Ukens spørsmål #12


Hvordan tenker du at bloggen din blir i russetiden? Blir det ikke vanskelig å ha dagens outfit, når du har på russebuksen hver dag? I tillegg, hvordan skal du få tid til bloggen?

– I russetiden blir det nok en del “russeting” på bloggen. Men tenker at jeg heller bare skifter til et annet antrekk når jeg kommer hjem fra skolen. Så dere slipper å se dagens outfit med russebukse hver dag. Det er jo ikke så veldig inspirerende for dere! I tillegg kommer jeg nok til å lage opp noen innlegg jeg bare kan publisere når jeg er på farten. Ønsker ikke å komme med noen dårlige mobil innlegg. 

 

Er sykt tynn, og vil ikke trene siden jeg er redd for å bli enda tynnere. Har du noen tips?
– Hvis du trener styrke med så tunge vekter du klarer og 8 repetisjoner * 4 sett. Fremfor 12-13 repetisjoner * 3 sett. Da legger du på deg i form av muskler, noe som bare er bra! 
 

Digger skjorta. Hvor er den fra?
– Den er fra ONLY. Elsker den selv!

Hvilken sang brukte du i fanvideoen til Krisssy?
– 3 Lau – We found house 

 

Hvor høy er du?
– Føler jeg må svare på dette hele tiden. Og begynner å bli veldig lei det. Så da skriver jeg det for aller siste gang. Jeg er 160cm. 

 

Skal du i kongeparken på Ålgård i år?
– Nei har ikke tenkt til det. Skal på Tryvann, Drammenstreffet og Tusenfryd. 

 

Lenge siden du kjøpte genseren?
– Ja. Veldig lenge siden. Tviler på at de fortsatt har den i butikken.

 

Hvordan er det med toll fra modekungen.se?
– Regner med at det er vanlig toll. Men vet ikke helt sikkert, siden jeg får det sponset. Så da er det ikke jeg som betaler tollen.


Hva heter den låten “she can kiss the way I kiss. She can rock that way I rock?”
– Hmm, tror du mener Second To None av Chris Crocker. Den har noe alà det samme i teksten. Det er den jeg har i introen til videoene mine i alle fall. 

 

Hvor er jakken fra?
– Den er både en hettegenser (fra Bik Bok) og en vest som er DIY (do it yourself).

 

 

Hva heter selvbruningsvideoen din? Finner den ikke på kanalen din.
– Har ikke lagd en sånn video, så skjønner ikke helt hva du mener nå..

 

Hvor lang tid tar det før man får resultater av å de treningsvideoene dine, hvis man trener 10 min på rumpe og 10 min på mage hver dag?
– Nå kommer det veldig ann på kostholdet ditt, og hvor hardt du pusher deg. I tillegg til hvordan formen din er fra før av. Så tørr ikke å si noe nøyaktig hvor lang tid det tar. 

 

I videoen “pyntekrøller”, hvilken krølltang bruker du der? Hvor mye kostet den?
– Den er fra herstyler, og er i 3P kolleksjonen. Kan kjøpes HER for 250 dollar, som er ca 1450,- kr. Litt dyr krølltang, men den er så verdt pengene. Både fordi den har tre forskjellige størrelser, så det er på en måte tre krølltenger i en. Også fordi krøllene holder så godt når man bruker den. På meg pleier de å holde i 2-3 dager når jeg har krøllet håret. 

 

Hvilket kamera har du?
– Jeg har Canon EOS 650D. Har kjøpt den nå nylig, så det kommer et mer utfyllende innlegg om det snart!

 

Bruker du falske vipper fortsatt?
– Nei. Nå bruker jeg det kun på fester. Grunnen til at jeg brukte de hver dag en periode, var fordi jeg hadde satt på permanente vipper. Og da falt mange av mine egne vipper av. Så derfor brukte jeg sånne “remser” en stund. Men nå har mine egne vokst ut igjen, så da bruker jeg bare mascara. På bildet under har jeg kun mascara på.

 

Hvor god selvtillit har du på en skala fra 0-100?
– Hvis 100 er best så har jeg på gode dager ca 90. Og på veldig dårlige dager ligger den kanskje på 30-40. Vet mange sikkert reagerer på at jeg har såpass god selvtillit. For her i Norge er det visst ikke lov til å ha god selvtillit, for da er man selvgod og bitch. Men jeg sier bare -fuck janteloven. Er ikke noe vits i å gå rundt å føle seg jævlig, når man heller kan føle seg bra.

 

Hvilke blogger leser du som ikke er på topplisten?
– Hmm. Er litt usikker faktisk. Når går jo topplisten på blogg.no helt ned til 200. plass, så tror ikke jeg leser noen blogger som ikke er på den, eller blogglisten.

 

 

Fikk en del spørsmål angående extensions. Men hvis dere leser under kategorien “extensions” her på bloggen, finner dere alt dere lurer på!  

 

32 kommentarer

Siste innlegg