Ukens spørsmål #11


Hvor tar du inspirasjon til antrekkene dine fra?
– Overalt. Folk på gaten (spesielt i Oslo), moteblader og blogger. Mest sistnevnte. Da er explode, nettenestea og fanny lyckman favorittene!  

 

Hvilke extensions er best å bade med i saltvann?
– Anbefaler egentlig ingen å bade med extensions i saltvann. Saltvannet ødelegger håret så sinnsykt. Det blir tuggete og tørt som f**n av saltvannet. Så svaret mitt er ingen. Men hvis du skal til syden er clips best å bruke, for da kan du ta de av deg når du skal på strand. Da anbefaler jeg å kjøpe fra locksandbonds.com  

 

Hvordan redigerer du bildene i slik farge?
–  Da bruker jeg pixlr.com. På dette bildet brukte jeg effekten “janine” som ligger under “subtle”. Pleier å bruke “merissa” og “ronny” mye også. De tre er favorittene. Syns bildene blir så sykt mye finere av litt effekter! De blir så flate og kjedelige uten. 

 

Hva heter sangen du har i introen på videoene dine?
– Second to none, Chris Crocker. Er den ikke awesome? Mange av dere kjenner sikkert igjen Chris Crocker fra “leave Britney alone” videoen han lagde for noen år siden. Den gikk jo verden over. Sykt lættis egentlig. Men gutten har talent innenfor musikk!

 

Er det vanskelig å ta av de falske vippene?
– Nei. Dra forsiktig i kanten fra ytterst og innover. Da skal de gå lett av. Du trenger ikke å bruke vann til dette. Da ødelegger du vippene dine også (de falske altså). Husk å ta de av hver kveld før du legger deg. 

 

Hvor mye kostet jakken?
– Åh gud. Det husker jeg virkelig ikke. Leeeenge siden jeg kjøpte den. Men den er fra Gina Tricot så den var ikke så dyr.

 

Hvor lenge varer de falske vippene? 
– De jeg kjøpte fra Depend varer i ca en uke. Da bruker jeg de hver dag fra morgen til kveld. Jeg bruker ikke mascara på de, for da blir de fort stygge.  

 

Ser at du ikke festet vippene inntil huden, er poenget å feste dem på dine egne vipper? Jeg har alltid trodd at man skulle feste dem ca der man legger våt eyeliner.
–  De skal ligge helt inntil huden. Men i videoen hadde jeg veldig dårlig speil, og da var det vanskelig vanskelig å sette de på. Men ja, de skal også festes på dine egne vipper. Men det er for at de skal sitte bedre. 

  

Kan du ha romvideo?
– Har nettopp hatt det. Sjekk under!

 
 
Hvilket program lagde du det skjemaet til 21 day’s challenge i?
– Excell. Veldig enkelt og basic å lage et slikt.
  
Kan man krølle tape extensions? Hvor langt er det du har på?
– Det kan man. Siden det er ekte menneskehår kan man gjøre det. Mitt er  56 cm langt. Men jeg har klipt det litt, så nå er det sikkert bare 50 cm. Anbefaler å kjøpe fra locksandbonds.com hvis man skal ha tape extensions. 
15 kommentarer

Siste innlegg