Ukens spørsmål #7

Er du opptatt av å ha merke klær, vesker, dyr sminke osv?
– Ikke sånn spesielt nei. Pleier å gå med de klærne jeg syns at er fine. Om veska koster 200,- eller 4000,- er ikke så nøye. 


Har du naturlig så mørkt hår? har du noen gang hatt lysere/blondt? 
– Akkurat nå har jeg min originale hårfarge. Altså #2 dark brown er det på extensionene mine, og de har helt lik farge som mitt eget hår. Har ikke farget det på noen måneder, og har ikke antydning til ettervekst. Har hatt det lysere og mørkere. Hadde det lysere i sommer, og svart i fjor.


Syntes dere toppbloggere kjøper så vanvittig fine sko, Nelly har så masse fint! Men jeg fatter og begriper ikke hvordan dere klarer å gå med dem! Er det en vanesak eller er det bare god genetikk i toppblogger verden?? :p Jeg hadde fått gnagsår og vonde ankler innen 10 sec i slike sko. Skulle gjerne likt å visst hemmeligheten, for skoene er jo rånydelige!
– Hahaha, er nok ikke noe toppblogger genetikk. Jeg lærte å gå på høye sko gjennom modelljobbing. Men det er bare å øve mye på å gå frem og tilbake over stuegulvet med høye hæler. 

De i sølv var lekre! Men hvordan er de å gå i? Er de ikke type 16 cm høye? Hvordan er de i størrelsen?
– De er 16,5 cm høye. Så man må være vant til å gå med høye hæler, hvis man skal gå med de. Men de er ganske høye forran, så de kjennes ikke så ekstremt høye ut. Syns de også var ganske vanlige i størrelsen. Er sånn strikk bakerst i skoen som gjør at de ikke kjipper så lett heller. 

Jakke – HER // Sko – HER

Hvor mange lesere har du?
– Har vanligvis rundt 3000-4000 unike besøkende hver dag. 

Hva heter katten egentlig? 😀
– Pus heter den, veldig originalt navn. Not. Men visste ikke om det var gutt eller jente da vi fikk den, så derfor kalte vi den bare pus. 

Hvem tar bildene dine til bloggen ?
– De tar jeg selv.

Du ser mye eldre ut nå! har du opprinnelig så kort hår som på bilde til venstre?
– Har ganske kort hår ja. Men ikke like kort som det til venstre. 

Har noen av venninnene dine blogger og i såfall hva heter de?
– Ja, har noen venninder som blogger. Natalie i klassen sin blogg HER, Benedicte sin blogg HER, June sin blogg HER og Victoria fra Starlet sin blogg HER


Hva slags program bruker du til å redigere bidene dine? eks få rammer og slik du har gjort på bildet på dette innlegget? 
– Har skrevet om det i DETTE innlegget.  

 

Fikk også en del modellspørsmål etter at jeg la ut innlegg om at jeg sluttet. Siden jeg har sluttet som modell betyr det at jeg er ferdig med modellgreia. Så helst slutt å spør meg 2479213 spørsmål om det hele tiden. Begynner å bli ganske lei av det. Hvis du vil vite ting om modelljobbing eller om du kan bli modell så bør du ta kontakt med modellbyråer (team, starlet, heartbreak/pholk, osv), ikke meg. 

22 kommentarer

Siste innlegg