5 skjønnhetstips

Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt “5 skjønnhetstips” innlegget mitt. Hadde det veldig ofte før, og fikk god respons. Så nå skal jeg starte med det igjen. Skal prøve å legge ut et en fast dag i uken. Hva syns dere om det?

1. Tørr og trett hud?
Hvis huden din er tørr og sliten og du trenger litt nødhjelp, vil dette rådet hjelpe deg. Dra på apoteket eller i en helsekost og kjøp e-kapsler eller nattlysolje. Ta hull i oljen på kapselen og smør oljen på¨huden. Det gir nydelig næring og beskyttelse. 

2. Flass og tørre partier
Hvis du flasser litt her og der, bør du ta en god skrubb. Tørr hud har behov for jevnlig peeling. Slik at de døde hudcellene ikke blir liggende utenpå huden, og forhindrer at fuktighet, fett og andre nyttige ingredienser trenger inn. 

3. Få sminken til å sitte
Hvis man bruker en fikseringsspray sitter sminken mye bedre. Jane Iredale D20 hydration spray eller GloMinerals Hydrating Mist er to gode alternativer. Dusj lett over ansiktet når du er ferdig med sminken. Vil du fiksere sminken men ha et mattere resultat, anbefaler jeg å pudre over med transparent pudder på en stor kost.

4. Sterkere farge på øyeskyggen. 
Øyeskygger er laget så man kan bruke de både i tørr og våt tilstand. Fargen på øyeskyggen blir sterkere hvis du legger med et fuktet redskap. Pensel eller svampapplikator fungerer bra til dette.

5. Ikke tid til å vaske håret?
Dersom du ikke har hatt tid til å vaske håret, eller ønsker kun å vaske håret hver 2.dag, kan du bruke en tørrshampo. Den vil friske opp håret ditt og matte ned fettet. Min favoritt tørrshampo er fra Define.  

 

29 kommentarer

Siste innlegg