14 ting du kanskje ikke vet om meg

1. Jeg er venstrehendt

2. Mellomnavnet mitt er Marie

3. Jeg har alltid store pupiller. Noe som har gjort at jeg har fått litt kleine narkotika spørsmål av tidligere. Men til informasjon for alle: jeg har aldri prøvd narkotika og har ingen planer om det heller. Det bare ser sånn ut på øynene mine. Haha!

4. Jeg klarer aldri å være stille. Her snakker vi konstant munndiare! 

5. Jeg blir nesten aldri flau. De eneste som klarer å gjøre meg flau er vel foreldrene mine, hvis jeg tar med en gutt hjem. Har vært en del episoder hvor pappa virkelig har driti meg ut forran andre. Men er det ikke sånn alle foreldre er? Please si at jeg ikke er den eneste!


 

6. Jeg har ikke søkt på noe skoler som jeg kan begynne på til høsten. Skal ha et friår hvor jeg blogger og reiser masse! Blir sykt deilig å gjøre akkurat det jeg vil.

7. Min største svakhet er sjokolade. Jeg kunne fint klart meg uten smågodt, brus og potetgull i flere måneder. Men sjokolade klarer jeg aldri å si nei til! 

8. Jeg hater å se filmer/serier som er tekstet. Begynner å telle ordene og sånt. Skikkelig irriterende! 

9. Jeg hører på fest musikk hele tiden. Mulig det er grunnen til at jeg alltid er så gira?

 

10. Jeg er faktisk fornøyd med hvordan jeg selv ser ut. Selvfølgelig er det ting jeg ikke alltid har likt. Men de har jeg lært å like. Det værste jeg kan tenke meg er å ikke være fornøyd med seg selv. Å være usikker på seg selv er ikke noe morsomt. Love yourself for who you are ♥

11. Favorittartistene mine er: Lana Del Rey, Skrillex og Jeffree Star.

12. Jeg elsker blå øyne. Blir skikkelig fascinert av de som har det. Er så fint når gutter har mørkt hår og blå øyne!

13. Jeg kan growle (vet ikke om det skrives helt sånn). Regner med de fleste av dere ikke vet hva det er. Men det er den mørke skrikingen de gjør i heavy metal. Var det en god forklaring? Video HER for de som ikke skjønte helt. Haha, hvem skulle trodd at lille søte meg kunne growle?

14. Jeg har fotografisk hukommelse. Så når jeg skal ha prøver på skolen så leser jeg igjennom stoffet. Og på selve prøven husker jeg bildet av hva det stod i boken, så da “leser” jeg det fra bildet jeg husker bare da. Sykt kjekt å ha egentlig!

 

Noe du ikke visste fra før?

32 kommentarer

Siste innlegg