Russ 2013?

Nå som jeg er på mitt siste år på videregående nærmer russetiden seg med stormskritt. Jeg kan nesten ikke vente med å starte russetiden. Alkohol nivået kommer til å bli høyt, russeknutene skal tas og hele tiden skal være vill! Russetiden er noe alle har gledet seg til helt siden de gikk på barneskolen og russen kom innom med russekort. Russetiden skal markere at man endelig er ferdig med videregående. Men når man er russ trenger man russeklær. Man må ha det som er standard; russebukse, russekort, russelappen, russelue, russefløyte og selvfølgelig strykesett til å sette sitt eget preg på russebuksen. 

Selv har jeg bestilt klær fra russesiden.no. Det er fordi de har mye bra å velge mellom. Grunnpakkene er veldig billige. Den lille grunnpakken koster kun 299,- Medium grunnpakke koster 399,- og den store grunnpakken koster 599,- I alle pakkene følger det med; valgfri snekker/heldress, russekort (1000 stk.), russelue og russelappen. Så du får virkelig mye for pengene! Fristen for å kjøpe grunnpakke er 17 september. Fristen for å bruke rabatter er også 17 september. Oppfordrer alle til å handle inn det de skal ha og bekrefte bestillingen før 17 september. Den 17 september bestilles alle klærne til Russ 2013, skynd deg før det blir utsolgt i nettbutikken. 


Øverste strykesett – Her // Nederste strykesett – Her // Sko – Her // Russebukse (har valgt selv) – Her // Medium grunnpakke – Her 

35 kommentarer

Siste innlegg