Skrek så jeg ble hes!

I dag har jeg vært på Tusenfryd med Victoria. Har ikke hatt det så gøy og skremmende på utrolig lenge! Har skreket så mye i karusellene at jeg er helt hes i stemmen. Den lille pysen inne i meg kom godt frem i dag, må jeg si. Det er ille når barna ser rart på deg fordi du skriker så mye! Men turte utrolig nok å ta både Spaceshot og Thunder coaster. Var helt skjelven etter begge. Men det var verdt det, for det var utrolig gøy også!

Har filmet masse mens jeg var på Tusenfryd. Så skal prøve å få lagd filmen ferdig til i morgen. Så dere som skal på dit i sommer, kan ha en liten smakebit av hva som venter dere!

Tok Thors Hammer som er nytt i år (om jeg ikke tar feil). Som er en blanding av kino, karusell og spøkelseshus. Selv syns jeg ikke den var noe skummel. Bare morsomt og litt skremmende med alle 3D og 4D effektene. Stakkars Victoria satt med hendene forran øynene og var livredd. Godt å se at jeg ikke er den eneste pysa!

Snakker vi to gale jenter i tømmerrenna eller? For å si det sånn: der så jeg normal ut i forhold til den andre bildene som ble tatt i karusellene. Gud så mange grimaser og uheldige uttrykk man får når man tar karuseller. Blir helt satt ut jeg! 

 

Gikk litt Wild West oppe i Western byen. Mye morsomt og rart i butikkene. Alt fra rosa hatter med glitter til hatter som var formet som pølse i brød! For ikke å glemme alle skytespillene! Bang-Bang!

Til slutt måtte vi være litt barnslige og kjøre radiobilene. Stakkars Victoria som ikke klarte å få snudd bilen sin. Så de måtte stoppe alle bilene til hun hadde fått hjelp. Gjett om det var kleint a! 

Til slutt tok vi Tusenfryds søteste karusell. Med hester og vogner, og gammeldagse malerier er dette absolutt den peneste karusellen. Selv om det kanskje ikke er den mest morsomme. Så er det en ting man må ha med seg når man er på Tusenfryd. 

 

– Flere som har vært eller skal på Tusenfryd i sommer?

 

29 kommentarer

Siste innlegg