Hvordan fremheve blå øyne

Er det en ting jeg elsker å gi andre tips om, så er det skjønnhet. Enten om det er sminke eller hud. Det er en ting jeg får mye komplimenter av dere leserne mine om, og det er nemlig øynene mine. Så derfor skal jeg gi dere noen tips til hvordan dere kan fremheve blå øyne. Disse tipsene fungerer best på blå øyne. Hvordan de fungerer på andre farger, det vet jeg dessverre ikke. 

Pupiller
Jeg har nesten alltid sykt store pupilelr. Så de fleste som ser på øynene mine når jeg er inne, tror at det er svarte. Har faktisk blitt spurt et par ganger om jeg doper meg, siden pupillene mine er så store. Men det kan jeg love at det har jeg ikke gjort! De er bare sånn naturlig. Men det som jeg pleier å gjøre for at de skal krympe sammen og få vanlig strl, er å stille meg ute i sterkt lys. Eller forran et vindu når jeg tar bilder. Det er det jeg har gjort på bildet nederst til høyre. Da krymper puppillene sammen, og fargen i øynene syns bedre. 

Hårfarge
Når jeg hadde svart hår syntes de blå øynene mine mye bedre. Dette er fordi at det ble en så sterk kontrast, og at kalde farger gikk igjen. Men da jeg farget håret mitt veldig lyst brunt, ble plutselig de blå øynene litt borte. På bilde over så kan dere se hvor mye hårfargen har og si når det gjelder øyefargen.

Redigering. 
picmonkey.com kan du gjøre øynene mørkere og mer raffinerte. Jeg pleier å fjerne røde øyne først. Også gjør jeg de mørkere ved å legge på “mascara” under “touch up”. Under kan dere se forskjellen før og etter jeg har fikset på øynene.  

Sminke
For å fremheve blå øyne liker jeg best å bruke brun øyeskygge, og en svart mascara. Mascaraen lager en kontrast som gjør at øynene popper mer frem. Jeg syns også at en svart liner oppe gjør øynene enda der definerte. Men pass på så du ikke rammer inn øynene dine altfor sterkt, det er ikke pent! 

 

Likte du tipsene?

27 kommentarer

Siste innlegg