Blogging er en livsstil.

Det er mange som tror at det å blogge er bare å slenge ut et par innlegg hver dag, så får man masse lesere. Man sannheten er en annen. Når man er blogger har man et stort ansvar. Folk lytter på hva du sier, og ser på deg som et forbilde. Man må også være veldig forsiktig med hva man skriver, så ingen blir krenket. Man må også finne en god balansegang på hvor mye man skal legge ut på bloggen om seg selv.

Selv skriver jeg aldri om; krangler med venner (selv om jeg sjelden krangler med venner), hvis jeg holder på med noen, foreldrene mine, hvis jeg har en skikkelig dårlig dag, osv. Jeg syns ikke at slike ting passer inn på min blogg. Jeg oppfordrer heller aldri til å røyke/snuse eller misbruke narkotika. Jeg har lagt ut innlegg fra fylla tidligere, men oppfordrer aldri noen under 18 år til å drikke alkohol. 

Når jeg blir kjent med nye mennesker kommer fort bloggen opp som et tema. Da er det ofte at mange lurer på hva jeg tjener på bloggen. Siden blogging er en veldig varierende inntekt, ønsker jeg aldri å si hvor mye jeg tjener på det å være blogger. Jeg syns at inntekten er en ting som er privat, og som jeg vil holde for meg selv. Ikke engang mine nærmeste venner vet hva jeg tjener på bloggen. Hvis jeg dater en ny gutt er jeg alltid redd for at bloggen kommer til å stå i veien for et forhold. Selvfølgelig bruker jeg mye tid på bloggen og jeg er veldig personlig på den. Men det er ikke dermed sagt at jeg må legge ut innlegg på innlegg om hvordan gutten er. Jeg vet også at jeg aldri hadde hengt ut en gutt på bloggen, hvis forholdet hadde gått dårlig. Det hadde blitt for barnslig.
 

Men tilbake til bloggen. Som blogger er det mye jeg har ansvar for å gjøre. Jeg må; skrive innlegg hver dag (helst 3 ganger hver dag), svare og godkjenne kommentarer, svare på mailer fra sponsorer, kommentere andre blogger, føre regnskap, finne inspirasjon, ta bilder, finne gode antrekk, redigere bilder, lage filmer, prøve ut nye produkter, og mye mer. Man gjøre det om til en livsstil. Rett og slett.

Men selv om det er mye å gjøre som blogger er det verdt det. Jeg får så mye god respons fra lesere i form av kommentarer på bloggen og når dere stopper meg på gaten. Setter alltid veldig pris på at lesere kommer bort til meg og snakker med meg. Istedenfor å stå å glane litt rart på meg. Jeg biter ikke så det er bare å komme bort 🙂 Jeg får også være med på mye morsomt som da jeg var gjesteblogger for Isadora og var med backstage en hel dag på moteshow.

I bunn og grunn kan det å være blogger være en fantastisk ting. Men da må man legge det opp som en livsstil. Det er også veldig viktig å vite hvem de ekte vennene dine er, og at man kan stole 100% på de. Husk at hvis du virkelig vil noe og du jobber hardt for det, kan drømmene dine gå i oppfyllelse.

 

Gjerne “like” dette innlegget 🙂

33 kommentarer

Siste innlegg