tidligere i dag fikk jeg en litt frekk kommentar på instagram, etterfulgt med at jeg måtte finne meg i å ta imot dritt fra andre, siden jeg legger ut de bildene jeg legger ut. Det eneste jeg klarer å tenke da er, hvem faen er du til å slenge dritt? Hvorfor skal jeg ta imot dritt fra deg? Hvorfor skal noen som helst ta imot dritt fra noen?

Bare fordi jeg har satt meg selv i den posisjonen hvor jeg er et offentlig menneske, så betyr det ikke at jeg gidder å sitte og ta imot dritt fra alle og enhver. Folk som slenger dritt er så sinnsykt patetiske. Har de virkelig ikke noe annet å bruke livet sitt på, enn å rakke ned på andre? Har de virkelig et så jævlig liv at de man få andre til å føle seg som dritt, bare for å føle seg bedre selv? Hadde jeg ikke hatet mennesker som slenger dritt, hadde jeg nesten syntes synd på de. 

Selv om jeg ikke tar meg nær av drittkommentarer, blir jeg jo selvfølgelig oppgitt og sur av å lese de. At mennesker kan få seg selv til å skrive så mye slemt blir jeg faktisk sjokkert av. Når ble det plutselig greit å slenge dritt til hverandre? Å kalle andre for hore, stygg, feit, dverg, osv er faen ikke greit. Så enkelt er det!

Og som Miley Cyrus synger: Forget the haters, cus somebody love yah. Husk det neste gang noen slenger dritt!

 

 

47 kommentarer

Siste innlegg