Fun facts om meg

– Jeg er brutalt ærlig. Hvis en venninde spør meg om en kjole ser bra ut på henne, og den ikke gjør det. Forteller jeg henne heller sannheten istedenfor å juge og si “den var såå fin på deg assa”. Syns lyving er så sinnsykt falskt. Uansett om det er en hvit løgn eller ikke. Lyving er aldri greit – uansett.

 

– Jeg elsker å trene kun i undertøy. Pleier kun å gjøre det når jeg er alene hjemme, på rommet mitt. Litt kleint å stå kun i undertøyet på treningsstudio. Men det er så sinnsykt deilig og frigjørende å trene selv. Elsker det!

 

– Når jeg har skikkelig dårlige dager, og føler at alt suger. Pleier jeg å se filmer på youtube med dokumentarer av folk med lidelser. Da får jeg plutselig opp øynene og skjønner at livet mitt ikke er så ille allikevel. Og at jeg burde være takknemlig for at jeg er såpass frisk som jeg er. 


– Jeg fikler alltid med håret mitt.
Tror det er en av de mest irriterende vanene jeg har. Får alltid høre det av andre også. Haha. Men det er sykt tidsfordriv, også er håret mitt så sykt bløtt og godt å kjenne på. Så da blir det fort til at det sitter å fikler med det.

 

– Jeg er sykt rotete. Jeg har alltid ønsket å være skikkelig ryddig. Men klarer det aldri! Enten så ser soverommet mitt ut som et eneste kaos, eller så gjør klesrommet mitt det. En av rommene pleier alltid å se helt kaotisk ut. De av dere som har sett romvideoen jeg la ut nå nylig la sikkert merke til alle boksene i hyllene mine. Jeg er nødt til å ha alt helt sortert og i orden, hvis ikke blir det enda mer kaos. 

 

– Jeg takler ikke å ta bussen. Spesielt ikke de bussene som kjører mellom Hokksund og Drammen. Gamle, ekle og støvete busser. Er så vidt man får puste. Blir også sykt kvalm av å ta de. Har faktisk kastet opp flere ganger når jeg har gått av bussen. Er ikke for ingenting at moren min er så snill at hun låner bort bilen sin til meg. 

24 kommentarer

Siste innlegg