5 Skjønnhetstips

1. La en pose med grønn te trekke i en kopp for så å avkjøle den. Så klapper du posen på hudens irriterte områder (grønn te inneholder antioksidanter).

2. Maten påvirker huden. Drikk grønn te, spise rikelig med frukt og bær, og vær nøye på å få i deg gode fettsyrer fra nøtter, olje og fisk. Det vil gjøre huden myk og klar. Små, men sunne endringer i kostholdet kan faktisk gi huden mer glød enn alle produktene på baderomshylla.

3. Har du trett eller irritert hud? Da kan du legge på eggehvite (inneholder proteiner som gir fuktighet) som en ansiktsmakse, ha den på i 5 min.  

4. Får du en kvise, ikke klem på den! Ta heller en ren klut under varmt vann og hold den på kvisen i minst et minutt. Varmen vil åpne poren og etterpå er det bare og forsiktig tørke bort kvisen (det hvite) med kluten. Denne metoden er super, og er mye bedre enn å klemme, ettersom man ikke irriterer huden. Eller så kan du gjøre det etter en varm dusj.

5. Vask bort sminken hver dag, men ikke bruk wipes! Noen av de er gode, men uten at du ser det kan de fjerne bare det øverste laget av foundationen eller pudderet, mens det nederste ligger igjen i porene. Og med klutene som du gnir inn i huden trekkes bare sminken lengre inn og gjør det dermed vanskeligere å få alt bort.

27 kommentarer

Siste innlegg