Y.O.L.O

Noen ganger må man sette seg ned og tenke litt over det faktum at man faktisk bare lever en gang. Lever man livet slik man vil? Er det noe du bør endre på i livet ditt, for å bli mer lykkelig? Er det noen i livet ditt som ikke burde vært der? Jeg personlig ville aldri klart å leve på en måte jeg ikke var komfortabel med. Jeg hadde aldri klart å sitte stille som en grå mus og se på at livet paserte. Å bli gammel uten å oppnå drømmene mine er min største frykt. 

For da man sitter på gamlehjemmet og ser tilbake på ungdomstiden sin, husker man aldri de kveldene man ble hjemme og la seg tidlig. Man husker de kveldene man dro ut, hadde det gøy og gjorde crazy saker. Noen ganger må man faktisk tenke at en mulighet er ikke verdt å gi slipp på. Man må unngå å tenke “tar det til uken, orker ikke nå”. Til uken skjer aldri. Grip dagen, og lev i nuet. Men også ha planer for resten av livet ditt. 

Ikke la drømmene dine bli bare bli drømmer. Ikke bare ønske deg noe, men gå ut og hent det! Ingen andre kan leve livet ditt for deg. Det er det kun du som kan.

 

Love Stina <3

42 kommentarer

Siste innlegg