Harrytur til Sverige med gutta!

I dag ble jeg spontant med noen av guttene fra klassen på harrytur til Sverige.Sluttet 11 på skolen, så da passet det perfekt! På veien til Sverige satt vi og spilte “truth or dare” på iPaden. Ble mange latterlige og småkleine spørsmål og dare’s” som ble spurt. Steffen måtte blant annet si “Vil du ha pommes frites med det?” til alt vi spurte han om på hele turen. Ble ganske komisk etterhvert! Når vi kom på Nordby senteret gikk vi første rundt og tittet i klesbutikker. Var mye kule klær på New Yorker butikken, men var ikke helt game på å handle klær så utelot det.

Endelig i candy land, elsker godtebutikken! Husker når jeg var liten og gikk helt bananas når jeg så alt godteriet. Klarte ikke helt å styre meg i dag heller og endte opp med 3,5 kg med godteri! Skal smake (spise mye) i kveld mens jeg velger ut ukens blogg. Så det blir bra! 


Haha, Anders og Alex er klare for godterihamstring! 

Endte opp med 3,5 kg godteri, 2 pakker capri sonne og en kasse med 24 Corona. Skulle egentlig ha proteinpulver (hahaha, høres ut som Dj Broiler!), men de hadde selvfølgelig ikke det jeg skulle ha. 


Hele gjengen (bortsett fra Geir som tok bildet) har handlet! Meg – Steffen – Alex – Anders


Ikke trygt! 

23 kommentarer

Siste innlegg