Fun facts om meg

 

– Når jeg ikke har på meg extensions føler jeg meg ikke som meg selv. Føler meg helt naken og stygg uten. Skikkelig rart egentlig. Men har brukt extensions i 4-5 år så er så vant med det.

– Jeg finnes ikke romantisk. Hvis jeg skal på date med en gutt hater jeg å dra på veldig stive restauranter. Syns det blir så sykt kleint, og ikke minst klisje. Den beste daten er egentlig å se på film hjemme hos han eller hos meg, og spise pizza. Hater også hvis gutten lager mat til meg. Kleeeeint. Vet jeg er rar på dette punktet.

– Jeg er sykt egen når det kommer til bloggen. Jeg hater at andre skal ta bilder av meg. Spesielt hvis det er venner som ikke aner hvordan de skal ta bilder. Derfor pleier jeg alltid å bruke stativ og fjernkontroll til å ta bilder selv. I tillegg liker jeg ikke å være avhengig av andre mennesker når det kommer til blogging.

– Jeg blir aldri nærvøs forran opptredener. Mitt største publikum har vært på 15’000 mennesker når jeg gikk catwalk. Så det å stå forran en klasse å ha fremføring er aldri noe problem.

– Jeg elsker å høre på metall/rock når jeg skal konsentrere meg. Da snakker vi artister som: Avenged Sevenfold, Miss May I, Marilyn Manson (har vært fan av han siden 6. klasse), Bullet for mye valentine, Disturbed, osv. Ikke akkurat den musikken man forventer at en jente som meg hører på. Men er venn med en del metalheads så blir sikkert litt smittet av de også.

– Jeg  klarer bare å holde soverommet eller klesrommet ryddig av gangen. Aldri begge. Sykt irriterende egentlig.

– Jeg har angst for mange ting. Men de værste er hår og lukt. Det har faktisk skjedd at jeg har gått ut av køer hvis noen som lukter vondt har stilt seg bak meg. Hår er greit å ha på hodet og øyebryn/vipper. Men that’s it. Det gjelder for gutta også. Det værste jeg vet er hvis en gutt står i bar over og legger armen rundt meg, også har han hår under arma. Da får jeg helt panikk. 

– Før jeg fikk kyssesyken for et år siden, var jeg sykt hyper hele tiden. Fikk til og med beskjed av rådgiver om at jeg måtte sove mindre før jeg skulle på skolen. Så jeg ikke skulle være så hyper.
 

– Jeg elsker transer. Ikke sånn seksuelt. Men jeg blir så fascinert av utseendet dems. Jeffree Star er min absolutte favoritt. Han er så utrolig vakker! Chris Crocker var også transvesitt tidligere, og husker jeg det var sånn jeg ble fan av han. Det er forresten musikken til Chris Crocker jeg har på introen til videoene mine; “You don’t kiss the way I kiss, You don’t rock the way I rock, You sure don’t fuck the way I fuck..” låter sangen. I tillegg elsker jeg Gregory Gorgeous. Han er vakker han! Har vist bilde av han til venner, og de har faktisk trodd det var en dame. 


Jeffree Star _ Gregory Gorgeous 

– Helt siden jeg var liten har jeg hatet å bo på landet. Å bo på bygda i Hokksund har aldri vært så gøy for meg. Rett og slett fordi jeg er en by jente. Allerede fra jeg var 5-6 år spurte jeg mamma om vi kunne flytte til Oslo. Når jeg først får flyttet ordentlig til byen kommer jeg nok aldri til å flytte tilbake til bygda. Spesielt ikke Hokksund.  Drømmen er å bo i London, New York eller Milano. Hvis jeg skal bo i Norge blir det nok Oslo (Frogner eller Maja). 
 

– Jeg hater å være for sen til ting. Det værste jeg vet er når andre må vente på meg. Da føler jeg meg som verdens frekkeste. Kommer heller 5 minutter for tidlig, enn presist. 

– Jeg trives bedre med gutter enn jenter. Rett og slett fordi jeg har veldig guttehumor, og jenter kan være litt “stive” noen ganger. I tillegg slipper man drama og bitching med gutter. Det er et stort pluss.

 

Noe du ikke visste fra før?

35 kommentarer

Siste innlegg