Ukens spørsmål #17

Woow, den kroppen! Tips til hvordan du har strammet opp magen din?
– Hehe, takk takk 🙂 Har alltid vært slank så har ikke trengt å trene så veldig mye. Men jeg prøver å spise sunt, også gjør jeg mageøvelser (se video HER).

Liker du Avenged Sevenfold? Hva er favorittsangen din av dem?
– Hører ikke veldig mye på de. Men jeg liker veldig godt sangen: Nightmare. Den er sykt bra!  Ellers hører jeg på: Alexisonfire, bullet for my valentine og Marilyn Manson som er noe ala samme sjanger. Har ikke sykt peiling på sånn type musikk. Men liker godt å høre på det når jeg skal sove og gjøre lekser. Men av den rocke musikken jeg liker best er 80’talls musikken vinneren. Da snakker vi: Bon Jovi, Kiss, Twisted Sister, Alice Cooper og Guns N’ Roses. 

 

Hvor skal du gå i russetog?
– Jeg skal gå i Drammen, siden Åssiden VGS tilhører Drammen. Tror det er fra 13:00 eller noe. Ikke 100% sikker. Men skal gå i det i alle fall! Uæh, tenk at det bare er en uke igjen av russetiden. Det har gått så sykt fort! 

 

Hvor er toppen fra? 
– Den er fra Bik Bok. Men kjøpte den i fjor. Så de har den nok ikke i butkkene lengre..

Hva syns du om at folk spør om å ta bilde med deg?
– Jeg syns det er sykt koselig! Elsker når lesere kommer bort å hilser. Er så stas å se dere i virkeligheten. Da får man liksom et fjes på statistikken man ser hver dag. Sier aldri nei til å ta bilde med lesere eller å skrive autograf. Så er bare å komme bort å si hei! 🙂

 

Klarer du å kjøre i Jeffrey Campbell skoene? Prøvde å øvelseskjøre med de, men endte med å måtte kjøre uten..
– Rent generelt anbefaler jeg ikke å kjøre med høye hæler. Hvis jeg skal ha på meg høye hæler pleier jeg å ha med uggs eller joggesko til å kjøre med. Blir mye kenguru-hoppe kjøring hvis man har på hæler. Haha!

 

Hvor kjøpte du den taggete bh’en i sølvfarge?
– Regner med at du mener spike bh’en min? Den er fra madlady.se. Elsker den!

 

Hvordan kan man best unngå å få fett hår?
– De tingene jeg gjør er å kun vaske håret hver 2. til 3. dag. Det er ikke bra å vaske håret for ofte. Så det er mesteparten av grunnen til å jeg vasker det så “sjeldent”. Det er viktig å ikke ta så mye i håret sitt heller, spesielt ikke hvis man har mye olje og dritt på hendene. Det er også smart å bruke en tørrshampo når håret begynner å bli fett. Jeg liker veldig godt define sin tørrshampo.  

 

Kan du skrive et innlegg om påbygg?
– Tror ikke det passer heeelt inn her på bloggen. Med tanke på at jeg blogger om mote og skjønnhet. Men kan kort si at påbygg er haaaardt og hælvete. Prøver hver uke og seige fag. Må gå gjennom veldig mye pensum på kort tid. Men har vært veldig heldig med å komme i en klasse hvor miljøet er bra, så det har hjulpet mye. Men kjenner det skal bli deilig å få et friår neste år. Da blir det bloggår. Gled dere! 

 

 Leser du mange blogger? Og hva skal til for at du blir fast leser hos en?
– De jeg leser fast er: sophielise, fotballfrue, krisssy, andreabadendyck og thejune. Syns det er flotte og flinke jenter! Jeg liker veldig godt rosabloggere som blogger om mote, trening og skjønnhet. Det er viktig med store fine bilder, av god kvalitet. Interessante innlegg og et bra design. 

 

 

– Har du noen spørsmål til neste gang?

 

28 kommentarer

Siste innlegg