Ukens spørsmål #10


Er det en jakke med skinnermer, eller er det genseren som har skinnermer? 

– Der har jeg en vest over hettegenseren. På hettegenseren er det skinnermer. Den er forresten fra Bik Bok om noen skulle lure 🙂 

Er micro ringer sånn du brenner på?
– Nå vet ikke jeg hva slags gærne historier du har hørt om extensions. Man man brenner ikke på noe slags extensions. Det finnes extensions som man limer på med en smeltetang. Kanskje det du tenker på? Det heter keratin fester. Anbefaler ikke å bruke det. Det skader sykt mye på håret. Micro ringer derimot skader nesten ikke håret. Det er mange punktfester som man fester ved hjelp av ringer som klemmes sammen på håret. Rotete forklart. Bedre forklart på locksandbonds.com under “how to install”.  

 

Hvilke ringer brukte du da du brukte micro ringer?
– “Silicone copper micro rings” heter det. Kan kjøpes hos locksandbonds.com

 

Hvor har du kjøpt sengehimmelen din? Lenge siden du kjøpte den? Hvor mye kostet den?
– Kjøpte den på IKEA for ikke så lenge siden. Tror den kostet rundt 100,- lappen. Ikke veldig dyrt!

 

 

På det siste bildet, hvor er genseren fra?
– Den er fra Bik Bok. Lånte den av Victoria så aner ikke når hun kjøpte den. Den svarte hun har på seg er også fra Bik Bok forresten. 

 

 

Hvem har laget headeren din? 
– Den ble laget av Emma (link). Den ble laget gjennom headerplease.com

 

Lenge siden du kjøpte jakken? Den var stilig!
– Fikk den i en goodiebag på Vixen blog awards. Så er ikke lenge siden jeg fikk den. Er ikke 100% sikker på om den har kommet i butikk enda, men regner med det. Den er forresten fra ONLY.

 

Jeg lurte på om påbygg er veldig vanskelig. Er ikke spesielt skoleflink, ligge vell omtrent på midt på treet med tre i snitt. 
– Nå vet ikke jeg hvilken skole du skal inn på. Men for å komme inn på Åssiden måtte han ha minst 4 i snitt. Snittet lå veldig høyt i år. Det pleier å være litt lavere. Selv hadde jeg masse femmere i standpunktkarakterer fra tidligere. Men har gått sånn helt greit i år. Ting er mye vanskeligere på påbygg. 1. og 2. året er barnemat i forhold. Vi pleier å ha 2 prøver i uka og innleveringer ganske ofte. Går gjennom pensumet fort, siden vi må lære så sykt mye. Det er et år man ikke kan være veldig sosial, for det har man hverken energi eller tid til, hvis man skal ha gode karakterer. Men har vært heldig å kommet i en klasse hvor miljøet er helt supert. Så det hjelper veldig ♥

 

– Noe du lurer på til neste ukes “ukens spørsmål”?

19 kommentarer

Siste innlegg