Flom, legebesøk og amish folk.

I natt har det regnet helt vilt. Mange steder rundt i Buskerud har blitt rammet av regnet og det har blitt flom. Jeg merket det selv i går kveld da jeg skulle se ut av vinduet. Plutselig var det en elv nedover der det egentlig er en vei. Hadde jeg ikke vært så syk som jeg var hadde jeg tatt gummibåten ut og kjørt nedover veien med den. Det hadde gått unna! Hele veien ble rivd fra hverandre og det var helt umulig for bilder å kjøre forbi. Det var noen som prøvde å komme forbi, men de måtte parkere nedi veien og kom seg ikke noen vei. 

Så istedet for å stå ute i regnet lot vi de komme inn til oss en tur. Senere kom også ett par som så ut som de var dratt rett ut av en amish bygd. Snakket ikke så mye med de så vet ikke om de var amish. Men han mannen hadde langt skjegg og kona hadde sånn hodetørkle på seg. Og de skulle egentlig opp til en kristen gjestegård her oppe. Men siden det var farlig å gå ute og de hadde med en baby på 5 måneder fikk de sove her. 

I dag våknet jeg opp og var enda sykere enn i går. Så dro rett til legen og var der ett par timer. Stakkars Helen som måtte sitte og vente, men var deilig å ha med noen til legen. Klarte nesten ikke snakke. Har tatt med en ibux og paracet, så det har hjulpet litt nå. Legen sa jeg kom til å bli bedre i løpet av en uke, så nå gleder jeg meg til å bli frisk igjen! Vil gjerne være frisk igjen til skolen begynner. Ah, det minner meg på at jeg må sjekke ut hvilken dato det var. Glemsk, hehe! Kom inn på påbygg på Åssiden. Noen flere som skal gå på Åssiden til høsten?

29 kommentarer

Siste innlegg